Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Keyz
    Bulvár. Lze snad čekat něco jiného? *15*

To nemá nic společného s novinařinou. Mrknu co obecně maká v bulvárech za případy *15*
  • kostejnesmrtelny
    Huh. A já bych bejval přísahal, že jsem tu misi s vyloděním v Normandii hrál ještě na střední...
    Memoria fragilis est.
  • Inquisitor
    Dnes je deset let od vydání Call of Duty 2. Kurňa toto letí :)
  • Lukyz
    Prostě Boom.cz *1*
  • GALERIE: Jak moc je generický Booker z Bioshock Infinite? Tak moc, že sedí, do jakékoliv jiné hry!

co to je za kravinu? Kdyz umim s photoshopem muzu zakomponovat cokoliv kamkoliv. Chapu jak je to mysleny ale todle konkretne je trochu vareni z vody.
  • Vojta_Ilavsky
    http://www.jedinews.co.uk/news/news.aspx?newsID=23910
    O infografice z Battlefrontu ani zmínka?
    Edit: Už zakomponovali do článku, díky.
  • Vojta_Ilavsky
    O horší optimalizaci(byť lepší než je zvykem), jsi nic neříkal.
  • pokud planujes tu hru prodat, neni nic snazsiho nez zalozit pro ni novej ucet na steamu

krabice je uz naprosto historicka zoufalost, viz mgs v
  • MrSanta
    n: fašoidní praktiky mají domov na PC. Díky Steamu. Všechno on-line aktivovat, nemožnost legálně přeprodat krabicovku, stále nefunkční možnost vypnout si automatické aktualizace, nutnost Steamu jako takového... Jo, na PC se máme o hodně líp než na konzolích.
  • Je to dost individuální. Existuje dost lidí, kterým to nejede, i když mají silné pc. Což není špatné vědět, pokud někdo uvažuje o koupi.
  • jj, chudej operacni system zustane, vymeni jen hw, proste jako ostatni pc, kde vas ale nikdo neomezuje fasoidnima praktikama
  • Prý! Já to hrál a v coopu je to bomba s kámošema. Takový L4D s akčními rpg prvky. A bugy? Jsou tam ,ale nic co by ti kazilo herní zážitek s přateli nebo v singlu! *3*
  • Koukni na kanál Worth a Buy na youtube. Před koupí opravdu doporučuju zhlédnout. Prý je to horší L4D klon, s ohromným množstvím bugů a příšernou komunitou.
  • Draken69CZ
    https://www.youtube.com/watch?v=iVBIDGy-o-U
  • Morraw

Warhammer Vermintide

Od pátku je venku a jsem upřímně překvapen kladným hodnocením na Steamu - 88%. Zatím jsem "nezkoušel", ale asi to bude fajn L4D klon.
    Mrzí mě spíše zase nevyužitý potenciál. Hra mohla obsahovat nějakou větší kampaň s širším zaměřením než jen na skaveny. Takhle si myslím, že se mi to brzy ohraje.
    Takže, hrál už někdo? Názory, komentáře ?
  • Draken69CZ
    Pokud udělají vylepšenou verzi PS4 tak to rozhodně nebude mít vliv na hry.
  • ucho
    urcite ne. tohle by se resilo patchem. ty hry by musely byt 100% kompatibilní a proste by hra jela na obou verzich.
  • otevrel by se novy trh pro remaster edice
  • ucho
    Mně by třeba vyloženě nenaštvali. Spíš by mě zajímalo, jak to chtějí řešit u her. Jakože by vývojáři dělali dvoje nastavení? No jako proč ne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit