-
Zdeněk Svěrák
ahojte vsetci, ktori maju radi Zdeněka!!!!
mam na vas vsetkych jednu prosbu. robim bakalarksu pracu na temu: Profil rezisera Z. Svěráka a potrebovala by som od Vas poradit. Nemam ziadnu publikaciu o nom, potrebovala by som nejaku knihu o nom, vyzera to tak, ze u nas na Slovensku nic take nie je. Ak by ste niekto z vas mali nejaky dobry material o nom, o jeho zivote, dielach alebo len tak nejaky dobry clanok, publikaciu, resp. cokolvek, co vypoveda o jeho obrovskej osobnosti, prosim Vas ozvite sa, mail som zadala.
Dakujem moc!!!
zaya z bratislavy -
Dobry vecer pane Sveraku,predne musim napsat, ze zi Vas velice vazim. Rad bych Vam podekoval za podporu knizeti.Skoda ze nevyhral i tak dekuji Dan klouda
-
Prosba
Milý pane skladateli Zdeňku Svěráku.
Píši Vám jako poslední instanci. Je mi již přes 50 let a pořád ještě nikdo nesložil písničku o Zdislavovi/ tak se totiš jmenuji/. Dokonce nás vyřadili
i z kalendáře, poté co byla svatořečena sv. Zdislava je 29,1. již jen ženská podoba mého jména. Kdyby ale existovala písnička o nás Zdislavech dalo by se to překousnout. Vím, že to nebude lehké, proto se obracím na Vás. Když jsme
s manželkou předělávali onehdá byt, byl u nás děsný čurbes a občas nervy na pochodu. Dobrou náladu, jsme se snažili vytvořit atmosférou Vašich písniček. Čeká mě přestavba chalupy,mám z ní trochu strach, ale kdybych při tom mohl poslouchat písničku o Zdislavovi tak bych se nebál už ničeho.
smutný Zdislav
P.S. Kdyby nešel Zdislav, tak alespoň
Slávek/ o Slávce jak mává na pasáka
už jste jednu složil/ -
Jste clovek s ohromnou lidskosti!
melo tam byt "lidskosti "*5* ..omlouvam se za chybu, pisu to doslova na kolene *9* -
Autogramiáda Zdeňka Svěráka
Pro všechny příznivce pana Svěráka,
23.10. od 15:30 v naší prodejně Knihy Dobrovský na Joštově ulici 6 v Brně pořádáme autogramiádu pana Zdeňka Svěráka u příležitosti vydání jeho nové knihy ,,Povídky". Tímto Vás všechny zveme do naší prodejny na setkání s panem Svěrákem. Knihy Dobrovský Brno/www.knihydobrovsky.cz/ -
-
Re: Autogramiáda Zdeňka Svěráka
Oprava kontaktního e¨-mailu pro případné dotazy:MikeSotak.tech@seznam.cz či na www.knihydobrovsky.cz
-
-
trefa
zdravim Mistra,muj sen byl mit za muze hrdinu,vlastence,charakter s chuti do zivota...proste uplnej vy,fakt se mi to povedlo,sem 10let s muzem made in england,neumi cesky a nechape vas humor,nastesti mam s vami ale aspon fotku,takze idol je neustale na ocich.Myslim ze ve vetsine filmu hrajete sam sebe,co role,dokument o osobnosti.Treba Tri veterani(cha,cha).Doufam ze alespon muj pulrocni synek, az ve zdravi dospeje,bude pravym muzem jako vy,preji Vam krasne vanoce. -
Všechno nejlepší,hodně zdraví a štěstí *15* *1* *3*
-
Svěráku,Scěráku!! Se Smoljakem jste právem vyčníval našemu humoru. Teď musíte vyčnívat jen aferama a ostudama. Co by vám řekl Cimrman?????????????,
Začal jste Cherokézem Kodlem,který uměl jen šišlat a chování měl dřevorubce. To se stejně nedoučil -
Milý Pane Zdeňku, včera jsem opět znovu shlédla v televizi Váš film Kolja,moc jsem si to užila, díky. Člověk teprve s odstupem času vzpomíná...jak to bylo tenkrát. A za tolik pravdy, co jste vyjádřil ve svém filmu i humornou formou, Vám ze srdce díky. Naposledy jsem Vám psala o tom stromečku, já vím že jsme neměly s mámou " pytlačit " v lese ale tentokrát nebyla jiná možnost. Zato jsme ten stromeček měli doma až do Velikonoc neboť neopadával a voněl v ložnici. Lidé co šli kolem se ťukali na čelo ale nám to nevadilo,neboť to byl pro nás další člen rodiny. Mějte krásné svátky se vzpomínkou na dětství a na ten docela obyčejný a krásný život dítěte. Přeji Vám hodně zdraví a štěstí.
-
svěrák
Dobrý den pane Svěráku,pro mne jste největší Čech.Poslouchám hry Járy Cimrman od osmi let už pět let,vždy když je mi smutno poslechnu si Záskok.Vždy když vás uvidím v roli Vavrocha musím se smát.