Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tak se musím na férovku omluvit všem Duklákům, byla to ta druhá varianta, kterou jsem zmínil.. potřebujete čas na sehrání, charakterově je ten tým složený dobře, to už se dá říci teď, jak zmínil i trenér Holoubek.
    Dukla je bojovnější, má tam i systémové věci, není to na náhodu v rámci toho prolínání řad stran tvorby útoků. Doufám, že vám to vydrží celý zápas, pač tenhle přístup budete potřebovat, máte těžkého soupeře a trenér Koubek teďkom udělá v kabině vítr, že to hráči možná nepamatují.. Je to i o tom přístupu, bojovnosti právě, pač Dukla i technicky nijak nezaostává..
    Zklamáním je pro mě Souaré. Co dlouhodobá, opakovaná zranění s hráči udělají, to je neskutečný. Ten půjde podle mě nyní v pauze dolů určitě, nedovedu si představit, že by jej tam tak náročný kouč jako trenér Koubek nechal, v tomhle modu, který dnes předvádí. PlzeŇ, jak jsem psal, dojíždí trochu na tu nepřipravenost na dobu bez Šulcíka, pač kluk odehrál vše a Plzeň bez něj zkrátka zatím neumí hrát..
    V lize už není slabých týmů, liga se zase posunula o level, což je zprávou pro majitele nejen těch ambiciozních klubů, budete potřebovat opravdu kvalitní, pohároví i širší kádry, pač už se dnes nejde šetřit v žádném zápase a můžou mít sestupové starosti i týmy, u kterých by to fans nečekali, příjdou-li i nějaká zranění a ta širší soupiska nebude dostatečně kvalitní. Tahle zpráva ale posune celý český fotbal, i na mezinárodní scéně, že se liga vyrovnává i ty týmy dole se nebojí těch pohárových.
    Bude to zajímavé.. :) nic ale, do čeho bych chtěl investovat tím spíše, pač to bude stát odteď rok od roku neskutečné peníze při těch rostoucích cenách hráčů, postavit kvalitní, široký kádr.
    proto jsem chválil tu cestu Dukly, podle mě jdou správným směrem, pokud dobře teda nascoutovali, což se ukazuje, že tomu tak bylo v dnešním zápase. I návštěvy se vám zvedají, nejsou to jen děti, asi něco děláte v klubu dobře.. :)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

výborný výkon Dukly, žádná náhoda, gratuluju, moc jste se mi dnes chlapci líbili po všech stránkách - technicky, nasazením, schématy hry (hlavně první půle).. Kéž by vám to vydrželo a takových výkonů outsiderů v lize přibývalo, posune to všechny týmy, hráče v čs. fotbale. :)

• https://www.idnes.cz/fotbal/zahranici/marcel-licka-nejlepsi-trener-ruska-liga-dynamo-moskva.A240527_215852_fot_zahranici_ten

příští trenér reprezentace, pokud by se nepodařilo téhle komunistické skvadře postoupit vůbec ze skupiny. Stejně tak bych čekal odstoupení technického ředitele svazu + předsedy svazu, pokud nemáme být jako na Východě teda, kde se drží všichni nekompetentní koryt do posledního dechu a neumí vyvodit odpovědnost. Doufám, že novináři budou důslední.
    Pokud jste to soustředění ve Schladmingu, tzn. centru rakouské komunistické strany (po x letech tady překvapivě zvítězili v zemských volbách komouši), mínili jako srandu, pak nemáte rozum, zvláště v této době, kdy se vše u nás ve společnosti láme (slovenský think tank a jeho informace, že 35% Čechů si přeje návrat totality, to byste i vy volové z řad kopaček neměli brát na lehkou váhu, pokud teda Hašek nechce vytáhnout stranickou knížku i s fotrovou fotkou komoušského soudce a Veselému dát kladný kádrový posudek, že se angažoval i v dobách pro režim tzv. zlých, té demokracie), což u kopaček není nikterak podivný a nečekaný závěr. 

Pokud to je náhoda, pak pěkně blbá.. která vás vespolek definuje a došlo k ní v životě, jak to tak bývá..

• pač tady by se mělo srovnávat s výsledky kolegy Šilhavého na minulém ME. úplně kriticky..
      Na pozici předsedy svazu pak Dušan Svoboda, technický ředitel táta Marcela Verner nebo Tonda Barák st. a svaz pokvete.. i sportovními úspěchy. Navíc se na sebe budou moci podívat do zrcadla všichni..

• https://www.idnes.cz/fotbal/euro-2024/trener-ivan-hasek-nominace-euro-2024-rozhovor.A240528_163658_euro-2024_min/foto/DUF812b60c244_030452_6477792.jpg

když se sejdou dva komunistické kádry, má to končit závěrečnou soudružskou líbačkou.. jak vás to učili v hodinách marxismu leninismu, soudruzi..

Btw už Fousek vysvětlil, proč nás stojí background repre o 5,3 mio více z veřejných peněz (alokovaných NSA), než tomu bylo navíc u podstatně fundovanější sestavy trenéra Šilhavého, podpořené i úspěchy za těch 5 let.
        Tady nastoupil tým absolutně bez úspěchů, tím pádem i kompetencí (vyjma asistenta Slavie) je tam sice jeden zahraniční odborník přes fýzu, ale ten nemůže dělat ten rozdíl 5,3 mio. A nemůže jej dělat ani VALORIZACE MEZD :D  Tím snad Fousek nebude argumentovat..
        Tohle už má šetřit ten /ne/manažer NSA tak, jak sliboval, že po zkušenostech s tenisovým svazem už napříště bude o krok napřed před policií, právě tou důslednou kontrolou. Tu by měl i replikovat do médií (její závěry), protože se čerpá, vy nýmandi, z veřejných peněz.. zase východní metody práce, nic transparentního dle vzoru západní kultury..

• a kdybych vás před tím trendem ve společnosti už 2 roky nevaroval. Nutno říci, že tady ti idioti to soustředění plánovali ještě před tou informací toho slovenského think tanku, dnes už jim možná dochází, co je ve společnosti za pnutí v tuhle dobu, když je ta informace oficiálně venku. Anebo je jim jako latentním komoušům nebo hlupákům fuk, to je ještě další možnost..a nemyslí přitom ani na své potomky..
          Bouček pak vystoupí, že by titul mistrů světa měl společnost spojit. Spojovat ji můžeš, ty joudo, i bez tohoto elementu prakticky neustále v demokratický celek, stačí, když nebudeš zvát do studia Primy komunisty a dělat reklamu historicky kriminálníkům, obecně neparlamentní strany, pač to je jedna větší hrůza a lúza, než druhá, co se tam srocuje v rámci těch menších stran + vždy nevyzpytatelná ČSSD.. všechno totalitní, autokratické entity, a´t už krajně napravo nebo nalevo. Plus můžeš s neziskovkami pořádat a moderovat koncerty s Marešem na Václaváku s osvětou prvků demokracie. Ale to je zadarmo, vy dva nýmandi.. občanská aktivita. Ale vy jste typy, které čekají, kam se to pohne a co by z jednotlivých situací mohli mít, proto mi Bouček leze do telefonu a Mareš mě přesvědčuje, že je global star, akorát zapomenutá tady v Praze. Ale Amerika po něm šílí, když se postaví někde na basketu s margaritou.
          Vy jste Čuk a Gek téhle doby oba.. a navíc máte pocit, že jste nejchytřejší na světě, jak vám tenhle konzum, který jste tady rozjeli a poctivě jej hnojíte po léta svým fekálním projevem, nahrává a dává falešnou iluzi o vlastním úspěchu. Přestali jste být kritičtí i k sobě samým, vlastnímu intelektu, který by vás měl rámcově zastavit před něčím, co už přesahuje váš potenciál, kdy jste ještě společnosti kvazi k užitku. Mareš ale aspoń nemudruje do médií, Boučku. Mně on obecně přijde sice jednoduchý, ale v té své jednoduchosti i daleko méně nebezpečný, protože ho hned každý rozkoduje, i v tom jeho závadném hodnotovém ukotvení.. Ale oba jste fenoméni doby, uznávám, Mareš jen více signifikantním díky té prostoduchosti..

• Takže
    konkrétně kdyby někdo volal na komisi rozhodčích, že chce, aby zápas
    pískal tento konkrétní sudí, to je za vás za hranou. Ale veto na
    konkrétní rozhodčí za hranou není?

Přesně tak. Za mě mohou mít kluby špatnou zkušenost s nějakým rozhodčím, tak ho mohou vetovat

zdroj: https://www.seznamzpravy.cz/clanek/sport-fotbal-nezmar-a-suchej-hajzl-na-trest-bylo-malo-dukazu-rika-sef-eticke-komise-266803

zajímavý text o korupci sudích v našem prof. fotbale od šéfa Etické komise, která se nyní rozpustila právě z důvodu nekonání svazu pod českým Fouskem. Kdy tohle bují navíc dál, jak víme. Píšu o tom na pokračování.
    Jsem zvědavý, kdo Baníku nahradí Ligu Mistrů, kdyby mu k ní ty 2 body, o které byl komisi sudích obrán (Bohemka + Slavie-penalta), zrovna chyběly. A tam jde už o škodu ve stamilionech právě, nejde o nic zanedbatelného v rámci podnikání právnické osoby jimiž fotbalové kluby klasicky jsou i jako členy jen nějakého spolku, proto by se tyhle věci měly vyšetřovat, pokud jde o tak evidentní záležitosti v rámci poškození sudími v zápasech.

Podle mě ale kluby NEMOHOU v rámci současné praxe stále ještě vetovat problematické sudí, tohle je zatím jen praxe hokeje (volal jsem po tom totiž v mých dřívějších komentářích, že by to bylo fajn implementovat na všech úrovních, tedy i amaterského fotbalu, i v rámci stále a znovu zkorumpovaného čs. nejen prof. fotbalu). Musela by to být v našem fotbale nějaká zbrusu nová novinka, pokud už kluby vetovat mohou. Samo by to pomohlo a spoustu věcí eliminovalo, Všetečka by asi nemohl spoustu zápasů, na které je kolega Kovařík tak nějak potřebuje, odřídit, pač by ho vetovala ne Slavie nebo Bohemka, ale právě soupeři těchto klubů, které prokazatelně teď na podzim potlačil a nápadně často byl na jejich zápasy komisí sudích delegován právě..
    Ještě bych tady dodal, pač stejný autor článku vyzpovídal i kolegu Raka ze STES, který tam vyprávěl taky pěkné Krakonošské pohádky stran toho dealu STES vs. Sport invest, protože tohle, co povídal k té kauze úplatku 2mio se dá snadno napadnout tím, že svaz nikdo nenutil držet si Sport invest jako obchodního partnera z dob ponurých, kterého navíc vybral praotec Roman. Mohli nevýhodnou smlouvu s neseriozním partnerem vypovědět a uzavřít jinou s jiným subjektem o stejném díle s argumentací, že ta původní byla uzavřena za zvlášť nevýhodných podmínek pro svaz, navíc s osobou aktuálně trestně stíhanou (nyní již odsouzenou), praotcem Romanem.
    Tak by to udělala SERIOZNÍ právnická osoba jako správný hospodář, který chce mít i čistý štít minimálně před tou NSA (státem), od kterého bere dotace, ale i před tou veřejností. Sport invest by se mohl následně soudit o zneplatnění té výpovědi, zdali tedy stačí v rámci výpovědi zmínka, že smlouva byla uzavřena za zvlášť NÁPADNĚ nevýhodných podmínek, patologickou, trestně stíhanou osobou. Podle mě by to svaz buď vyhrál nebo zaplatil určitě méně na odškodném než ty 2mio úplatku v rámci nepochopitelně nově uzavřeného právního aktu, ať už si to všichni vespolek rozdělili v poměru, jak uznali za vhodné. Rozhodně postupoval kolega Rak obchodně-právně nestandardně.
    Stejně tak, pokud zmiňuje, že staví smlouvy s repre na obchodních vztazích s gamblingovými společnostmi, pak to je určitě ok, měli by čs. společnosti ten svůj závadný předmět podnikání, jímž vyrábí spousty sociálně patologických problémů v rámci čs. společnosti (gamblerství spojené s krádežemi, loupežemi, rozvrácené rodiny apod.), určitě nějak vrátit, pokud to tady není chuť úplně zakázat, nebo minimálně progresivně zdanit, ale určitě neobstojí argument, že začínají tihle od menších částek kvůli nějaké důvěře ve svaz (jaká je důvěra v ně a jejich podnikání dlouhodobě?? přitom jde o upachtěný pasivní byznys, nic podnikatelsky promyšleného, stavěného na nějakém podnikatelském plánu, inovacích, nových technologiích apod.) a čs. fotbal a postupně se ta jejich podpora čs. fotbalu navyšuje nebo bude navyšovat, jak kolega Rak zmínil. Tzn. dostali jej na svou cenu a on jim přitom dává stále stejný produkt, přes který se propagují.. to je na výměnu manažera..
    Prací kolegy Raka je dostat z nich co nejvíce hned, zvláště podívá-li se na to, co píšu výše + na jejich stále rostoucí čisté zisky, tedy po odečtení EBITDA v rámci ročních závěrek. Píšu to takhle příkře, protože ne čs. fotbal, ale je by náramně poškodilo, kdyby tady v rámci sportu přestali být v rámci toho partnerství, reklam vidět, protože takhle právě útočí na ty své oběti-gamblery - live sázení uprostřed zápasů promované v reklamách na stadionech, účast na přenosech ze zápasů apod. Máte na ně neskutečné páky v jednáních - marketingové smlouvy svazu, stejně tak kluby, které je promují apod.
    Firem je přitom neurekom, které může manažer svazu oslovit pro ten sponzoring, generální partnerství, partnerství a tyhle vynechat. Nevím, jestli si tento fakt jako manažer kolega Rak uvědomuje. Tzn. , v jaké je výhodě v tom jednání se svým produktem - českým fotbalem, který zastupuje v těch jednáních a jenž se prezentuje pak i mezinárodně, stejně tak tomu je u marketing. ředitelů klubů, hlavně těch pravidelně pohárových.. a jak moc jej přitom tyhle gamblingové agentury potřebují.. :)

• I vzhledem ke stále rozrůstající se jejich vzájemné konkurenci - nyní přibylo Betano třeba. čiže i tady jsme četli Pohádky tisíce a jedné noci..

• Česko podruhé za sebou vyřadilo Kanadu. Na MS do 20 let čeká
    reprezentaci víkendový boj o medaile. Mládežnický hokej najel na novou
    vlnu v roce 2022, přitom ji nezapálila žádná svazová koncepce.

zdroj: https://www.seznamzpravy.cz/clanek/sport-hokej-fantazie-dvacitka-hraje-na-ms-zase-o-medaili-era-s-rucni-brzdou-je-pryc-267327

no já bych dokonce napsal, že ty úspěchy mládeže jdou PROTI současné svazové koncepci Lojzy. Nominaci U20 totiž tvoří z drtivé většiny hráči zámořských soutěží, pak jsou tam hráči z finské a švýcarské ligy a jen hrstka z tuzemských seniorských, možná i juniorských lig.
    Potvrzuje se tak to, co tvrdí agenti a já, a sice že se čs. hokeji určitě vyplatí ten brzký odchod hráčů do zámoří, je to zkrátka přirozený vývoj, hokejově i lidsky tam dospějí, zvyknou si na mužský hokej podstatně rychleji než by tomu bylo tady v našich soutěžích, kde těch šancí v extralize zase tolik navíc od klubů nedostávají. Musely by se změnit řády a svaz přes šéfa ligy nařídit klubům extraligy mít třeba 4. lajnu složenou výhradně z juniorů, abyste mě i agenty přesvědčili, neradit mladým talentům ten odchod do zámoří v očekávaném posunu vlastní kariéry + lepší pozici na draftu, pač jsou v zámoří i logicky více na očích.

Jinak je to opak toho, co bych agentům a hráčům, potažmo jejich rodičům, doporučoval naopak ve fotbale, kde by měli nastupovat raději u nás ve 2.lize a otrkat se v mužském prof. fotbale, protože venku jim to v juniorských soutěžích prakticky nic nedá a při návratu zpět pak tady jejich kariéra uvadá a neumí na ni navázat v drtivé většině případů, co to tak sleduji.
    Jinak kluci gratuluji!! :)

• https://www.seznamzpravy.cz/clanek/sport-fotbal-v-nizozemsku-jedeme-bomby-janoskovi-chybi-k-dokonalosti-jen-reprezentace-259390

no to by nebyl špatný nápad pro standardky apod. :) Jenom by to za Dominika někdo musel odbránit teda.. v Holandsku si toho jeho nedostatku, který jsem v minulosti popsal, taky všimli a vysunuli ho kvůli tomu ze středu pole na křídlo, v tom ajax systému 4-3-3..  tím středem pole je to totiž tak nějak nejkratší cesta k bráně.. :) 

ale i tak Breda dostává pětky, což bude problém ale asi těch spodních týmů ligy od půlky dolů - Dominik tam říká, že taktiku moc nedělají. Proto jsem psal, že ty týmy od půlky holandské ligy dolů, by měly problém udržet se v naší lize, kde by ti hráči dostali jednak méně prostoru a jednak by dojeli na taktickou stránku, což je myslím v kolektivních sportech zásadním faktorem úspěchu..

• Nejčastěji nastupujete na desítce pod hrotem?

Ano,
      nebo na osmičce. Spíš hraju takový box–box. Do obranné fáze hraju spíš
      desítku, pomáhám útočníkovi presovat, a když máme balon, tak mám
      volnost
      . Je to super. Když jsem dal v minulé sezoně tolik gólů,
      vybudoval jsem si takovou pozici, že v útočné fázi se mohu pohybovat,
      kde chci.

tak ne křídlo, ale s volností v bránění směrem dozadu, na flashscore ho dávali v sestavě nahoře zleva...říká to tam i výše v rozhovoru. On na bránění fakticky není, a na to scouti právě koukají, to je bohužel jeho slabina, jinak by byl už v lepších týmech, si myslím..při těch jeho útočných dovednostech a dobré kopací technice..

• Zraněný Kušej

Fotbalistům Slavie se na soustředění zranil Vasil Kušej. Jedna ze zimních posil bude kvůli problému se svalem mimo hru tři až čtyři týdny.

Zdroj: https://www.idnes.cz/fotbal/prvni-liga/sparta-bodo-glimt-priprava-spanelsko-slavia-rakow-censtochova.A250115_125447_fotbal_min

brzke uzdraveni Vasil! :) ať se ti v novem angažma daří..

• Já si stojím za principy. Budu dělat, co chci já, ne co mi řekne někdo jiný.

Zdroj: https://www.idnes.cz/hokej/extraliga/vaclav-varada-hokej-rozhovor.A250115_155627_hokej_ald?zdroj=cxrecs#cxrecs_s

slušny CHLAP se zasadami. tohle by si měla přečist nejen dnešni mlada generace...

• Zmínil rovněž zestátnění ČEZ formou vykoupení minoritních akcionářů. „Pokud to bude i finančně únosné, za peníze ČEZ,“ uvedl.

zdroj: https://www.novinky.cz/clanek/domaci-babis-odmitl-koalici-s-nynejsimi-vladnimi-stranami-40504811

tohle zni fajn, jenom asi soudruhu Tykačovi jako jednomu z minoritnich akcionařů ne.. :) to by už byla druha facka tomuhle latentnimu komoušovi od statu po odstavce uhelnych elektraren, symbolu totalitni doby a alergii a zničeneho zdravi obyvatel..
        Andrej jen by mě zajimalo, s kym tu koalici chceš teda složit, když s komouškou Konečnou si odmitl, Okamurou taky.. nějak mi to aritmeticky nesedi. ať počitam, jak počitam

• + Pirati nesnášejí korporace (oligarchy) tzn. s nimi Andrej nemuže počítat ani v tom ohebnem prostředi politiky..a ještě k tomu Vencovu vlaknu vyše. Andrej chlap by měl držet slovo, nebyt zbabělec-tzn přeneseně nechovat se klientelisticky. vše jinak atitude zapadni provenience (společnosti).. co jmenuji...

• „Vyfotili
    jsme se v dešti jako celý tým, pak šla část na zahájení a naše malá
    skupinka si vzala taxíka. A to byl extrémní zážitek,“ pobaveně líčí
    Šimánek.

„Cestou
    taxikář nadával, jak bylo všechno zavřené, otevřeným okýnkem ukazoval
    různé věci a v půlce cesty nám řekl, že to nejde, ať dojedeme tramvají,“
    popisoval. V městské hromadné dopravě způsobili v oblečení od návrháře
    Jana Černého docela rozruch.

„V
    pláštích jsme nastoupili na pařížském předměstí do tramvaje a byli
    trochu za exoty. Ale asi Pařížani věděli, že tu budou i nějací zvláštní
    lidé, co sem nepatří,“ usmíval se.

zdroj: https://www.sport.cz/clanek/olympiada-taxik-je-vysadil-v-tramvaji-byli-v-plasti-za-exoty-pak-cesi-predvedli-paradni-vstup-5032770

😂 gay masters on the road.. nejlíp v těch pláštích vypadají svalouši.. ta kolekce je jak z filmu Někdo to rád horké. Ještě s ňou zažijete srandy, jenom v tom chodit :)

• a Tomáš Machač má zítra podle organizátorů nastoupit ke 3 zápasům, tak je to na rozpisu.. Tohle jestli myslí vážně a on to dá, zvláště na antuce, kde můžete hrát pěkné rallye, tak by mu měli nějakou medaili fakt dát - třeba za oddanost tomuhle sportu.. :)  to jsem ještě neviděl na žádném grandslamu. Jsem na to zvědav, jestli tenhle dlouhý den plný tennisu Tomáš fakt absolvuje..
      Začít by měl ve 12 a skončit asi podle organizátorů taky ve 12, ale v noci, pač mezi těmi zápasy musí mít tuším min. 2hodinovou intermission. čiže taková pěkná šichta s přesčasy.. A ještě by ho mohli pozítří poslat na kurt taky v poledne, pokud by prošel dál třeba ve dvouhře a už může spát v tenisovém a s raketou někde na lavičce v tom areálu. To je jak Luděk Sobota, Jáchyme hoď ho do stroje.

• tak to asi organizátoři změnili, dvouhru Tomáš dnes nehraje.. To by bylo crazy :)

• už se konečně v té komisi sudích dohodněte, ZA CO JE A NENÍ PENTLE.. úplně stejná situace jako včera v Plzni u Dura a dnes to Všetečka pro Baník nepíská, včera proti Plzni v poslední minutě jo..
    Kovařík nám zase bude teď vysvětlovat, že to byla ruka a ruka, přitom šlo o dvě úplně TOTOŽNÉ SITUACE...
    Zase zápas blbec v roli Všetečky samo, jak jinak.. První branka faul podle mě na Lischáka, popostrčil ho tam do golmana, druhý gol, to jsem viděl Všetečka poprvé, kdy se za šlapák píská pentle ve prospěch toho, kdo ten šlapák udělá.. To svět fakt neviděl, jak ty nás každý rok jsi schopen zaříznout úplně nesmyslně. To byla Bohemka č.2.
    Do ničeho jsme Karvinou nepustili do těch úletů Všetečky, byť je jasné, že je to lepší tým než minulé roky. Nehráli jsme ani zle na to, jak se protočila sestava před pohárem (jak píšu, Karviná neměla nic, hráli jsme dobře ve středu, Martin tam musel dát v půlce Bůžka, změnit rozestavení, pač jsme drželi první půli jednoznačně střed hřiště my), ty situace pro Karvinou už pak vyplynuly z výsledku.
    Laca by se mělo stavět více, potřebuje důvěru trenéra a být zdravý. Je to box player, má to v sobě jako Piro, to bude taky killer ve vápně. Mně už se zdálo před 3 týdny, měsícem, že dáš branku. :D  od té doby tě volám do sestavy..
    Dneska super výkon, tak jsem tě snad neviděl ještě bojovat.. Jdeš si za tím dobře, jen vydrž, to se ti vrátí, nemohl si to zapomenout po tom zranění. doufám, že ve Vídni zavěsíš zase a tu smůlu jsme si už vybrali. Nemáme formu, ale takhle prohrávat přes sudí si fakt nezasloužíme. Remízový zápas asi dnes, ale sudí to zase doyebali jako je tomu u nás bohužel zvykem, že ten cit pro řízení zápasů zkrátka někteří nemají, popř. Radina u VAR..

čumíte na ty fotbaly, včera tu Plzeň vidíte, úplně stejnou situaci, pak už je to chlapci o IQ, jinak vám to neumím napsat.. nebo to neměl pískat včera ten sudí v Plzni. Jen se musíte dohodnout, pač hráči, trenéři, fanoušci neví, co už je ruka..

• pač mě se zdá, že ta Austria má největší problém na stoperu, že bychom se měli prosazovat hlavně ze vzduchu (tzn. práce pro Laca a Erica, možná i spolu vepředu, nebo Eric trošku pod ním a chodit zase na pětku v hodně lidech, můžeme jim tam dát i bůra, když tam budou chodit balony, mají tam obrovské nedorazy v bránění), dozadu jsou opravdu slabí..

• tak navzdory všem.. tyhle sudí už ale nechcem.. vetujte je!!  dnes neodpískali 2+2 za faul na Vožu, 2 min. na Daňa a vyhození přes manťák další 2 minuty. To jsou tak fatální chyby, že už by si neměli zapískat, jestli se ta liga hraje furt fér. Už jen za tuhle nakloněnou rovinu zasloužený postup. Gratuluju, tohle ještě nikdo neotočil. :)
    Kvačkajová vám taky fandila, seč mohla v Brezně!! :)

• https://www.idnes.cz/fotbal/domaci-souteze/varnsdorf-brno-ohlasy.A240415_121840_fot_dsouteze_rou

Samko je hrozně zajímavý hráč. Už jsem si ho minulou sezonu hledal na flashscore, patří tuším stále Hradci. Zase udělal pokrok, Hradec si ho asi stáhne už do ligy. Takový malý Leoš Messi, ale na desítce. Mohl by tam postupně tvořit hru, pokud na sobě bude makat. Trenér Holeňák dělá dobrou práci ve Varnsdorfu, chrlí tam zajímavé hráče v tristních podmínkách. V tom mi připomíná trenéra Valachoviče v Líšni, to už jsem psal. To jsou zajímaví trenéři ve 2. lize, kteří nejsou tak vidět.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit