Přejít na výpis diskuzí

Leonardo DiCaprio

OSOBNOST 31.12.2006 
598 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sbirka Leonardo

Ahoj! Prodam rozsahlou sbirku Leonarda: clanky + plakaty. LINDAOLIVOVA@seznam.cz
    • Re: Sbirka Leonardo

Hele ty mas vazne jeho plakaty??jestlisi je jeste nekomu neposlala tak mi pls napis na email...byla bych heppy.. *14* *14* *14* *3*
  • marylinwood

sladký

nevím jestli jste tohle už viděli ale jestli ne určitě se na to mrkněte
    http://www.youtube.com/watch?v=NRpf-rbMTqU
    je to strašně sladký video *14* *14* *14* *14*
  • marylinwood

Titanic 3D

ano taky sem to četla cameron ho chce dát až v roce 2012 protože titanic se potopil v roce 1912 bude to 100 let
    • Re: Titanic 3D

co jako *1* *1* *1* *1* *1*
  • LEO,LEO

na těchto stránkách:foto.osobnosti.cz/leona rdo dicaprio

najdete : Fotky,videoklipi,tapety,životopis, filmografii,diskografii,fanklub a odkazy!!
    Má tam nádherné videoklipi z Titanicu a z filmu:Romeo a Julie a spoustu dalších....
    byla bych ráda kdyby jste napsali co vy nato *4*
  • lovemiki

4ewer!!!!!!!!

Teda, dívala jsem se s kámoškou na Titanik. Mimochodem už asi po šedesáéšesté, ale i tak jsem z toho byla mimo, musím se ale přiznat, že jsem tentokrát nebrečela, když se sémnou totiž dívá někdo jinej tak to nejde, ale jak mile jsem sama tak to jsou hotový Niagáry. Leo je prostě nej nej nej nej nej nej nej nej herec na celém širém světě! Leo 4ewer!!!!!!!!!!!!!!! *15* *14*
    • vejula

Re: 4ewer!!!!!!!!

Jo já taky nebrečím když se na to dívám s někým, jinak brečím pokaždé *1* Titanic je prostě nejlepší a Leo je božííí *14*
  • Radsi mám tihle herce nez DiCapria : James Stewart,Marlon Brando,Brad Pitt,Gerard Butler a David Schwimmer.DiCaprio? No radeji NE
  • Ale DiCapria uznávat? No radeji opravdu NE
  • lovemiki

Leo

No, není to tak blízko jako tady píše hilarynka125, ale já jsem se narodila 9.11 takže taky docela blízko.... To by jste nevěřili jaká je to pro mě pocta, že jsem narozená skoro ve stejnej den, ale teda hilarynka ta to má fakt úpe nej!!! Fakt seš borka, máš štěstí!!! Leo je nej nej nej nej nej herec co se kdy mohl narodit!!!!! *3*
  • 34!!

*1* ty jo dnes má Leo už 34 let *4* *15*
  • Úplné zatmění

Náhodou jsem narazila na tuto diskusi. Mám prosbu - sháním DVD Úplné zatmění, které vyšlo v levných knihách. Bohužel jsem ho již nesehnala a stažená verze v češtině není to pravé. Neporadil by mi někdo, kde je možné sehnat?
    Díky moc.
    • sophiekarblova

Re: Úplné zatmění

A chceš ten film s českým dabingem, nebo stačí anglicky?
      • Re: Re: Úplné zatmění

Děkuji Ti za odpověď.Úplně super v angličtině s českými titulky...nejsem tak zdatná v angličtině..Pokud ho máš, byla bych moc vděčná..třeba bych taky mohla nějak pomoci (kdybys ty něco sháněla)..
        • sophiekarblova

Re: Re: Re: Úplné zatmění

je to tady: http://dvdpeka.cz/inshop/scripts/sh op.aspx?Action=DoViewProductDetail& ProductID=9331 ale nemají to skladem... je mi to líto
          • Re: Re: Re: Re: Úplné zatmění

Díky moc za snahu, tam jsem to zkoušela taky, nejdříve mi slíbili, že dodají a nakonec jsem se dočetla, že nebude, škoda...
        • sophiekarblova

Re: Re: Re: Úplné zatmění

V prosinci jsem ho koupila přes internet. Přesně nevím, na jaké stránce, ale určitě se ti kouknu. Najdu to a jestli tam ještě DVD budou mít, napíšu ti do osobky. Budu se snažit udělat to co nejdřív! :-) *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit