Přejít na výpis diskuzí

Lucie Bílá

OSOBNOST 31.12.2006 
769 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zdravím

nou koment smutné
  • lucka

ahoj tady terka pospýšilová mám tě ráda líbí se mi tvůj hlas a jak spíváš ahoj *14*
  • Lucie Bílá sbírka článků 1992 - 2003

Ahoooj prodávam ohromnou sbirku s Lucinkou. Mrknete sem

http://www.aukro.cz/item8648107 27_lucie_bila_sbirka_clanku_1992_20 03.html
  • Tiché gloria

Ahoj všichni. Nevíte někdo, kdo hraje "milého" ve videoklipu Tiché gloria? Díky za odpověď. N.
  • Hlásněte!!!

Lidi Bang Bang je v hitparádě HotMusic! http://www.hotmusic.cz/ hlasujeeeem! Je skoro na konci :(((
    • Re: Hlásněte!!!

Zpivat pisnicky po p.Rotterove a p.Spinarove asi nebyla dobra volba.
  • Prosba

Dobrý den.Jsem žákyně 6.třída ZŠ Jana Amose Komenského ve Klích.Naše ředitelka by chtěla založit jakou si galerii podpisů významných lidí a já si myslím že by ste tam měla být taky.Proto Vás moc prosim jestli byste se ozvala na můj e-mail který je Dominka.com@seznam.cz ...... Byla bych podstěna kdyby ste se ozvala.
    Přeji Vám jenom to nejlepší *4* *4*
  • gratulace

lucinko,jsi jednička ani mě nenapadlo,že by slavíka vyhrál někdo jiný moc ti to přeju a gratuluju *3*
  • luccin zakaz za totality

Ahoj, dnes jsme meli velmi zajimavou debatu,muj kamarad tvrdi,ze lucka mela za totace zakaz vystupovat, je to pravda?ja si myslim, ze ne?vi to nekdo?dekuji za odpoved
  • Prosba

Dobrý den paní Lucie.Tyto clanky asi necte,ale presto pisi, protoze jiny kontakt na Vas neni.Moc vas obdivuji a taky fajdim.Vim ze tehle priznivcu mate tisice.Tak se k nim pripojuji. Jste nejlepsi zpevacka kterou znam ale hlavne jste clovek,ktery je me svym zpusobem postoje k zivotu blizky.Jen to neumim udelat jako vy..Je me 47 let a muj druhy syn ma tezkou sluchovou vadu ( 99% ztratu sluchu) - neda se to lecit-mozkove centrum sluchu. Velice rada bych se s Vami setkala. Vim,ze jste byla v roce 1996 na zahajovani Mistrovstvi sveta v kuzelkach v Praze. Hraji taky kuzelky. Uz 30 let. Mame nadhernou kuzelnu. Co treba setkani tam?Hraji I. ligu.Ale to setkani s Vami bych nechtela zamerit jen na kuzelky. to by byl jen "bonus".Jsem z Prerova. Hana. Opravdu srdecni lide. Stacila by hodina nebo 2, nebo jaky by Vam bylo libo.Prosim ozvete se. ja vim ze tech nabidek mate spoustu,ale HANA je HANA :)))))))) tel. 737 863 107. mal lematy@seznam.cz
    • lilonely

Re: Prosba

A u vas na Hane nemaji hacky a carky?
  • lucka

Dobrý den Lucie Bílá je dobrý člověk ale skvělá spěvačka a líbí se mi jak umí lidi pochopit a vypadáto jak by chtěla všem hodným lidem pomoct ale nesamí zapomínat že tu jsou lidi který jí to nepřejou že vidáva jednu desku za druhou a mezi nima se můzou obevit i kamarádky mě už podrazila nejlepší kamarádka s kterou jsem byla nejlepší kamarád 8 let a ona mě okrádala a dělala ze mě debila a to mi u lidí vadí nojo byla jsem najivní. jsem tvůj milovaný fanoušek a byla jsem na tvým konczertě v Benešově na konopišti je to tak 2 roky spatky *9* *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit