-
,,Zachránil jsem ve sdíleném bydlení v Hořicích někomu (jednomu
epileptikovy Robertovy z Ulity) lidský život, neberte mi ho tu! Josef
Oborník o tom také ví!" MD. -
Takže co jiného je Wimme láska, odvaha a důvěra než už právě vzajemna partnerska oddanost a věrnost jeden druhému. Než loajalita. A tou největší bolesti je zrada, zast nebo žárlivost na druhého. Wimm Wenders totiž režijne natočil videoklipy k písním "Warum Werde Ich Nicht Satt" a k duetu Auflosen německých punk rockeru Die Toten Hosen, dříve než Wimm Wenders (pro ty co neví) Campina obsadil do hlavní role ve filmu Palermo Shooting ("Přestřelka v Palermo") Řekl bych že Campino a Wimm Wenders jsou velmi dobří přátele a jistě je drží při sobe a spojuje je mnohem více než jen to že jsou právě oba dva z Düsseldorfu, spojuje je srdečnost, odvaha, statečnost a upřímnost (k sobe a ke druhým lidem) stejne jako spolehlivost. Wimm Wenders se ujal i režie videoklipů k U2 k písním "Stay" (Faraway So Close je připomínkou Rillkovske alegorie "Nebe nad Berlinem" právě s jeho pokračováním v 90.letech pod názvem "Tak Daleko, Tak Blizko") a "Ground Beneath Her Feet" (je uvodni písní právě k filmu "Million Dollar Hotel") Ale stejne tak má v oblibě Wimm Wenders písně Nicka Cavea či Leonarda Cohena jak je dobře znát z jeho filmu.
-
V sado-masochism. jde o to kriticky přehodnotit ve vztahu svou podřízenost a svou poslušnost autoritám, pravidlům a společenským normám! a líp přehodnotit i harmonicky líp vyvážit svou podřízenost a svou nadřízenost v partnerském i v mezilidském vztahu! - v sado-masochism. to je vždy pul na pul. Muži mají v sobě více sadism. než ženy, agresivní tvrdá hudba tzv. Hard and Heavy je pro ně přirozená a bez ubližování to v mezilidském vztahu ve společnosti jaká je dnes nejde. Jsme Tier (zvířata) a je potřeba vždy respektovat a uznávat a ctít svou lidskou přirozenost, to věděl už psychoanalytik Sigmund Freud, BDSM komunita je normální a nesmí se Stigmatizovat - tahle Česká společnost jaká je je dnes xenofobne dnes pravicově fašistická, bezohledná, netolerantní a lhostejná k lidskému neštěstí druhých lidí. Ano vím pro systém jaký je a pro společnost jaká je jsem se svou psychiatrickou diagnózou nepotřebný odpad, který město nikde nechce, už ani na ubytovnách! Dříve nebo později dojde na každou českou swini snad i beze mě a právě to mě hřeje u srdce! MD.
-
Rammstein - Mein Teil (Official 4K Video) ,,Jak se ted v téhle té zkurwené swinské prohnilé české společnosti dnes sám cítím?! Tak že bych i u toho všeho lidského utrpení si nejradši dnes taky vyhonil!" MD.
-
Necítím dnes z TV ani že sociálních sítí žádné upřímné emoce, které tu najdete v mich komentářích bez cenzury, moc vtipný - ten píše trochu jako Dostojevskij - nenávistně i pokorně!... a líp jinými slovy nenávistně, občas cynicky pohrdavě nenávistně i pokorně. Mám v sobě slušnost a pokoru, ale pro vás nepotřebný odpad, který společnost nepotřebuje - potřebuje umlčet! MD.
-
já říkám proto dost streotypně dnes hluboce zafixovaným špatným osobním dnes předsudkum k duševnímu onemocnění nejen i paranoidní schizofrenií. Po přečtení pochopíte pak proč dnes často veřejnost nezná a nezajímá dnes celá skutečná pravda o tomto duševním onemocnění, které se dnes hluboce celospolečensky dnes stigmatizuje právě díky i tradiční psychiatrii, jejíž hledisko pohledu na věc dnes není zdaleka jediné plně dnes rozhodující, jsem dnes také k tomu, k tradiční psychiatrii dnes sám v ostré opozici. Opět dnes každodenně prožívám a všude vidím dnes to, že aby se dnes plně, nejen dnes částečně, odbourali a řešily i vyřešily dnes hluboce stereotypně dnes zafixované špatné osobní předsudky k tomu duševnímu onemocnění je dnes nejvíce společensky potřeba už dnes jediné - otevřeně co nejvíce dnes partnersky vždy osobně duvěrně co nejvíce vždy komunikovat a nebát se nikdy otevřeně o tom komunikovat, i když se často už hluboce dnes společensky stále více stigmatizuje i démonizuje a diskriminuje a znevýhodnuje, bohužel vždy nejvíce díky tradiční psychiatrii a díky vždy samotné psychiatrické diagnoze, nesouhlasím zdaleka vždy plně s tím že by měla vždy více být dnes soukromím lékařským tajemstvím, pak přežívá ve společnosti k tomu často společenské TABU, nikdo pak neví a nezná celou skutečnou dnes pravdu, a veřejnost ji má právo znát a měla by ji také znát, musí se proto vždy ve společnosti dnes mnohem více otevřeně komunikovat a nestigmatizovat nikdy více svými špatnými hluboce špatnými stereotypně dnes jen zafixovanými špatnými osobními dnes předsudky, a těch je dnes vždy mnohem více než dnes bohužel i často pak nakonec dnes celé skutečné i pravdy u samotné veřejnosti, přežívají dnes už bohužel často stále více dezinformace a špatné osobní předsudky často z absence a z nedostatku vždy dnes samotné mezilidské osobně vždy partnersky duvěrné komunikace, a právě to vše by se tady mělo nakonec i změnit. Martin Dyntar
-
To nejlepší dnes z hudebního mainstreamu, co občas ještě hudebně toleruji i já, několik málo pro hudební mainstream dnes nejlepších i vzácných písní, nesmrtelných největších hudebních hitu, i z muzikantského hlediska vysoce i dnes profesionálně hudebně dnes dobře odvedených, zpracovaných, absolutní mainstreamově dnes hudebně i nejlepší hudební žebříček písní do tzv. mainstream TOP 23!: 1. němečtí Scorpions s písní "Wind of Change", 2. američtí Jon Bon Jovi s písní "Its My Life", 3, britský Sting s písní "Desert Rose", 4. americká Metallika s písní "Unforgiven" a také "Nothing All Matters", 5. briský bluesrockový hudební interpret Chris Rea s písní "The Road To Hell" a také "The Blue Cafe", 6. americký hudební interpret Jason Collet s písní "We All Lose One Another" (k hudebnímu OST "Palermo Shooting" německého režiséra Wima Wenderse 2008, hudební soundtrack k mysterioznímu road-movie "Palermo Shooting" německého režiséra Wima Wenderse z roku 2008), 7. irský hudební interpret Glen Hansard s písní "Finally", a s vizuálně i dnes nejlíp podmanivým hudebním videoklipem k u irčana Glena Hansarda dnes novější hudební písní, u které si její přesný hudební název ted bohužel už osobně nevzpomenu, ale ke konci hudebního klipu právě k té písni je uveden nápis "A Myles O'Reily Picture" a pozn. Glen Hansard se prochází ulicemi a dá v hudebním klipu nahlédnout do i tzv. arteterapie nějaké malířky a ke konci hudebního klipu pak i do zákulisí svých hudebních živých vystoupení, svých živých hudebních koncertu, 8. irský U2 s písní "Walk On", "Beautiful Day" i "Stay" ("Faraway, So Close", pozn. vizuálně dnes podmanivý hudební video klip k písni je v režii právě Wima Wenderse.) a také s písní "Ground Beneath Her Feet" (tu však nepočítám!, k hudebnímu OST 2000, k hudebnímu soundtracku k filmu německého režiséra Wima Wenderse "Million Dollar Hotel" z roku 2000.), 9. britský hudební Depeche Mode s písní "Freelove", 10. americký hudební interpret Johnny Cash s písní "Hurt", 10. kanadský interpret Leonard Cohen s písní "Happenes To The Heart", 11. Chris Norman s písní "Midnight Lady", 12. americký Eagles s písní "Hotel California", 13. slovenský hudební uskupení MC Erik a Barbara s písní "Ked Prijde Láska" a 14. český hudební interpret Michal Prokop s písní "Zloději Času" a se svým Framus 5 i s písní "Snad Nám Naše Děti Prominou",
15. britský interpreti Pink Floyd s písní "High Hopes", 16. britský
hudební interpreti Portishead s písní "The Rip" (pozn. opět hudební OST
"Palermo Shooting" 2008 německého režiséra Wima Wenderse.) a už tu chýbí jen americký hudební interpret Bruce Springsteen i s písní "Streets of Philadelphia", který se mě do hudebního žebříčku TOP20 už bohužel nevešel, tak jeho písen už ani proto vubec nepočítám!, tedy i cca
dohromady přibližně něco málo přes TOP 20!, už asi mainstreamově dnes
hudebně TOP 23!, nemám zdaleka vše přesně spočítané!, pozn. udělejte si
svuj mainstreamově hudební přehled a tzv. i hudební obrázek nejlíp dnes sami, ale k těm výše tu i dnes uvedeným a tu i zmíněným písním dnes mohu dodat jediné - absolutně dnes nejlepší hudební mainstream všech dob! a myslím si i rozhodně správně že to vše k hodnocení i právě těchto písní je dnes rozhodně i otázka právě i hudebního sluchu, alespon dnes právě i částečného hudebního sluchu!, a možná i nejen právě částečného hudebního sluchu! Právě Některé tyto dnes už hystoricky mainstreamové hudební písně si dnes rád hudebně už poslechnu občas právě rád dnes už osobně i já. Volnomyšlenkář a Levicový humanista Martin Dyntar. -
MC Erik & Barbara - Keď príde láska, ,,velice upřímné a zdaleka nikdy ne tak romanticky sentimentální jak se muže někomu právě tato písen dnes už zdát, protože dnes o každý vždy partnerský vztah ve společnosti se vždy musí emočně vždy intenzivně co nejvíce pečovat aby vždy obstál a přetrval, a právě i to je dnes největší samotná pravda." Martin Dyntar.
-
,,Nebyla to žádná psychoza, ale o tom všem co se tady v poslední době už
na CHB v Poříčí vše špatné odehrávalo a skutečně vše špatné dělo už
raději i pro svoje dnes klientské vlastní dobro skutečně vubec už dál
nechci dnes mluvit. Je to má soukromá osobní záležitost v mém životě a
neměl jsem to tu celé nijak veřejně už dnes sdílet." MD. -
Игорь
Тальков (Igor Talkov) - Памяти Виктора Цоя (En memoria de Víktor Tsoi).
Sub. esp. na You-Tube ,,Přeji Darině Dušekové do nového roku vše
nejlepší, hodně lásky, odvahy, štěstí, hodně statečnosti a pevného
zdraví, je to nesmírně temperamentní a zábavná, laskavá, milá, hodná,
slušná, krásná a vyjímečná holka s hluboce dnes dobrým a s hluboce
laskavým srdcem, zaslouží si dnes v životě jen to dobré a jen to
nejlepší, je mě ted upřímně moc líto že jsem neměl možnost se ji líp už
více otevřít a ani ona mě a že se mě mnohem líp sama už více neotevřela a
je mě ted upřímně hluboce moc líto že byla ke mě osobně hodně
neduvěřivá, mohl bych jí skutečnému přátelství a skutečné duvěře ve
vztahu a i skutečné loajalitě, skutečné hluboké oddanosti a věrnosti ve
vztahu sám líp naučit, melancholici jsou ve vztahu sami hodně oddaný,
sami hluboce oddaný a sami vždy hodně (vždy celoživotně) věrný a raci
jsou ve své fyzické intimitě v sexu prozměnu hodně smyslný a vášnivý
romantici, to oboje dvoje mám dnes se svým absolutním hudebním sluchem
dnes v sobě proč dnes už nedokážu žít už vubec bez hudby a proč ve mě
hudba dnes jediná nejvíce tišší mou duševní bolest a nejvíce rezonuje
mím srdcem, kdy svým absolutním hudebním sluchem vždy mnohem líp vnímám a
mnohem líp vždy rozeznávám a emočně euforicky (blaženě) už
radostněsmutně vždy líp intenzivně v sobě prožívám melodické toniny a
mnohem líp u sebe vždy vnímám i intenzivně prožívám líp své emoce. Dari
ta písen "Memmory of Viktor Coj" od ruského politicky vysoce
nepohodlného politicky či na politickou objednávku v Rusku zavražděného
protirežimního ruského zpěváka a folkaře Igora Talkova mluví dnes nejlíp
o tom co k tobě Dari v životě sám hodně dobrého a jen vždy už dobrého k
tobě Dari dnes hluboce sám v sobě dnes cítím a co k tobě hluboce tolik
dobrého cítit už sám nikdy nepřestanu." Martin Dyntar.