-
..více v dnešním Top star magazínu !! *14* *14*
-
Iveto všechno nejlepší k narozeninám *4*
-
Iveto, k narozkám ti přeju mozek.
-
Všechno Nejlepší k narozeninám! :) *1* *1* *1*
-
Milá Iveto
K dnešním narozeninám všechno nejlepší!!!! *4* *4* *4* *4* *4* -
Synové Rychtáře se teď cítí jako celebrity,protože jejich otec podvedl maminku s Ivetou Bartošovou a to se hned tak někomu nepoštěstí !!! *1*
-
-
moje řeč.... Rychtář je úplně nechutnej....být na jeho místě, tak lezu kanálama a médiím se vyhýbám na hony daleko....fujtajksl *8* Ivetko, tobě přeju k narozeninám vše nejlepší... *5* *5* *4*
-
-
k Rychtářovi ? Lže,hraje divadlo na lidi,neštítí se ničeho,ničí manželce věci,vyhrožuje jí zabitím..Iveto takový člověk NENÍ vhodný partner pro nikoho !!! *6*
-
Je to neštěstí, tato situace vznikla dlouhodobě, pokud se chtěla Iveta udržet v bysnysu, musela se obětovat a je pravda, že málokdo takové tempo vydrží, je to touha po karieře, penězích a za všech příležitostí se uplatnit,ale pokud na to není člověk připraven, musí se to někde projevit, je to život bez lásky, plný drog a alkoholu, sexu a to jen kvůli tomu, aby se udržela, opak je však pravdou, nemá zázemí, opovrhuje rodinou a je mi jí líto, je prostě zralá na léčbu na psychiatrii a to je jediné, co jí zbývá, může být velice ráda, že její syn má nejen jí, ale i dobré zázemí u otce. Jinak já bych se za ní jako matku styěla. *16*
-
ona ted pomlová svou sestru jestli jste to slišely mluvila na barandově že je přej lenošná a iveta je prej hodně pracovitá pomoc asi nenajde to ji nikdo už nedá je to vožralá blbka *11* už neumí spívat blabolila jak spívala tři oříšky pro popelku to byla hruza
-
-
Iveta o své sestře neřekla zas tolik špatného, to znám teda daleko horší pomluvy...
-
Pomlouvate a psát jako co- neumíte.Slyšet je ve vyjmenovaných slovech po L-zpátky na základku vážená
-
-
Obávám se, že je jen otázka času, kdy Iveta spáchá sebevraždu - dokonanou. To její volání o pomoc jí přerůstá přes hlavu.
-
-
toho se obávám taky *8* *8* *9* *13*
-