Přejít na výpis diskuzí

Martin Kraus

OSOBNOST 3.1.2009 
179 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je dobrej herec, chtěla bych aby hrál zase v nějaké pohádce, protože mám ráda pohádky se známými herci, noaco jestli někomu vadí pohádky a myslí si o lidech kteří je rádi mají, že jsou mimina tak je to evidentně pacient, no to je tak všechno
  • VINOHRADY!!!!! Měkké I !!!!
  • klid,každej to bere jinak, Lucy to myslela dobře .. měla by jsis vzít nějaký fanynkovský prášky taylorinko *3* *3* *3*
  • Dobrý den,
    prosím můžete mi někdo říct, jak se jmenuje vesnice tam kde bydlí Martin Kraus? Nemůžu to nikde najít, chtěla jsem se podívat na ty jejich koně.
    Děkuji
    • Milešov sem tam u nich furt :)
      • Tak to není pravda- samota se nejmenuje Milešov, asi u nich furt nejste. Já dnečs trávila odpoledne s jeho příbuznou. Prohlížely jsme alba, měl velice krásnou babičku a dědu. Název samoty znám , ale nedovolím si jej zveřejnit
        • Až na to, že se to Milešov jmenuje. On sám to říkal u Krampola v Nikdo není dokonalý, tak tady nedělej chytrou když nic nevíš!!!
          • Přesně
  • že všichni ti Krausové mají takový frňáky,i když si nejsou příbuzní... *1*
    jinak je to moc sympatický klučina *14*
    • *16* ty krávo namyšlená nemá frňák ty jedna krávo debilní ty tele ty vemeno nevichovaný nemá žádnej frňák má krásny nos a to ty nemůžeš vidět přes ten tvůj obří frňák *16* *16* *16* *16* *16*
      • klid,každej to bere jinak, Lucy to myslela dobře .. měla by jsis vzít nějaký fanynkovský prášky taylorinko
        • Hele klid jo! nabo si snat myslíš že ma frňák ty tele já na to namám nervi jo ty si se asi těma práškama přecpala co lucy a jojo trapné jéméno na osobnostech Martin Kraus je nejlepší *16* *12* *11* *10* *13* *9* *14* *14* *14* *3* *16*
          • Musím taky zareagovat,bavím se teda.taylorinka-jsi nějaká nervní jak tak koukám,holky napsaly jen názor a v dobrém a ty jsi hned hnusná.však nikdo nejsme dokonalý,jistě ani ty!Martin Kraus je pěknej chlap a bezva herec o tom není pochyb,nos trochu větší asi má,ale i tak je to hezkej kluk,sluší mu to.tak se už nečil,je to prostě tak chápeš!!
            • Já jsem dokonalá a pořád mi píšou kluci ze třídy jestli s nima nebudu chodit a vy mi nebudete rozkazovat nemáte na to právo!!!!a Martin Kraus je dokonalej a vyděli jste ten komentář (trapnej) od Belly jo je to moje nej kámoška a vážně se jmenuje Bella je hodná a ten komentář od Belly je na profilu Kristen Stewart prej nevíte co se s Kristen děje napište mi to tam děkuji trapné přečtěte si to a uvidíte no svět je jinej. Já vím že je to troufalost vás pobízet po to co hnusného jsem tu napsala OMLOUVÁM SE !!!! *9* *2* *2* Ale na ten komentář u Kristen Stewart od Belly se prosím koukněte A mMOOOOOOOOOOOOC se omlouvám:peta14,jojo a Lucy a jojo není trapné jméno je supr *1* *1* *1* *1*
  • Zdravim Vas a rada bych Vas poznala osobne. Je to vubec realne?
  • Zdravím. Není příbuzný pana Krause, ale nos má úplně stejný.... *1*
    • neni :) znám ho dost dlouho :)
  • hezky podvecer prosim budete jeste hrat v serialu cesty domu bez vas to tam neni ono serial se mi velice libi koukam na nej ale cekam a cekam ze se tam vratite jste tam nejhezci herec a vubec nejhezci na cele planete prosim pokud se tam vratite jen bych chtela vedet kdy dekuji
  • Miluji ho !!!
    • Já taky miluju kluky jako je Kraus.
      Mám šanci ___
      Vilda
  • Sympaticku mlady herec, ktery si na nic nehraje a klidne prizna, ze nevi, co je baklazan. Petra Horvathova ma krasne podmanive oci ala Marbulinek. No,a Anife je dusi onoho kvarteta. Skoda, ze to konci!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší