-
tarantino
Heh nekterym prispevkum se musim smat, kdo nepochopil Tarantina, nepochopil svet showbysnysu a filmovy svet celkove... tezky vysmech...
Ale tak je asi zrejme ze "deti" jeho filmy nikdy nepochopi.... -
Narozky
Všechno nejlepší, Quentine! seš nejlepší!,, to mi připomíná, že se asi dneska znova podívám na hanebný pancharty *14* -
blbci
Quentin Tarantino je umelec vy hovad neni blazen ani magor co teprv takovej Cubrik nebo Linch
*5* -
-
je pravda,že Tarantino není magor,když má IQ 160...a Linch je geniální režisér,toho bych tady jako magora vůbec neuváděla ;)
-
-
O tom to je
Všechny jeho filmy jsou založený o tom že je to ulítlý, pulp fiction je třeba výbornej film, Scénář úžasnej a má v nich dobrý záběry *4* *4* -
123
ty jeho filmy jsou nic moc ale obsazuje dobrý herce. -
-
Re: 123
*1* *1* Nic moc prej... *7* sou nejlepší!!! -
-
Re: Re: 123
ty jeho filmy jsou spíš takový ze se u nich človek víc zasměje nez vystraší. -
-
Re: Re: Re: 123
šak to taky nema byt strašidelne.... to tady nekdo vi zas upny hovna
-
-
-
-
..........
me se ty jeho filmi vubec teda nelibi jedinej snad kill bill jinak žadnej.. *5* -
-
Re: ..........
i ten byl moc přehnanej!! -
Re: ..........
..no tak to mluví o tom, že tvůj smysl pro humor je absolutně nulový......a úplně postrádáš fantazii! Tečka -
-
Re: Re: ..........
jak vidim tak nejsem jedina vid *1*
-
-
-
Q.T.
Milujme magory, protože jsou schopni udělat to, co by normálního člověka ani ve snu nenapadlo.
Ano, Quentin Tarantino je magor. To mi nikdo nevyvrátí. A to je taky důvod, proč jeho filmy všichni tak milují.... -
nic
ve filmografii ma mit i film hrdina tam delal rezisera *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
Je divnej
Podle některých jeho filmů se mi zdá že to v hlavě nemá uplně v pořádku... *1* -
-
Re: Je divnej
Tarantino to nemá v hlavě v pořádku.To je jasné,ale proto jsou jeho filmy zajímavé.Nemám paradoxně rád násilí.Proto mám jeho filmy rád.Krev v jeho filmech je jasně prasečí.Nesnaží se nikoho přesvědčit,že to myslí vážně.Všechno je to silně přehnané vyhrocené do kkrajnosti,takže vyzní jako parodie.Horší jsou filmy,kde ty ptákoviny myslí režiséři naprosto vážně. -
Jo, taky si říkám. June Carter Cash- manželka country zpěváka Johnnyho Cashe na jednom svém CD zpívala písničku o své vnučce, že se chtěla stát herečkou, a žeji oslovil Tarantino a ona se na něj šla zeptat a June jí řekla, že dělá bláznivý filmy plný krve a ať se radši od toho drží dál. *3* *3*
Sečteno a podtrženo, souhlas , je to cvok. *5* *8* -
mislím jsi že jedinej divnej jsi ty *16* *16* *16*
-
-
Kill Bill
Kill Bill je ten upa nejlepší film jaký znám *14* *3* -
-
Re: Kill Bill
mas naprostou pravdu!!!!! *5* *5*
-