Přejít na výpis diskuzí

Patrick Swayze

OSOBNOST 31.12.2006 
660 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • petr_jackson

Proč

Proč si lidi všimli jak Patrika tak Michaela Jacksona až po jejich smrti?Proč?
    • Re: Proč

Máš pravdu, ale zase v dobách jejich největší popularity, takový ty 80. léta, to hvězdy byly a ještě mnohem větší než teď, když zemřely...
      • petr_jackson

Re: Re: Proč

Takhle to bude se všema slavnýma.
  • jeynna

Patrick

Ahoj všichni,při posledním brouzdáním netem jsem narazila na článek kde se dost ostře Patrick ohrazuje,že neumírá!!!!!
  • petr_jackson

♥ Srdce moje bije žalem.
  • tak mě obdivujte

já jsem v tom filmu hrál on mi tu roli zfalšoval a ukradl v hříšnym tanci on je zlej *16* *16* *16* *16*
    • Re: tak mě obdivujte

Pane bože ty jsi vůl.

hahaha fakt ftipný *9*

Vy jste nějakej hnusnej, či tupej, vás asi nic nebolí, takt postrádáte,br

kdybysi měl hrát v tom filmu tak bys musel vyjít školy se zaměřením na tanec a musel by si hrát v nějákem filmu o tanci už předtím.já sama vím o čem mluvím....... *4*
    • fortturp

Re: tak mě obdivujte

Tak jsme se zase zasmáli nad lidskou tupostí...ty asi budeš mladší než já viď?
  • koombo1

Néééééééé???!!!!!!!

Opravdu bejby ????? *15* *5*
  • gallacher

..

Ahoj,já mam Patricka hrozne rada a zarazil me clanek kde sem se docetla ze on se neleci a vzdal to...tak nevim co je pravda a cemu mam verit....jestli tomu ze neumira nebo tomu ze to vzdal a umre *9* *9*
    • koombo1

Re: ..

Nevzdal to, ale ví, že smrt přijde. Tak,žije každý den naplno.
      Helena *4*
  • mysak.kol

spravedlnost???

já už dlouho nevěřím na to, že existuje spravedlnost. nejprve Heath, který hrál v Deseti důvodech, proč tě nenávidím...a teď člověk zjistí, že i Patrick. nic není mezi nebem a zemí. kdyby bylo, neděly by se takové sviňárny. Chce se mi z toho brečet a řvát. *9* *9* *9* *16* *9* *4*
    • Re: spravedlnost???

To je úplná pravda Heath a Patrick jsou moji nejoblíbenější herci a jeden již nežije a druhý umírá =( existuje nějaká spravedlnost ? já myslím že ne. Život je tak nespravedlivý *9*
    • koombo1

Re: spravedlnost???

Nejsem věřící, ale prý se říká, že Bůh si bere ty, které miluje.
      Helena
  • ba.rus.ka

__

vananneh <---------
    Patrick že je kretén??..vždyt o něm nic nwš ty ubožačko,,tak když je pro tebe takovej kretén tak mu nelez na diskuzi a přestan nadávat!!...jdi si radši psát na diskuzi vanesce jak jí zbožnuješ!!!
  • patrik

miluju Hříšný Tanec... *3*
  • děti?

Nevíte proč Páťa neměl nikdy děti? *7*
    • Re: děti?

ahoj,myslím,že je jejho žena mít nemohla
    • koombo1

Re: děti?

Ahojky,
      Lisa byla 2x těhotná a pokaždé o miminko přišla.
      Takže asi ze zdravotních důvodů Lisy.
      Helena

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit