Řešíte stěhování nebo koupi nemovitosti? Víme, u jakých dodavatelů přepíšete energie jednoduše online
-
Zděděný dům jsem si od začátku plánovala nechat pro vlastní bydlení. Po převzetí klíčů jsem však zjistila, že bude potřeba nejprve vyřešit jeho kompletní přípravu. V domě zůstalo mnoho starších věcí, které zabíraly jednotlivé místnosti, a celkový stav vyžadoval důkladný úklid i novou výmalbu. Vzhledem k rozsahu práce jsem se rozhodla oslovit profesionály. Nakonec jsem si vybrala https://uklid-vyklizeni.cz/ a byla to správná volba. Oceňuji hlavně to, že se postarali o vše najednou. Nemusela jsem koordinovat několik různých firem ani řešit organizaci prací. Po dokončení vyklízení, úklidu a malování vypadal dům mnohem lépe a působil příjemným dojmem. Mohla jsem se tak začít soustředit na zařizování svého nového domova.
-
To se nám akorát hodí. My teď řešíme kupní smlouvu na dům advokáty tady , a pak budeme určitě řešit nějakého výhodného dodavatele elektřiny. I koruna na kW je znát. Plyn doma mít nebudeme, to řešit nemusíme, ale tu elektřinu budeme řešit hned jak se zabydlíme a vyřešíme přepis na katastru.