Přejít na výpis diskuzí

Lucie Bílá

OSOBNOST 31.12.2006 
769 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ich a nebo já

zjistila jsem,,že tu někdo místo mě píše o Lucince hnusný věci. To co píšu já tak ji tu obhajuji a podporuji.Takže ten co tu píše to hnusný to já nejsem.Mám Lucinku mocinky ráda. *14* Nikdy bych o ní nenapísala nic co by jí mohlo naštvat a nebo urazit. *14*
  • Lucko...

Lucko, mam te moc rada!!!!! :))
  • Lucii Bílé

Je mi celkem jedno, jak bude tento příspěvek ohodnocen. Lucii Bílou uznávám jako velkou zpěvačku (sice používá chraplák, ale dokáže zazpívat i jemně a romanticky čistě). Její rozsah je zcela ojedinělý. Kdokoli se dostane takto vysoko, je trnem v oku ostatním. Její hlas je podmanivý, je v něm více erotiky než ve striptýzu poloviny těch, co zde píší kritické příspěvky na její vzhled. Za popularitu a úspěch platí velmi náročným osobním životem, do kterého se jí snaží mluvit velká část národa. Lucii Bílou jako zpěvačku obdivuji a přeji jí všechno nejlepší k narozeninám.
  • renata

LUCIE BÍLÁ JE SRDÍČKO,KRÁSNÁ,MILÁ,LIDSKÁ.
    LUCINKO JSTE MOJE BOHINĚ. *4*
  • Hance

Ahoj Hani vše nej k tvím dnešním narozeninám přeji ti hodně zdravíčka a lásky a to co tady píšou lidi to hoď za hlavu jsi fajn!!! *4* *4* *4*
    • Re: Hance

Také přeji Haničce-Lucince hodně zdravíčka, lásky a radosti z Filípka. *3*
  • Pozor

Lucko, tebe každej chlap jen zneužívá, proč si to necháš líbit ? Už ses tolikrát zklamala.
  • lucince

hele kdo pise neco o Lucii Bile vezlem ji vlastne zavidi jeji slavu ale meli by ste se zamyslet ze je taky clovek a predevsim dobra zpevacka ja ji mam moc rada neni jako ti mladi treba Farna,Lucie uz neco dokazala je zpevackou dlouho tak tahnite pomlouvat nekoho jineho *5*
  • Lucii

Milá paní Lucie,

na dnešním večru MISS jste byla drahokamem.
    nemá ve zvyku psát "slavným" osobnostem, ale dnes musím.
    Byla jste vskutku nádherná, především v těch bílích šatech.
    Přeji moc úspěchů a hodně důvodů k spokojenosti.
    Stáňa
  • Lucii

Lucka je skvela!!...bezte se nekteri zahrabat! *5*
  • LUCINKA

AHOJ LUCINKO!!!
    jsi dobrá moc si tě vážím,tvoje věrná faninka Markét

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit