Přejít na výpis diskuzí

Wim Wenders

OSOBNOST 30.9.2008 
663 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MartinDyntar

No teď už se mě přemýšlí mnohem líp...

• MartinDyntar

To nejlepší dnes z německého rocku navždy! - RAMMSTEIN! a jejich hudební album Mutter (2001), DIE TOTEN HOSEN! s hudebním albem Auswartsspiel (2002, pozn. s německými RAMMSTEIN! byly na vrcholu ve stejné době) a BOHSE ONKELZ! s hudebním albem Kneippenterroristen. MD.

• MartinDyntar

Jsem empatický, ale přes moji psychiatrickou diagnózu to bohužel nikdo správně nevidí! MD.

• MartinDyntar

Stále žiju více pro německé DIE TOTEN HOSEN! pro jejích výjimečné písně Armee Der Verlierer, Niemals Einer Meinung Sein, Paradies, Schlampe, Was Zahlt, Depression De Luxe, Lugen, Fallen, Alles Wird Voreburgehen, Tauschen Gegen Dich, Urlaubsgrusse, Alles ist Eins, Du Fehlst, Altes Fieber, Unter den Wolken a Ein Guter Tag Zum Fliegen z let 1993 až 2012! Protože ve vztahu k ženám toužím po klidném harmonickém vztahu bez hádek a muže chci sadistick. nemylosrdne tvrdě krotit, na muže jsem stejně jako k sobě tvrdý, správný chlap má být k ženám hodně vlídný a na muže vždy přísný a tvrdý, jsem přesně takový a v BDSM komunitě to preferuji. Ale nechce se mě jen brečet u HOSEN! MD.

• MartinDyntar

RAMMSTEIN! písně typu Sonne, Ich Will, Mutter, Adios, Im Nebel a Mein Teil - správná hudební záležitost pro správné chlapy, pro muže aneb když tématika sadomasochism. a obliba BDSM komunity není ve společnosti žádné TABU! Aneb co vše je v naší lidské přirozenosti! Chceme to skutečně vědět? ...Ano správně! pak by jsme konečně druhé lidi Nestigmatizovali! MD

• MartinDyntar

Necítím dnes z TV ani že sociálních sítí žádné upřímné emoce, které tu najdete v mich komentářích bez cenzury, moc vtipný - ten píše trochu jako Dostojevskij - nenávistně i pokorně!... a líp jinými slovy nenávistně, občas cynicky pohrdavě nenávistně i pokorně. Mám v sobě slušnost a pokoru, ale pro vás nepotřebný odpad, který společnost nepotřebuje - potřebuje umlčet! MD.

• MartinDyntar

V sado-masochism. jde o to kriticky přehodnotit ve vztahu svou podřízenost a svou poslušnost autoritám, pravidlům a společenským normám! a líp přehodnotit i harmonicky líp vyvážit svou podřízenost a svou nadřízenost v partnerském i v mezilidském vztahu! - v sado-masochism. to je vždy pul na pul. Muži mají v sobě více sadism. než ženy, agresivní tvrdá hudba tzv. Hard and Heavy je pro ně přirozená a bez ubližování to v mezilidském vztahu ve společnosti jaká je dnes nejde. Jsme Tier (zvířata) a je potřeba vždy respektovat a uznávat a ctít svou lidskou přirozenost, to věděl už psychoanalytik Sigmund Freud, BDSM komunita je normální a nesmí se Stigmatizovat - tahle Česká společnost jaká je je dnes xenofobne dnes pravicově fašistická, bezohledná, netolerantní a lhostejná k lidskému neštěstí druhých lidí. Ano vím pro systém jaký je a pro společnost jaká je jsem se svou psychiatrickou diagnózou nepotřebný odpad, který město nikde nechce, už ani na ubytovnách! Dříve nebo později dojde na každou českou swini snad i beze mě a právě to mě hřeje u srdce! MD.

• MartinDyntar

Láska je důvěra a tolerance, odpouštění, obdiv, respekt a uznání, skutečná pravá láska začíná tam kde končí kontrola tam je pak důvěra. MD.

• MartinDyntar

Campino hodně přemýšlel o smrti a hledal nový řád společnosti - lepší řád společnosti - to je tématem alba Opium furs Volk, je to prostě volnomyšlenkář s romantickou duší - hodně zvláštní romantik, také je to pro rockery i pro punkery hodně zvláštní hudba pro jeho melancholii, z alba Opium furs Volk miluju nejen písně o nešťastné lásce jako jsou Froschkonig a Luge, které se mě dotýkají v životě intimně důvěrně osobně, ale miluju především písně Paradies, XTC, Seelentherapy a Viva La Revolution. Vedle hudebního alba Kauf Mich! je hudební album Opium furs Volk a Auswartsspiel to nejlepší z jejich dosavadní z celoživotní jejich hudební tvorby - v 90.letech byly HOSEN na svém absolutním, na svém úplném nejlepším hudebním vrcholu a věta závěrem - jsem pro Vás nepotřebný odpad pro pravicově dnes špatný politický systém jaký je a pro pop kulturně masově dnes konzumní společnost jaká dnes je, ale pro sebe rozhodně ne, necítím se vubec zakomplexovaný Sebestigmatizaci, ale trestám nemilosrdně a bezlitostne tvrdě za každé společenské Stigma nejen kvůli sobě, ale i kvůli vždy druhým lidem s podobnou zkušeností s duševním onemocněním - podívejte se nejdříve sami na sebe do zrcadla jak vy jste s tou svou těžkou a s patologickou závislostí na sociálních sítích duševně zdraví a vyrovnaný bez jakéhokoliv už rizika poruchy osobnosti že? To muže tvrdit jen pokrytec a neupřímný naivní a hloupý člověk! MD.

• MartinDyntar

Ano Campino se na albu Opium furs Volk, které celým srdcem miluji!, v některých textech svých písní (ne ve všech) rád vyjadřuje v metaforách, v jinotajich a v parafrazich, parafrázuje rád, kolik je tam fyzicky dnes hmatatelné sebenenávisti (v písni Lugen, Froschkonig, Seelentherapy apod.) i otevřeného pohrdání společnosti a kolik je tam otevřené nenávisti k sobě i ke společnosti, kolik nenávisti i hluboké vnitřní euforické pokory (v písni Paradies, Bonnye Und Clide a Viva La Revolution, i Er Denk Sie Denkt, i Mensch a Froschkonig apod.), Campino na albu Opium furs Volk překonal své limity v sobě, právě na albu Opium furs Volk si tzv. nejlip sáhl fyzicky i psychicky na své dno, miluju Opium furs Volk! Podle forenzních psychologu v někom muže probouzet sklony k agresivnímu sadism.. To masově dnes konzumní společnosti jen nejlíp prospěje.✓ MD.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit