-
R.I.P Ivetko, spi sladce :-( -
Je mi to velmi luto, Ivetka bola super spevacka, citlivy clovek. Obrovsky podiel viny na tom ze sa zacala "sypat" mala aj pani GOLDA ZLATA Dvorakova. Najprv jej boli dobre peniaze ktore je Iveta davala, potom zneuzila situaciu, ked mala Iveta vypite(ruku na srdce, kto z nas si v zivote nevypil, nemal problemy, nezazival krizy....)fotila ju a predavala jej fotografie, komentovala jej stav a podobne. Neviem ci by zamestnavatel kohokolvek z nas - keby sme vynasali akekolvek info z firmy, by to presiel len tak.. Pani Golda to zneuzila a fotila Ivetu... PANI GOLDA, aj VY SI SPYTUJTE SVEDOMIE !!!!!!!!!!
-
Iveta Bartošová a Petr Sepéši FOREVER!!!!
-
Nezaslouzila si to vubec Ivetka odpocívej v pokoji, byla a jsi dobrá zpevacka
-
Abych řekl pravdu,tak jsem jí tedy moc nemusel.Ale takovejhle konec si opravdu nezasloužila!Měla se na šoubyznys úplně vykašlat a dělat nějaký normální povolání.Mě přijde,že některý naše zpěvačky nemaj soudnost a myslej si ,že je na ně někdo po 20letech zvědavej.Ta doba je už dávno pryč -5let a dost!Nemá cenu se prosazovat za každou cenu...
-
Iveta Bartošova byla dobra zpevacka i herecka v ten den co umrela to byl tezky den rano se mi nechtelo do skoly,brecela jsem bylo mi to proste ito sem takova citlivka jeji manžel ji provokolval a tak...ale ona ona je osobnost ktera navzdy zustane v nasich srdcich myslim ze iveta pro me byla vic nez dobra zpevacka,herecka ale to ze spachala sebevrazdu me fakt moc dostalo ja vim ze i vas nektere také ale ona si svuj osud bybrala sama jako nekdo kdyz krade vybira si taky samk svuj osud? Ano a Iveta Bartosova si ho bohuzel vybrala taky ale moc za to nemuze ja bych to taky udelala predstavte si tohle co ted napisu:vstanete dete neco koupit novinari za vami sprchujete se a muzoz na vas mirit fotaky takovy zivot bych si ja osobne neumela predstavit a co vy? Ja myslim ze taky ne no ale iveta byla fajn a nevim proc ji ti novinari,manzel atd. tak provokovali kdyby neprovokovali Iveta by tu byla zde mezi nami iveto bartosova je mi to lito *9* *9* *9*
-
-
Souhlasim s vámi.
-
-
Iveta zkoušela nový adrenalinový sport a neuvědomila si jak je to nebezpečné to skákání pod vlaky.
-
-
to nebylo srandovni :-(
-
-
Ivety je mi líto, a to protože mi pripadne, že ji k tomu někdo dohnal,ale radši nejmenuju.Je pravda ,že kromně jí nikdo pravdu neveděl a uz ani vedět boužel nebude. Byla to žena která si zasloužila ještě dlouho žít,ale jak všichni vidít ,rozhodla se sama. Jestli jue pravda že ji Rychtář deptal,týral, a všechno ostatní jak tvrdí většina médií. Tak se jí teď ulevilo a je jí už lip.
Lidi odchazí a přichází. A kdyby byl druhý život tak se vsadím že ho buď už Iveta znovu šťastně žije nebo žít bude. -
Je mi lito Co se stalo, ale denně umírají malinké děti, ty nikdo nedává do televize! A ty chtějí žít bojuji o život křičí bolesti. Iveta nechtěla žít a nikdo ji u Rychtáře nedržel.....
-
Naprosto největší podíl na Ivetině destrukci a hrůzném konci má jednoznačně Rychtář!!!!! neb poslední tři roky na tom byla nejhůře záměrně jí netlačil do léčebny a když už se tam loni nedobrovolně ocitla dělal vše proto aby ukončila v Bohnicích tak životně důležitou hospitalizaci neb moc dobře věděl že když se uzdraví okamžitě poletí z jejího baráku a života.
To samé platí o Itálii tehdy dala Iveta jasně najevo že chce od Rychtáře dokonce je i tel. hovor kde sama potvrdila že jí ubližuje!!!! jenže bulvární hyeny chtěli senzaci tak Rychtáře vzali za Ivetou a v podstatě jí vrhli do náruče vraha přesně tak na mně tehdy působil.
Její zázračná změna mně koncem roku překvapila a říkal jsem si tak jsem se asi spletl...bohužel nespletl *10*