Přejít na výpis diskuzí
Figurková deskovka Street Fighter od Youtubera Angry Joe nevypadá vůbec špatně
5.4.2018 | Patrik Hajda
31 příspěvků
-
ja som zase dodatocne backnul western legends.sandbox westernovy.
-
No ty bláááho...koukám na toho Batmana a to je maso! :) To jsem asi neměl vidět. Dík, nad tím budu silně uvažovat...tomu bych teda taky dal přednost. Jdu tam zas slintat....ty miniatury *14*
-
GENTILE: Dobře řečeno, pane!
-
Koľko máš rokov? Takéto reči majú starci, ktorí celé odvetvie hádžú do koša a nostalgicky spomínajú na svoju dobu. Ešte smiešnejšie je keď mladí ľudia "spomínajú" s láskou na 90. roky a kydajú na dnešnú dobu. Hlavne keď sú z našej oblasti bývalého východného bloku, kde 90. roky boli obdobie temna - obdobie rozkrádačiek a mafie.
-
a nekdo se kouká na vousaté šašky v seriálu Vikingové, nebo v jiném srandovním seriálu, který si nelegálne stáhneš na webu, protože si socka aby sis platil netflix, to si nevybereš
-
Čecháčský malík závistivě trolluje na diskuzi - to je vlastně takové naše digitální šaškovství. Neschopnost zkousnout, že někdo dělá něco, co ho baví, má stovky tisíc fanoušků a vydělá za měsíc víc, než ty za rok. Jo, změnilo se málo...
-
Pry tojejak yomi. Ja ted backnul batman chronicles takze tohle vynecham
-
Youtuber - to je vlastně takový digitální šašo *1* Každá doba má něco. Dříve se na šašky, vousaté zpěvačky a podobné nechutné obludy chodilo do cirkusu nebo obludária, dneska jsou na netu a v televizi. Vlastně se změnilo jen málo....
-
Od youtubera.. Tahle doba mne zabije *1*
-
Zběžně pročítám pravidla a nevypadá to vůbec zle. Ještě jsem se nedostal k těm kostkám, které mi zatím dělají trochu starosti. Za nejlepší fighting karetní systémy dosud považuji starou dobrou Arénu od Chvátila a pak Yomi od Sirlina. Jestli se tohle povede, tak Mortal Combat verzi bez váhání kupuji.