-
velmistr
Steven je jeden z nejlepších herců, co se týká akčních filmů. Rádá bych ho někdy viděla na živo, musí to být zážitek. Moc by mě zajímalo, jestly už se narodil člověk, který by Stevena porazil v Aikidu *8* A vážení, podle mě se bojový umění dělá proto, aby se člověk dokázal ubránit. Ne aby napadal. *3* Tak zatím páčko, a kdo bude mít zájem, tak se ozvěte. Ahooooj *1* -
Re: Nič moc
Ty si asi magor ne?! Jednou tady jeho filmy vychvaluješ do nebe a podruhý o něm píšeš, že patří do starýho železa *16* Tak se krapet vzpamatuj *9* *13* -
Re:
Spíš bych řekla, že ho dabuje velice dobře *3* Jiří Štěpnička patří (aspoň pro mě) k jedněm z nejlepších dabérů -
Re:
Milá(ý) Jany, ti, kteří se učí bojový umění aby někoho mohli zbít, to jsou kreténi. Bojový umění se má dělat proto, aby se člověk ubránil, když je napadenej. Né aby napadal!!!! Už to chápeš?! -
Re: Steven...
davam zapravdu
s.seagal, nejjjjjjjjjjjjj
111111111111111111 11111111111111111111111111111111111 11111111111111111111111111111111111 1111111111111111 *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Já ne
ne , jdi do háje *13* -
Re: Seagal
Steven Seagal je opravdu užasný a sexy herec mám ho jako herce opravdu mocc rada.Je to jeden zmála hercu tak dobrých je prostě užasný že *3*. -
O ničom
Nemusím ho. *5* *16* *10* -
Re: Seagal
Máš pravdu Sašo,je to drsňák. *3* -
Seagal
Podle mě je to velice velice velice
přitažilvý muž. Na Přepadení v Pacifiku bych se mohla koukat stále znovu. V té kuchařské uniformě je neuvěřitelně sexy. *4* -
Re: Re: Steven
atˇje to jak je to.Seagal je prostě pan herec,má charisma a všechny jeho filmy byly a jsou super.Sehnat tak jeho fotku s podpisem,to by bylo něco.Je mi sice 48let,ale už roky je to můj favorit.Mám všechny jeho filmy a viděla jsem xkrát. *16* *5* *3* *14* -
Já ne
Lukáši ani já ho nemusím. *5* *15* *16* -
prosba
Steven Seagal je super herec skoda ze tak uz zestarnul jeho filmy jsou superdobry ale Laurie Holden je taky dobra herecka tak se pridejte a podte fandit i ji ma jenom 2fandy *8* -
Nič moc
Nemusím ho podľa mňa už tento herec patrí do starého železa jeho filmy sú už o ničom vlastne aj vždy boli. *5* -
Re: Steven Seagal
http://img.osobhttp://img.osobnosti .cz/smiles/11.gifnosti.cz/smiles/6. gif -
kontak na Stevena Segala
čauky lidičky prosím vas mam prozbu nevite nejaky kontakt,adresu na Stevena Segala kam bych mohla pozadat o podpis??proísm moc vás prosím je to pro meho tátu ma narozeniny je mu 44 let a ma ho hrozne moc rad tak bych mu to dala jako darek *4* *3* dyztak mi napiste na E-mail:Dena.Allertova@seznam.cz dekuji moc *4* -
Steven Seagal
Steven Seagal má strašne dobrý šfych v nohách aj v rukách v akčnom filme Tažko ho zabiť ako policajt Mason Storm kde mu zabijú jeho ženu aj jeho a po 7 rokoch,čo sa prebral z komy sa chce pomstiť zločincom.Steven Seagal má tie najlepšie akčné filmy Profesionál akčná bomba z roku 2001 je tiež super. *5* -
STEVEN SEAGAL
Steven Seagal je najlepší herec akčných filmov aj ked je pravda,že staršie Seagalovky sú najlepšie do tých 90-tych rokov po Lovca Policajtov z roku 2001. *3* -
Steven
Ci si to prizname, ci nie Seagal je za zenitom. A tieto nove filmy cizinec, bestie, sila uderu.... POVEDZME SI TO KONECNE OTVORENE. Keby to bola nejaka polovica 90. rokov, boli by to super filmy. Ale teraz ? IBA dalsie akcne becka, akych je milion. Proste Seagal by najlepsie urobil, keby odisiel do dochodku ako Arnold ap. -
Steven Seagal
Glimmer Man fakt dobrý akčný film tam je výborný ako Jack Coul. *4*