Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kompost

no a proto si kdyz tak clovek nesezene americkou kucharku z principu veci pokud neni ochotny pristoupit na kompromis. to snad ani nepotrebuje vysvetlovani a uz vubec ne brek nad tim jak z toho veci nejdou varit nebo obsahuji veci co se nepozdavaji protoze je recenzent ujety na suroviny z bio trziste. navrch je to kucharka co je jak merch ke hre, je to v nasich koncinach vic artefakt nez cokoliv jineho. kdyz jsem tu knihu kupoval vedel jsem presne do ceho jdu a bylo mi jasne ze pulka z toho bude nepouzitelna bez objednavani surovin pres net anebo uprav na mistni zvyklost.

• honcka

Za mě je to naprosto relevantní, buď k tomu přistoupíte jako ke knize, tak je to pak jedno, ale proč si kupovat kuchařku, když si hromadu receptů kvůli chybějícím surovinám neuvařím

• Kompost

takze si to shrnme: Patrik Hajda si stezuje ze americka kucharka je, erm, priliz americka...
    dneskem jsem videl uz snad uplne vsechno XD

• patrik-hajda

Já si myslím, že si kuchařku podle Zaklínače a Dungeons & Dragons nemůžu nechat ujít! A byť doma skutečně máme česnek v prášku pro případy nouze, tak cibuli v prášku jsem také opravdu ještě nepotkal...

• Dondae

Super nápad. Budu rád i za recenzi Zaklínač kuchařky (pokud už není) :-)

To je pro mne novinka - česnek a cibule v prášku :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit