Přejít na výpis diskuzí

Václav Havel

OSOBNOST 16.10.2010 
1413 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Deklarace Lidských Práv v ČR !

Jsem invalida s dušev. nemocí=člověk týrán nemocí. A pak je tu ČR !!!= Týrá, doráží šutrem toho dušev. mrzáka! Ve všem: ze 7bodů rezoluce OSN přijaté 20 prosince 1971 s názvem- Práva duševně postižených- ČR zadupává všech 7! A ze 30článků- Deklarace Práv a Svobod- ČR zadupává 20!!! VŠE JE PRAVDA- VŠE MOHU PROKAZAT! Jen telegraficky: ČR (člen V.S. ČR)brutálně napadla- zmasakrovala invalidu. Struč. obs. výpovědi-protokolu: bestielně škrtil "do modra",pak lámal vaz(obě paže kolem hlavy a prudké trhnutí celou hlavou dostrany!)a nakonec bezvládné tělo rozkopal tak že mu vyjel obsah střev vpředu i vzadu naráz... ČR se VYLHALA že šlo o přestupek! KRIMINÁLKA ŽATEC nic nevyšetřovala a na základě proboha čeho rozhodla o přestupku?! Všechny cesty- Ombudsman, minist. spravedl.,ústavní soud, státní zastupit.=mám se odvolat tam kde rozhodli! Na to jim zvysoka s..u !!! ČR zadupává většinu článků DEKLARACE a já se mám DOPROŠOVAT !?...A ještě "bonbonek":ČR uznala mou nemoc- ten papír mě ale ucpal odtok z WC!=NA invalid. důchodu mě nedá ani korunu- nemám "odpracováno"-ale já nepracoval kvůli nemoci!(léčím se 20 let) 8let jsem nepracoval platil zdravotní poj. na OSSZ mě řekli- není to povinné!!!Navíc já měl zčeho žít-nebyl příživník! 8let jsem po ČR nic nechtěl=mohl jsem marodit nebo být "na sociálce"=UŠETŘIL JSEM ČR- Smrtelné maximum= 4300 12měs 8let=412800! a za to se mě ČR odvděčila: Jsem invalid.=nemohu pracovat "na plný úvazek"(zkoušel jsem 1den přežiji 2den s vypětím všech sil 3den objednejte sanitku..).Beru sociálku=4300 půjdu-li pracovat na 1/2 úvazku (u nás Podbořansko-na celý cca 9500)tedy cca 4750. Těch 750 minim. projezdím a domů přitáhnu Balík!= míň než když se doma kopu do zadku!!!´=Jsem ODSOUZEN K DOŽIVOTNIMU chcípání hladem!Pro úplnost-mohu si chybějící roky "DOPLATIT"!=5let cca2500/měs.=125000 !-ČR upadla na hlavu!Závěr:Děkuji ti moudrý státe- ono je málo být týrán jen nemocí ty moudře dorážíš mrzáka šutrem- zmasakruješ ho a pak aby se necukal ho vrhneš do Hladomorny-ČR hladomorna 21. století,mučí nemocného- Husajn mučil ve válce zajatce- ale který invalida se dá naverbovat???-ČR nebude sedět vedle Husajna, ale jěště o pěkných pater níž! Neboj ČR, pod kotli už se zatápí!!!!!!!! Pozn:nemám PC tak adresa- Jiří Šéla Nepomyšl 231 okr.Louny.
  • Pane Havle, zničil jste tuto zemi.
    • Svatá pravda ufone :-)
    • Svatá právda :-)
    • Re:

ses magor ufone
  • jaka je ta nejnovejsi knizka Venci?

Byla bych strasne rada kdyby mi nekdo napsal jak se jmenuje nejnovejsi knizka Vaclava Havla.... *9* ....Moc diky.... *3*
  • Dopis

Dobrý den pane Havel, mám na Vás dotaz,který neumím a nejde napsat.Moc rád, bych si o mém problému promluvil s Vámi (jste člověk,který na obrazovce, na mě udělal ten nejlepší dojem a s důvěrou se k Vám obracím o radu odborníka).Chápu vaše vytížení,ale jedno setkání s člověkem ,který by potřeboval od Vás radu ,jak daní problém vyřešit.Pokud ,jako hodně populární člověk ,jste ochoten mě kontaktovat moc a moc děkuji a vážím si toho. Moc děkuji Standa Křížek ,mobil-737558996,e-meil LRU.predmerice@seznam.cz
  • venda jo enda

venda klausu je moudřejší než byl venda havel.ahoj prostitutka diana říkejte mi bejby. *5*
  • oprava adresy z min příspěvku

• *3* *16* *15* *13*
    • jksdfhukjkf

je to kokot *1* *9*
  • Chtel bych vydat knihu.

Vazeny pane! Chtel bych vydat knihu muzete poradit? PS:Kniha uz je napsana....
  • dotazy

Věděl jste o estébáckých donašečích ve Vašem okolí? Když se Vás na hrádečku televize ptala,jest-li lidé přijmou Vaší brzkou svadbu po smrti Vaší ženy,odpověděl jste,že Vám na názoru lidí nezáleží.Platí to stále? Vaše bránění komunistů po revoluci umožnilo jejich ovládnutí ekonomiky této země.Bylo to správné?Mají lidé pravdu,když říkají,že jste byl také agentem STB?Za odpovědi předem děkuji
  • Fajn stránky.
    • Re:

Ne nejsem normalmíííííííííííííí íííííí!!!!!!!! *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit