-
Rychtářovi prý už dochází trpělivost a přemýšlí jak se elegantně rozejít .
Na veřejnosti jí vyznává lásku, ve skutečnosti ale usilovně přemýšlí, jak se jí pohodlně zbavit. Řeč je o Josefu Rychtářovi (53), který dělá zpěvačce Ivetě Bartošové (46) posledních osm měsíců stín a jenž o ni pečuje a uklízí za ni dům. I jemu však už došla s vrtošivou umělkyní trpělivost a snaží se jí zbavit. Jenže protože už mnohokrát veřejně přísahal, že odejde jedině v případě, že mu Iveta sama ukáže dveře, vymyslel tajný plán, jak ji k tomu donutit.Rychtář už na všechny strany přiznává, že kdyby loni v srpnu věděl, že s Bartošovou zažije takovou ostudu, ponížení a že mu to přinese takové starosti, že by do toho nikdy nešel. Jenže si chce stát za svým slovem, že Bartošovou sám neopustí, takže vymyslel způsob, jak ji k tomu donutit. Poslední dobou mu totiž leze hrozně krkem, začíná vyprávění náš důvěryhodný zdroj z Říčan, který má k Rychtářovým opravdu velmi blízko.
Josef Rychtář chtěl do své konspirace zatáhnout i manželku a nebýt jejího odporu, už by byl přes týden od Ivety oproštěn. Prý prosil manželku, ať dá veřejně najevo, že se k němu vrací, že ho miluje. Na základě toho by ho okamžitě Iveta poslala k šípku. Pak měl ale ještě ďábelštější plán. Když byl o Velikonočním pondělí s Ivetou u příbuzných v Liberci, tajně se domlouval, že by cestou zpátky do Prahy zavolal přes handsfre manželce a ta že by mu tam prakticky vyznávala lásku a oba by tak v přímém přenosu dali Ivetě najevo, že jsou zase spolu. Jenže Darina Rychtářová se té frašky odmítla zúčastnit, a tak Pepa čeká na další příležitost, dodává zdroj.
Rychtářova slova o lásce k Ivetě Bartošové jsou prý jen špičkováním s manželkou na dálku. Uvidíme, jak dlouho ještě bude Ivetě po boku. Už nedávno bylo blízko k rozchodu, když mu Bartošová vyčetla, že měl údajně zbít manželku, a Rychtáře kritika tak zaskočila, že chtěl odejít. -
Je jí škoda.....hezká, i se mi líbilo jak zpívala. Jen měla smůlu na lidi kolem sebe, všichni (včetně rodiny, Štajdla, atd) kecy okolo, ale nikdo nezakročil, nepomohl....a jde to i když dotyčný nechce, vím o čem mluvím. Jsou to jen výmluvy "ona nechtěla, nedala si říct". jak říkám,je jí škoda.
-
-
jen souhlasím, velká škoda, krásná holka, krásný hlas
-
-
karinkaS
Teda nevím ,proč tady píšete takové sprostarny ,když se vám nelibi Iveta Bartošová tak se na ni nedívejte a už vubec se tady na tyto stránky nepřihlašujte ,pokud já vim tak tady jsou přihlašeni ti co Ivetce fandí ne ,tak tady vy nemáte co být a ty škarede slova si nechte prosebe jo tady jsme slušni lide tak sbohem............ *13* *13* *13* -
Jsi muj idol
Ahoj Iveto jsem tvuj dlouholety fanousek.Moc se mi libis jak zpivas,ale takyty sama.Zpivas moc hezky.Michal *4* *4* *4* -
každému co mu patří
-
Ivetka
Přeji Ivetce a Jirkovi vše nej do roku 2009.Hlavně zdraví a lásku.A na všechny bulváry ať se vyprdnou.Ivetce to hodně sluší,i když se zdá,že přibrala,ale to můžou dělat jen šaty.kdo jí viděl naživo,tak jako já,tak iveta je hrozně hubená a jestli opravdu te´d přibrala,tak má postavičku,tak akorát.
těším se na Monu Lisu. *3* -
Presne, Ivetka s Macurou nikdy nic nemela, to on si jen domýšlel a vymýšlel ! I já na Ivetku stále myslím a rád poslouchám její písničky, fakt nejlepší a nejhežčí česká zpevačka navždy !
-
CO BLÁZNÍTE LIDI...
Co blázníte lidi, copak už jste ztratily soudnost takhle býti vulgární. Pokud k někomu nemám sympatie či mě pohoršuje jeho chování tak to jde vyjádřit slušně!!! Stydím se za Vás...Já ji moc také nemusím, ale tohle to je moc probertese *7* *10* *13* -
-
Re: CO BLÁZNÍTE LIDI...
to blazniš ti
-
-
velmi smutny den v zivote Ivetky a aj vsetkych jej fanusikov. Posielam do nebicka modlitub.
-
-
Presne
-
-
Akoze nic v zlom ale...Nez sa to Ivete stalo tak zaujem ze 5 ludi nieco napisalo a teraz zrazu velky fanusikovia? Ak ste ju mali tak moooc radi tak preco az.teraz.ma taku navstevnost odvtedy co sa to udialo? Teraz oplakavate a predtym nic moc
-
-
Presne.Ja som ju lutovala ze ako trpi ze ludia sa jej smeju atd kedze vsade sa zle o nej pisalo a a teraz hla ked uz neni medzi nami uz vsetci ste zrazu fanusikovia?To je smunte.Predtym ste ju odsudzovali vsetci aj vy.Aj Rychtar.
-