Přejít na výpis diskuzí

Kristýna Peterková

OSOBNOST 31.12.2006 
43 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kristýnka Peterková je nejlepší!
  • Pozdrav

JSI NEJ NEJ A JENOM NEJ.NEMELA JSI vypadnout fffffffffffffaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkktttttttttttt ttt
  • Mrzí mě, že jsi vypadla, ani nemám chuť se dál na tuto soutěž dívat! Zůstávají ti, co neumí zpívat ( Jankovič )... To je důkaz toho, kdo vlastně SMS posílá! Přeji Ti, aby jsi se uchytila a zpívala. A nebuď smutná je to jen hra.
  • český národ nemá mozek..

Ahoj Kristýnko, vůbec nechápu co máme tady za lidi máš jeden z nejlepších hlasů z celé desítky..a měl dávno vypadnout Foret nebo Jankovič a co ta NOsková tam ještě dělá, má hezkej ksichtík a to je vše..ty budeš slavná i bez titulu superstar..snad o tobě ještě uslyšíme...měj se pěkně Terík...
  • škoda

Tohle je velká škoda!!!Sice policajty nemůžu ani vystát,ale takhle krásně zpívající cajtku bych asi dopryč neposlala:)Nechápu,co se stalo,že vypadla.
  • Kristýno,moc jsem ti fandila.Jsi fakt dobrá!
  • Nechybí vám tam náhodou ňejaké informace?!
  • Hrozně moc jsem ti fandila.Hrozně krásně zpíváš.Je škoda,že jsi vypadla,ale doufám,že v nejbližší době vydáš cd.Odepiš prosím na můj e-mail.Dík tvoje fanynka Lucka
  • Ty jsi nej

Chci říct, že kristýna neměla vůbec vypadnout, že je to omyl. Ona je prostě nejlepší ze všech. Je to SUPERSTAR.
  • Nechápu Vás

Nechápu, proč na ní utočíte, nic Vám neudělala, navíc je to moc sympatická a milá holka, která se umí pěkně chovat a neni BLBA!! Má moc hezkej hlas

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit