Začala distribuce testů pro školy, zatím jen z jednoho skladu
-
Když vidím, jak u nás (ne)funguje státní logistika a distribuce čehokoliv do škol, přijde mi, že tenhle stát prostě nemá pevné základy. Je to úplně stejné jako u stavby – jakmile se na začátku odfláknou základy domu, dřív nebo později se vám to celé začne sypat na hlavu. Zlatý soukromý sektor, kde ještě pořád platí domluva, termíny a selský rozum. Kdyby státní aparát fungoval aspoň z poloviny tak spolehlivě, hned by se tu žilo líp.
-
Když jsem viděl některé ty administrativní haly, které byly zařízené pro distribuci, tak jsem si říkal, že jde snad o největší logisticku akci v historii moderní České republiky. Tolik úsilí, kolik kvůli tomu bylo vyvinuto, to se fakt jen tak nevidí. No, každopádně jsem docela rád, že už je to za námi a že nás něco podobného snad už nikdy v mém životě nepotká.
-
Já tomu teda moc nerozumím, ale moc nechápu, proč se distribuuje jen z jednoho skladu, když ty testy reálně jsou potřeba a je po nich relativně poptávka. Podle všeho máme teď testů dost. Jestli je v tom nějaká politika nebo co, nevím. Přitom by neměl být, alespoň dle mého, vzít tři vysokozdvižné vozíky, naložit osmipaletovou dodávku a vyslat ji na trasu podle toho, kam je zrovna potřeba. Přijde mi, že na všechno se teď strašně čeká, o všem se přemýšlí a pak ty věci reálně chybí. Je to s testy, je to s očkováním. Nechápu, proč věci leží na skladech, když jsou potřeba v praxi. A řidiči dodávek přitom shání práci hlava nehlava, takže určitě to není tak, že by to nebylo jak zavézt.
-
Bureš to odmítá, protože by byly chytřejší než Bureš. Ten má matúru z jako sa ovce vyháňajů, naháňajů a ruštiny. Z češtiny blekotá jako Schillerová v angličtině.
-
😉
-
Nevadí, že děti budou hloupé, hlavně že budou pracovat pro potřeby Agrofertu podle pokynů řidiče státu jako (vlastního) podniku. O to přece soudruzi vždy usilovali: udělat z občanů poslušné nemyslící stádo plnící bez odmlouvání rozkazy vrchnosti.
-
Přes Plagův odmítavý postoj Babiš prosazuje, aby úplně všichni středoškoláci
dostali maturitní vysvědčení na základě průměru známek za celou dobu
studia. "Tady jde o víc než znalosti a dovednosti dětí, tady jde
o duševní zdraví celé jedné generace. A my můžeme ulevit udělením
úřední maturity alespoň malé části z nich," argumentoval premiér. S Babišem se Plaga také neshodl v otázce návratu dětí do škol.To je bezva - děti budou hloupé, ale duševně zdravé...
To nemá chybu...😉
-
Mimo téma...
Blatný a Plaga neskáčou, jak soudruzi Bureš a Man pískají ( maturity, Sputnik V, návrat detí do škol a školek, ...atd...atd...) , a tak budou odvoláni...
No není to směšné...
To si myslí, že vyměnou ministrů skončí j, jako zázrakem, období covidové, přeplněné nemocnice, zcela vyčerpáni zdravotníci a vyhořelí učitelé...
Spoléhá na to, že budou dělat to, co řekne on ´= odborník na vše a hlavní koordinátor všeho...
Takže soudruh Bureš nasadí, ještě tvrdší, svou diktaturu...