Přejít na výpis diskuzí

Leoš Mareš

OSOBNOST 31.12.2006 
595 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ahojik

ahoj leošku fakt nechápu ty imbecily z bulváru nechápu proč tě prostě nenechaj na pokoji ale spon chvíly ......skus to vydržet myslím že to ted a tebe bude zase záhul páč jsou to debilové snad tě zas někdy uvidím naživo zatí se měj a drž se ju?pá držím ti palečky *14* *3*
  • supermonika

co proti němu máte?

za a)všecno nej k svátku leoši
    za b)nechapu co proti němu máte?!
    za c)smrdíte když o něm máte tký keci!dyby vam treba nwm zachranil rodinu tak byste mu taky rekli ty seš vážně magor?
  • asi tak

já to v hlavě v pořádku mám to že údajně monicezahýbá si sní musí vyřešit já se dívám na to jak modeuje a zpívíá a uvádí různé akcičky do jeho soukromí není nic nikomu z nás myslím že by vás to nebavilo kdyby se pořád psalo jak o leošovi tak o monice to je jejich soukromá věc ale jako moderátoor .....atd je naprosto nejúžasnější můj názor se nikdy nezmění (jen tak dál Leoši jsi nejlepší moderátor v ČR nikdo na tebe nemá )ahoj paja *14* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • leoš

leoš je super.hlavne byl super když byl u nás v tuřanech na dni detí.moc m to tam slušelo
  • tady je Leoš Mareš

Leoš je mladý a nadějný moderátor,
    někdy i zpěvák.Moderuje celkem slušně
    rozhlas Evropa 2,SuperStar,Český slavík,
    TV Nova hud.pořad ESO.Jeho sexuální
    touhy jsou u mě docela sympatické.
    Že si někdy vyrazí z kopýtka"Býk".
    I když má ženu a dítě.Nevím!To si
    musí vyřešit on sám.Pomáhá dětem
    na charitu.Jen tak dál!Leoši.
    S Úctou!
  • dotaz

nevíte někdo jestli bude někde leoš vystupovat?
  • Dítě 2

Ahoj, chci se zeptat. Pokud jste takoví nadšenci do něj tak musíte vědět co se stalo s jeho údajným 2 dítětem, které se mělo narodit snad před měsícem? Dík *3*
    • Re: Dítě 2

jetě se nenarodilo ale měl by se narodil každou chvíly udajně
  • Píseň Láska

Tu jsem si poslechl na videoklipu. Například: tajné záhyby těla. Až se tě mládí zeptá, cos dělal ve školce.
    *3*
    Nebo: Miluji tě celou. Snad ne jen půlku?
    *15*
    No a to třetí jsem zapomněl.
    *1*
    Mně se ale Leoš Mareš líbí. No, nešílím po něm, ale rád si ho poslechnu.
    *14*
    Jo a víte, že máte dost pěkné stránky? Takové se hned tak nevidí. Hača de vaha.
  • Hele pajko,

víš jaký je rozdíl mezi Lukášem Vaculíkem a tím tvým Leošem???

že Leoš je kus vola kdežto Vaculík je kus kocourka!!! chi chi chi. *15* *15* *15*
    • Re:hmmmm

a víš jakej je rozdíl mezi tebou a volem?vůl narozdíl od tebe má mozek
  • Leoš

Leoši musíš uznat.že tě Jenny vystihla perhektně.Úplně vše co o tobě napsala je pravda to nemá chybu *15* *15* *15*
    • Re: Leoš

díky to jsem ráda, že je také někdo na mé straně. *3* *3* *3* a souhlasí se mnou. *3* *3* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit