Přejít na výpis diskuzí

Jean-Claude Van Damme

OSOBNOST 31.12.2006 
1089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No jo, jdem si ty svoje oblibene blbecky uznavat : Richard Burton,James Stewart,Marlon Brando,Brad Pitt nebo Gerard Butler. A Van Dammovy se radeji vyhnu pro jistotu
  • Luky1987

Vyhasol Van Damme ako herec 

• Van Damme

Jean Claude Van Damme sa mi najviac páči V Levom Srdci-Lionhearth je to moj najlepší akčný film od neho. *5*
  • Luky1987
    Nikdo se nehádá, ze nic Van Damme nedokázal dokázal a nic proti nemu nemám, jenomze na vrcholu slávy a popularity byl v letech 1988 - 1993, ale od tý doby potom uz nic. Akorát Replikant se dalo koukat a Peklo - In Hell s tech novejsích filmu
  • Luky1987
    Proti Van Dammovi jinak nic nemám a hodne toho dokázal, jenomže na vrcholu slávy a popularity byl v letech 1988 - 1994 a od tý doby je v sraxkách až po uši. Akorát potom Replikant 2001 nebo Peklo 2003 se dalo ješte koukat s ním
  • van damme

Je to moj najlepší herec mám plnú izbu polepenú jeho plagátmi všetky jeho akčné filmy v ktorých hrá sú fajnové takýto herec akčných filmov už nikdy nebude jeden z najlepších je Jean Claude Van Damme.
  • Luky1987
    Je lepsí shoret pocas nejvecsí slávy nez vyhasnout, no a Van Damme vyhasl, tak to proste je !
  • Ahoj

Mám pocit, že filmografie utrpěla ztrátu o jeden film a to . DEATH WARRANT...zdravim all fandy !! :-ú
  • No,byl dobrý herec Van Damme 1988 - 1996, jenomze to je uz dávno,od tý doby je proste v srackách az po usi a patrí uz do penze
  • Luky1987

Vyhasl už Van Damme ako herec 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit