-
si skveli a tvoje filmi su uzasne ako ti cmuq
-
si uzasni na teba neni abi si vedel a ma pohvalu od janki tak bud rad si nadherni milujem ta ccccccccccmmmmmmmmmmmmmmmmuuuuuuuuuuuqqqqqqqqqqqqq *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2*
-
Leonardo DiCaprio je uzasni vo vsetkych filmoch a milujem ho naj na svete *14* *15*
-
-
ano mas pravdu leonaro je skveli a uzasni je krasni ako jeho filmi a mam ho moc rada posielam ti cmuq lubim ta posielam ti pusu hi
-
ano mas pravdu sestra moja
-
-
JA NIE SOM TVOJA SESTRA *1* *1* *1* *1* *16* *16* *16* *16*
-
-
-
Leovi zelám vsetko najlepsie k 37.narodeninám v Titanicu,Skrytej Identite,Núdzovom Východe a Rómeo a Júlií je najlepsí v týchto filmoch ho màm najradsej. *3*
-
je ujety
-
Leo vše nej MTMR <3 *14*
-
Vsechno nejlepsi *4*
-
ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓóóóóóóó Leonardo! Já tě žeruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! Všechno nejlepšíííííííííííííííííííííííííííííííí! MUCK ♥♥♥ *8* *14* *1* *15*
-
Prodám knihu Leonardo DiCaprio - životopis, hvězda filmu Titanic. Autorka Nancy Krulik.
KOntakt: MARTINA.NITKOVA@SEZNAM.CZ -
Leonardo je můj nejoblibenější herec a proto jsem stále nedokázala pochopit proč nemá Oskara.A asi jsem přišla na to proč tomu tak je.Když se někoho zeptáte na Leonara ,tak vám pravděpodobně odpoví,,Jo ten slaďouš z Titanicu.´´ a to je pravděpodobně jeho slabinou.Přes to jak dobře vypadal totiž nešlo pořádně vidět (pro hodně lidí)jeho obrovský talent a herecký um.Mě to vždy bylo hrozně líto ,protože Lea jako herce naprosto cením a respektuji.Věřte mi vím o čem mluvím (viděla jsem všechny jeho filmy...od This boys live až po Inception).Mrzí mě ,že ho často lidé nevidí jinak než jako toho sexy kluka. *16*