-
Ich a nebo já
zjistila jsem,,že tu někdo místo mě píše o Lucince hnusný věci. To co píšu já tak ji tu obhajuji a podporuji.Takže ten co tu píše to hnusný to já nejsem.Mám Lucinku mocinky ráda. *14* Nikdy bych o ní nenapísala nic co by jí mohlo naštvat a nebo urazit. *14* -
Lucko...
Lucko, mam te moc rada!!!!! :)) -
Lucii Bílé
Je mi celkem jedno, jak bude tento příspěvek ohodnocen. Lucii Bílou uznávám jako velkou zpěvačku (sice používá chraplák, ale dokáže zazpívat i jemně a romanticky čistě). Její rozsah je zcela ojedinělý. Kdokoli se dostane takto vysoko, je trnem v oku ostatním. Její hlas je podmanivý, je v něm více erotiky než ve striptýzu poloviny těch, co zde píší kritické příspěvky na její vzhled. Za popularitu a úspěch platí velmi náročným osobním životem, do kterého se jí snaží mluvit velká část národa. Lucii Bílou jako zpěvačku obdivuji a přeji jí všechno nejlepší k narozeninám. -
renata
LUCIE BÍLÁ JE SRDÍČKO,KRÁSNÁ,MILÁ,LIDSKÁ.
LUCINKO JSTE MOJE BOHINĚ. *4* -
Hance
Ahoj Hani vše nej k tvím dnešním narozeninám přeji ti hodně zdravíčka a lásky a to co tady píšou lidi to hoď za hlavu jsi fajn!!! *4* *4* *4* -
-
Re: Hance
Také přeji Haničce-Lucince hodně zdravíčka, lásky a radosti z Filípka. *3*
-
-
Pozor
Lucko, tebe každej chlap jen zneužívá, proč si to necháš líbit ? Už ses tolikrát zklamala. -
lucince
hele kdo pise neco o Lucii Bile vezlem ji vlastne zavidi jeji slavu ale meli by ste se zamyslet ze je taky clovek a predevsim dobra zpevacka ja ji mam moc rada neni jako ti mladi treba Farna,Lucie uz neco dokazala je zpevackou dlouho tak tahnite pomlouvat nekoho jineho *5* -
Lucii
Milá paní Lucie,
na dnešním večru MISS jste byla drahokamem.
nemá ve zvyku psát "slavným" osobnostem, ale dnes musím.
Byla jste vskutku nádherná, především v těch bílích šatech.
Přeji moc úspěchů a hodně důvodů k spokojenosti.
Stáňa -
Lucii
Lucka je skvela!!...bezte se nekteri zahrabat! *5* -
LUCINKA
AHOJ LUCINKO!!!
jsi dobrá moc si tě vážím,tvoje věrná faninka Markét