Přejít na výpis diskuzí

Lucie Bílá

OSOBNOST 31.12.2006 
767 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Všechno nejlepší paní Bílá... mám vás ráda.Hodně štěstí, zdraví, úspěchů a dalších slavíků! *4*
  • pro Lucinku

jsi super a drž se!!!!!!!
  • pro tu nej zpěvačku na světě

Lucko jsi super s mamkou ti hrozně přejeme at tě v životě potká jen to nejlepší a těšíme se až vydáš další CD.!!!!!
  • Ahojík!!!

Lucinko,jsi ta nejdokonalejší bytost,co znám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jsi OPRAVDU SKVĚLÁ! Mám všechny tvé CD.Jsem asi blázen.Jsi dokonalá!!!!!!!!Přeji ti,ať se všechna tvá přání vyplní!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Měj se kouzelně
  • Mila Lucinko, jmenuji se Janie... je mi 18 let, jsem vazne nemocna a rada bych vas videla na zivo, ale bohuzel to nejde.
  • Héj taky se díváte o víkendu na "TELCE" na pořad "Lucie na bílo"? To je super pořad, Lucka prostě umí rozesmát
    • Ne, nerada bych si kazila víkend. *15* *15*
      • No jo vlastně, ty jsi ta hloupá nevděčnice, há už to chápu
        • *1* *1* *1* *2* *2* *2* *15* *15* *15* *3* *3* *3*
  • nejdokonalejčímu človíčku na světě!!!

Krásný den Lucinko!!!Byla jsem na vašich internetových stránkách a máte opravdu krásné autíčko!Moc vám to tam sluší!Věřím,že jste si hned padli do oka.Mercedesy se mi také velmi líbí!-hlavně stříbrné =) Mejte se co nejdokonaleji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!papapa
  • luci

Luci uz jsem vam psala jestli mi pomuzete ze spevem a jestli me chcete do rodiny prosim odepiste ste nnnnnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeejlepsi
  • Lucince

Lucinko,omlouvám se za to,co jsem vám napsala 28.02.-spletla jsem svůj e-mail a za to,že jsem se Vám zapomněla představit.Jmenuji se Denisa Klementová a jsem z Havlíčkova Brodu.Chtěla jsem Vám také říct-napsat =) , že máte móóóc příjemňoučký hlas,když mluvíte a NEJKRÁSNĚJŠÍ,když zpíváte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Věřím, že budete pořád tak dokonalá jako jste teď!Mám Vás MOOOOOOOOOC ráda!!!!!!!!!!!Mějte se móóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóc krááááááááááásně!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§
  • Vážená Lucko,
    jsem vaší vděčnou posluchačkou a mám vás ráda, vyzařuje z vás charisma a jste jistě dobrý člověk. Ne tak jsem s vámi ovšem spokojená s vaší funkcí poradce v pořadu Česko-Slovensko má talent. Vadí mi u vás vaše přehnaně nadšené, místy přeslazené alibistické projevy při hodnocení úspěšných soutěžících. Pokud vám mohu radit, uberte při hodnocení podstatnou měrou na afektovanosti a bude to ku prospěchu úspěchu. Musím se též zmínit o hodnocení soutěžící z minulého roku této soutěže Dominiky Haškové, která posluchače nijak svým výkonem neoslovila a z vaší strany poradců hlavně pana Krause a vaší bylo hodnocení neadekvátní výkonu a vyvolávání tatínka Haška působilo násilně až skoro jako varietní číslo, bylo to zbytečné a moc vám to nepomohlo. Stejně vám přeji ve funkci poradce hodně štěstí a šťastnou ruku při výběru talentu. Přeji vám, že máte vedle sebe pana Dejdara, který je slušný, bystrý a charismatický narozdíl od p. Slávika, který je pravým opakem jeho.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit