The Sims: Desková hra – recenze videoherní bídy bez rozmyslu
-
Mně to připadá, že lidé, kteří autorovi potvrdili, že hra je nudná, seděli všichni u jednoho stolu s ním a hráli partii společně a u toho hru diskreditovali o čemž se navzájem dokola utvrzovali.
Naopak: My se bavili a všichni, se kterými jsem to hrál mi to potvrdili, někteří fandové značky, jiní ne. Hra je jednoduchá a taktizovat jde celkem slušně, ale je to hodně o štěstí samozřejmě. Ne vždy je prostě nálada na tří hodinové euro, tak sáhnu po simících.
Za tu cenu hra určitě stojí za vyzkoušení. Souhlasím s „nálepkami“ ničící krabici, to je přešlap - hra měla vyjít zalaminovaná ve fólii a ne zalepená (průhlednými) nálepkami ze čtyř stran, které nejdou sundat, aniž bych si poškodil krabici.
-
Autor zastává názor, který zároveň vyvrací.
Stěžuje si na agresivní monetizační model, v jehož šlépějích stolní adaptace hrdě pokračuje. Dokonce se má jednat o typickou krabičku, kdese nám snaží za naše peníze prodat málo.
Dál se ale dočteme, že rozšíření nevyšlo žádné, hra stojí <600 korun a herní prvky působí kvalitně. Dokonce se dozvíme, že hra exceluje v produkční stránce, která je nadprůměrná, dokonce skvělá. Tak kde je ta agresivní monetizace, kde by se ani EA nestydělo? Tím ta recenze zcela ztrácí na důveryhodnosti.