Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho
    proč je hned nazývat cvoky? jen to svědčí o tom, že vývoj provází komplikace a nedostatek času. to pak holt někdo odnese. netuším, jaká komunikace mezi nimi probíhala, ale nezapomínal bych na to, že zde máme pohled jen jedné strany...
  • Keyz
    Tam psal, že podepsal nějakou smlouvu, že to půjde přes Larian. Tedy netušil co to je za cvoky.

Chtěl to vydat ihned ale Larian...Jak to píše. Jazyky mají přeci výhody pro toho kdo dělá hru. Pak si to koupí více lidí a ta hra se rozšíří dále. Pro ně to je minimální práce. Stačí chtít a poslat data a test rychle, tak jak si to dělají pro sebe. Pak to vydají najednou s CZ a dalšími jazyky
  • Keyz
    1. spokojený být nemusíš. to je witcher. Ne vše je ideální a není jasné co je ideální a vůbec nemusí tam být něco ideálního jako v amerických velkých RPG hrách.

2. K tomu stromu: Lze najít knihu " She Who Knows" (Ta které ví) předtím, než ten quest děláš a tam se dozvíš o tom stromu a jeho obyvateli více. Dokonce vše, aby to bylo jasné jak to je.

3. Jinak tohle zde mám právě rád. Věříš tomu světu, protože to není vždy jasné a někdy nevíš jak jednat, tak nejednáš a něco se stane anebo jednáš ale na základně ničeho. Nebo jen svého přesvědčení. Nemáš možnost vidět "dobro/zlo".Proto doporučuji si na začátku hry ujasnit hodnoty. Jako to máš v reálu. Kde také když něco vidíš, tak jednáš podle hodnot bez rozmyšlení a jen někdy to řešíš. Jinak budeš vše řešit a tvoje rozhodnutí budou různá. Naprosto různá. Prostě budeš skákat od "dobra", přes "neutrální" a ke "zlu".

Doporučuji tohle neřešit a prvně to dohrát bez informací. Prostě aby jsi to měl takové, jaké jsi to udělat a poté řešit ideální konec apod...Jinak se ochudíš o ten zážitek. Následně to zpětně řešit anebo hrát znova. Nebo se podívat jak to tedy jinak dopadlo a proč.
  • ucho
    Jaký význam má ještě čekat na češtinu u této hry? Pokud čeština u her nevznikne bleskovou rychlostí, prakticky to postrádá smysl. A priorita pro vývojáře nula nula nic.
    Když mají/měli problém s oficiální cestou vydání češtiny, měli jít hned neoficiální cestou a oficiální vydání řešit potom. Zbytečně to natáhli.
  • ringmancz
    na PC to kvůli tomu odložili, na konzolích 30fps

http://www.eurogamer.net/articles/2015-09-14-need-for-speed-pc-delayed-so-frame-rate-can-be-unlocked-visuals-improved
  • Morraw

Witcher 3 následky

Dokončil jsem teď výborný ůkol "Family Matters" a vůbec nejsem spokojený s výsledkem. Ducha ze stromu jsem osvobodil, Anne zemřela, baron se oběsil. Dostal jsem ale strach, že to může ovlivnit hlavní příběhovou linku a její výsledek.
    Zaklínač byl vždy o těžkých rozhodnutích a následcích. A vždy jsem se snažil držet pravidla, že zaklínači jsou od toho, aby chránili lidi, ale v mnoha případech to nešlo použít a tak šlo vybrat jen menší zlo.
    Přesto jsem čekal, že po takové zkušenosti bude pro mě lehčí dělat rozhodnutí i ve třetím díle. Naopak. Dávají mi zabrat i menší rozhodnutí při vedlejších úkolech. Nechat naštvané vesničany pověsit Nilfgaarďana, který dezertoval, aby se mohl vrátit za ženou a synem? Nebo je pobít? Nechat studenty zničit oltáře nebo je zabít? Dost mě překvapilo, že i takové malé questy můžou mít následky.
  • Ty si mi teda troska, naklikat mi -7 a sobě +5 ale když ti to tak vyhovuje a pomáhá budiž.

Jo mohli ale asi se jim to nevyplatí, takýe nezbývá než hned neběžet si předobjednat... ale taky vyčkat.
  • Keyz

Jak funguje komunikace ohledně CZ překladu u D:OS EE

https://prekladyher.eu/tema/divinity-original-sin-enhanced-edition.201/page-2#post-2314

*15*
    Strašný přístup studia. Podle toho co tam píše, to vypadá na pořádné ko*oty *16* Zejména ta závodní dovolená a umazání částí překladu je vtipné,
  • tipy na hry

https://www.youtube.com/watch?v=EXCleyTTShY
    http://games.tiscali.cz/renowned-explorers-international-society-16342

https://www.youtube.com/watch?v=0KcAIa_Z02w
  • Zerahypt

Zkouseli jste to nekdo? Neni to uplne spatny na to ze je to zadarmo. Nektery vozitka jsou podle me fakt povedeny a to i kdyz jsou trosku pritazeny za vlasy.

http://www.zerahypt.net/
  • Vývoj her Fallout 4 a Need for Speed je dokončen.

NFS má teda nakonec normální fps nebo nějak omezené? Abych věděl, jestli se o tu hru vůbec zajímat. U závodní hry je 60 minimum. (názory těch, kteří říkají že ne jsou mi ukradené, případný flame začínáte zbytečně).
  • Konzole jsou mi ukradené, ale bylo by na čase začít vydávat hry v ok stavu, raději pár měsíců počkat, než patchovat pořád nějaký paskvil.
  • Batman: Arkham Knight vyjde na PC již 28. října.

No a takhle už by to mohli dělat i s ostatními pc hrami, nedočkvacvi koupej na konzoli a pc hráči počkaj na opravu a odbugování klidně i půlroku *3*
  • He7he
    A dobře udělali, ač sám proti systému lékarniček nic moc nemám a taky mám rád řadu fpsek, které tento systém mají. To mě však nenutí, abych si nevšímal negativ, které si s sebou nese. Na autohealu je u této hry nejlepší jeho neutralita. Člověka neomezuje v hraní, hráč sám je pořád na bojišti ohrožován a přitom může hrát zcela podle svého. Je libo se přestřelovat s nepřáteli, skrývát se před palbou za překážkami a hrát takticky? Může. Chce si to někdo hrát jak naspídovanej ocásek a kazit si tak hru protože může vydýchávat limotavné zásahy? Taky může. Naštěstí chvíle, kdy člověk musel opakovat tisíckrát pasáže nebo celou misi jen proto, že se dostal do nějakýho momentu s naprosto minimem hp a přitom se mu hra proměnila v hledání bedniček (call of duty 1) a zbytečnou frustraci, byly pryč. To moc kazilo hratelnost a atmosféru z probíhajícího boje. Tahle umělě vyvolávaná "obtížnost" nemá co dělat s nějakou výzvou. Infinity ward zvolil velmi dobře. Hře to prospělo.
  • Na druhou stranu, to byl první díl CoD, kde se objevil autoheal, což je pro mě osobně zlo ve všech FPS hrách. Ale jako hra to nebylo špatné, jen si matně vzpomínám, že konec mě něčím naštval ...
  • Neoficiálně: Street Fighter V nabídne podporu virtuální reality.

Zrovna pro SF5 bych VR asi nepotřeboval.
  • He7he
    A zpětně jde o pořád vynikající díl. Multiplayer byl oproti původnímu CoD a United offensive sice těžký zklamanání, ale kampaň se ukázala a ukazuje jako jedna z nejpovedenějších. Skvělý momenty, skvělá atmosféra, agresivní nepřátelé a otevřený cíle na mapě, bomba. Takovou bitvu o kótu 400 považuju za jednu z nejlepších misí ze série a u mě překonává i ten vrchol hry viděný ve vylodění na Pointe du hoc.

Vše nejlepší Call of duty.
  • starsie Warhammer hry na gog.com v zlave, kto ma slinu, nech rychlo kupuje! :)
  • Vylodeni bylo i v medalu tak ti to treba spliva

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit