-
rychlokvaška
Lucii jsem nikdy moc nemusel, i když hezky zpívá, ale od té doby co se připojila k tomu, že lidi co zpívali v superstar jsou rychlokvašky,tak klesla hluboko ke dnu. Který ze zpěváků, hlavně starších /Vondráčková, Bílá .../ nezačali zpívat díky nějaké soutěži /např. Hledáme nové talenty ..../, to byli ještě větší rychlokvašky. Ty lidi ze superstar museli několik měsíců makat, zpívat přidělený typ muziky, i ten, který jim vysloveně neseděl. To se takové Vondráčkové nestalo, ta zazpívala Červenou řeku a už byla zpěvačka.
*13* -
Re: Re: Re: Prsatka Bartošová...
Lucka Bílá má téměř božský hlas...žádná jiná na ni v ČR nemá, taky nechápu, jak to, že to vyhrála Bartošová... -
Re: Re: Prsatka Bartošová...
Já si myslím,že to když vyhrala Bartošova a ne Bíla byl určitě podvod.Beztak všechny podplatili a hlasovani zfalšovali aby vyhrala Bartošová. *10* *9* *5* *16* *16* *16* -
Re: Lucka
Já stebou souhlasím.Tomu co píšou v novinách taky nevěřím.Díky že jsi tady dala vzkas od Lucinky Bile. *3* *4* *4* -
Re: Re: Re: Prsatka Bartošová...
Dianko! *13* -
Nestačím se divit
Jak tak koukám tak tady je docela dost zamindrákovanejch pitomců nebo to z vám mluví závist?Nechápu proč sem lezete když jen urážíte a nic víc -
:o)
No jo Lucinka je Lucinka úžasný člověk:o)Lucinko mám tě strašně moc ráda -
Re: Pomoc
Pěkný stráky, ale nevím co to má společného s touhle diskuzí... *8* -
Lucka
Nevím jak vy, ale já bych "novinám" nevěřila. Koukám, že lžím o jejím zdraví postupují dál jako "pravdivé" tak snad nevadí, že to sem kopíruji z ofic. webu...
Vzkaz od Lucie
Atmosféra v bulváru houstne. Chci vás poprosit, nevěnujte jí pozornost. Je to lehký žánr a je třeba ho tak brát. Jak říká kamarádka "kupuju to jen proto, že to dobře hoří".
Cítím se skvěle a stejně tak se mi dobře zpívá. Na nové CD už mám pět nádherných věcí, před sebou diář focení, televizí, koncertů a na jevišti jsem šťastná jak dlouho ne :)
Moc vás všechny zdravím, děkuji za podporu a těším se na setkání.
Nenechte se otrávit zlými řečmi, "živý nás nedostanou". -
Pomoc
Nic než zdraví.
www.mr-ivn.eu -
Re: Re: Prsatka Bartošová...
Proč? *15* -
Re: Posuďte nejdříve sami sebe
Máš naprostou pravdu! Lucka není rozhodně taková ja říká bulvár!!! A ti co sem o ní píšou ty nesmysli, jso zřejmě lidé s podprůměrnou inteligencí!!! -
Carmen
Asi už jste viděli muzikál Carmen. Já teda na něm byla v sobotu a můžu říct, že to bylo ůžasný. Lucka tam prostě neměla chybu. Opravdu fandím této zpěvačce akorát mám strach jak to dopadne s jejíma očima:-( -
Klipy
Vic jejich klipu- http://klipy.izdarma.cz/videoklipy- zdarma/lucie-bila-videoklipy/ -
To snad ne
Žasnu tady nad některýma lidma (hlavně ti,co tu žebrají o peníze), že vám to nepřijde trapné,sem psát,že nemáte peníze a podobně.Také nechápu,proč tu píšete nějaké vzkazy Lucce,která si je stejně nepřečte,protože sem nechodí.Tohle je normalní portál o osobnostech,ale to je maximálně vše. -
Re: kde jste
Hej hej, radši je moc nepřivolávej *13* -
Re: Prsatka Bartošová...
Nemůžu si pomoct, ale pořád mám dojem, že Bartošová vyhrála jen a pouze kvůli výstřihu. A Vondráčkovou nemám vůbec ráda. Neptejte se proč *8* -
Re: Filip
Naucte se psat *13* -
Lucie je skvělá...
Dnes mě nemile překvapilo hlasování v TýTý a přesto,že jsem nikdy nebyla v klubu fanoušků Lucie Bílé mám pocit, že vedle všech nominovaných byla o třídu lepší a "dobarvovaný" zpěv Ivety Bartošové - tak to mi vyrazilo dech.(zrovna ta se s Lucií nemůže rovnat) Takže jen chci dodat - bylo mi smutno za p.Lucii a přeju jí vše dobré.... -
Všechno nejlepší
Všechno nejlepší k třiačtyřicetinám