Přejít na výpis diskuzí

Michal David

OSOBNOST 16.10.2010 
428 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dodatek

Ahoj,tak to jsem zase já...Jen jsem chtěla říct, že tu registraci už jsem našla a zkoušela jsem se zaregistrovat, a možná, že to i vyšlo, akorát jsem si nevšimla žádné změny před a po registraci. Tak buď jsem udělala něco špatně já a nebo vážně nevím *7* Myslela jsem že mi to třeba napíše něco v tom smyslu, že jsem se právě zaregistrovala nebo tak, ale ono nic a tak pořád nevím jak sem mám přidat fotky, protože ve fotogalerii mi to píše, že fotky mohou přidat jen zaregistrovaní uživatelé *9* No buď na to ještě přijdu a nebo mi doufám někdo poradí - to bych byla vážně moc ráda *3* Čau Lucka PS: Michal David je nejlepší *3* *4*
  • Re: Re: Otázka

Ahoj, moc děkuji za radu, ale teď se to zase ještě o něco zkomplikovalo, protože když kliknu na chci se stát fanouškem, tak mi to píše, že ta stránka neexistuje. Takže zase nevím co a jak...no ale já vytrvám a ono to třeba zítra nebo někdy v nejbližší době půjde *3* Nebo pokud existuje nějaký jiný způsob, tak mi ho prosím napiš a já to zkusím. A ještě bych měla jednu otázku (asi budu tak trochu za tupce) ale přesto:Co je to login? Jinak bych sem docela ráda přidala nějaký fotky Michala *3* Mám ho taky moc ráda a hrozně si ho vážím protože je to výbornej zpěvák a myslím, že i skvělej člověk. Strašně moc mu fandím *1* Tak ti zase předem moooooooooc děkuji za odpověď *3* Pa *4*
  • Re: Ahoj \

A myslíš si,že máš jeho skutečné číslo??? *7*
  • Re: Otázka

Ahoj,ten login a heslo znamená,že musíš být tady zaregistrovaná,abysi mohla přidávat fotky a diskuse..Je to jednoduché,musí se ti ukázat registrace uživatele,tam si dáš svůj login a své heslo a vždycky,jak budeš chtít tady něco přidat,tak se jen přihlásíš a je to.Já mám Michala strašně moc moc ráda a taky miluju jeho písničky.Já si myslím,že bude ještě dlouho zpívat.Mám ho prostě ráda a vážím si ho. *4*
  • Otázka

Ahojky všem, chtěla bych se stát oficiální fanynkou Michala Davida, ale pořád to po mě chce nějakej login a pak taky heslo. Tak si s tím prostě nevím rady *7* Našel by se tu někdo kdo by mi mohl poradit? Předem moooooooc děkuji!!! *4*Jinak chci říct, že Michala Davida a všechny jeho písničky mám moc ráda a doufám, že bude ještě dlouho zpívat, protože bych ráda slyšela jeho nové písničky. A vsadím se že nejen já *3* Poslouchám ho sice asi jen +-5 let,protože je mi teprve 19, ale i tak jsem se do jeho písniček bezmezně zamilovala *14*, protože v sobě mají zvláštní energii, která mi vždycky dodá chuť a sílu dál žít a to i v těch nejhorších situacích *3* Mám vážně velkou radost, že znám jeho(bohužel ne osobně)a jeho písničky. Přeji Vám Michale hodně úspěchů jak v profesním, tak i v soukromém životě *3* *4*
  • Ahoj

Jsem ráda že stále zpíváš a komponuješ.
    Tvé písně mě drží nad vodou. *4*
  • LAHA PES

Ahoj Michale, chtěl bych se zeptat na skupinu Black Snakes , jestli jejich písnička se pořád hraje?
  • Re: MOC VELKA PROSBA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nie je to táto pesnička?
    Petr Kolář - Přísahám
    http://www.ujdeto.cz/l yrics/petr-kolar/prisaham-cz/
  • MOC VELKA PROSBA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mily Michale, v listopadu jsem slysela pisnicku, mam dojem, ze je od Tebe, ale nejsem si jista potrebuju pomoct protoze se mi hrozne moc libi. Vim z ni jenom 1 vetu ¨: LASKO MA VZACNA,JA PRAZDNOU NARUC MAM...: protoze sem ji slysela jenom jednou na nocni smene v praci na radiu IMPULS. Predem mockrat dekuji!!!!!!!!!!!! Tva verna fanynka Zuzanka PROSIM, PROSIM *4*
  • 123

odpověz prosím
  • 123

*3* *14*
    MÁŠ HEZKÉ PÍSNĚ
  • Docela dobry stranky o Michalovi.... www.michaldavid.wz.cz
  • Ahoj \"Malej\"

Ahoj Malej,jak se máš?? Několikrát jsem Ti posílala SMS,ale nikdy jsi se neozval.. *13*
  • Michalovi

Skládáte opravdu pěkné písničky!Příjemně se poslouchají a při hře na klavír se na nich dá dost dobře zdokonalit! Díky za ně a jen tak dál!Pár přátel a Nálezy a ztráty nemají chybu!Moc Vás zdravím!
  • Ahoj Michale,

dovoluji si Vás takhle oslovit, jelikož jsem právě zjistila, že jsem přesně o 1 rok starší. Dovoluji si Vás touto cestou pozdravit a vyjádřit se k připomínkám,které tu čtu, Sleduji Vaši profesionální dráhu od začátku, na Vašich písničkách jsem vyrůstala.Jsme generace, která minulý režim pamatuje a ví,co a jak bylo.Ať se jdou střelit tito primitivové,kteří Vás napadají.Opravdu mám Vaši hudbu ráda a moc Vám fandím.Vykašlete se na ně, nemohou za to!! *9* *3* Chci Vám popřát hlavně hodně zdraví, štěstí a pohodu.Chtěla jsem Vám ještě poděkovat za Vaši 13.komnatu, bylo to moc pěkně a upřímně udělané.Obrečela jsem to.Život není vůbec lehký co sám přinese, nenechte si ho znepříjemnit blbcema na diskusním fóru.Zdravím a hodně úspěchů! *14*
  • dobrý večer chtěla jsem jenom napsat, že Míšu mám ráda od svých nácti let a je mi 34let je to můj oblíbenec a myslím skromný člověk setkala jsem se s ním a pro mě je to zážitek... *3*
  • Dotaz

Ahoj Michale, *4* někde jsem slyšeala, že se zajímáš o nové talenty a že snad i pro ně skládáš texty, je to pravda? Jestli ano, moc se těším na možnou hudební spolupráci. Ahojky Julie
  • miluji michala davida je super a má mooooooooc krásné písničky např."pijeme kolu,máma,nonstop,šoumen,sbírka známek,diskopříběh,mám svůj svět..atd *7* *3* *3* *3* myslím si že písničky michala davida jsou nejlepší mám dvě cd...poslouchám je každý den písničky jsou krásně prožité a ze života...taky bych chtěla být zpěvačka...nebo spisovatelka... *14* loučí se káˇa
  • *16* *8* *3* *14* *4*
  • michal david

ahoj míšo!!MAM TE MOOOOC RADA A DRŽ SE MOOC TI DRŽÍM PALCE.SI NEJLEPŠÍ NA SVŠTĚ VÁŽNÉ!!! *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit