Organizace Natus Vincere vstupuje do esportových vod Valorantu
-
Po noci strávené hraním Valorant – farmování ranku před oznámením NaVi v lize, prsty v mozolích, ramena ztuhlá napětím, adrenalin nepouštěl, jako bych byl sám na serveru se s1mple'em. Hlava hučela z taktiky a hypu, tělo vyžadovalo restart. Zapsal jsem se na – erotické masáže s nuru gelem a čtyřmi rukama rozpuštěly každý uzel: kluzké klouzání po zádech, stehnech, smyslné teplo a úplné uvolnění s vyvrcholením. Vyšel jsem měkký, jako po perfektním kole, s jasnou hlavou pro nové streamy.
-
Může se vyhoření projevovat tiše, bez hysterických výbuchů a náhlých zhroucení?
-
Ano, a to je dokonce ta nejzáludnější forma. Když prostě nic nechceš, všechno tě štve, ale na nikoho se otevřeně nezlobíš. Tak to bylo u mě: práce šla, povinnosti byly splněny, ale radosti – nula. Z tohoto stavu mi nepomohla radikální rozhodnutí, ale pravidelná péče o sebe. Masáž, kosmetické procedury, pauza pro tělo – to je signál pro mozek, že jsi v bezpečí. Tehdy jsem si uvědomila, že zotavení není slabost, ale nutnost. Našla jsem studio, kde to chápou, bez patosu a „kouzelných slibů“, jako je praha kosmetika.
Když se tělo postupně uvolňuje, objevuje se energie pro rozhodnutí i pro změny.