-
Bulvár. Lze snad čekat něco jiného? *15*
To nemá nic společného s novinařinou. Mrknu co obecně maká v bulvárech za případy *15* -
Huh. A já bych bejval přísahal, že jsem tu misi s vyloděním v Normandii hrál ještě na střední...
Memoria fragilis est. -
Dnes je deset let od vydání Call of Duty 2. Kurňa toto letí :)
-
Prostě Boom.cz *1*
-
GALERIE: Jak moc je generický Booker z Bioshock Infinite? Tak moc, že sedí, do jakékoliv jiné hry!
co to je za kravinu? Kdyz umim s photoshopem muzu zakomponovat cokoliv kamkoliv. Chapu jak je to mysleny ale todle konkretne je trochu vareni z vody. -
http://www.jedinews.co.uk/news/news.aspx?newsID=23910
O infografice z Battlefrontu ani zmínka?
Edit: Už zakomponovali do článku, díky. -
O horší optimalizaci(byť lepší než je zvykem), jsi nic neříkal.
-
pokud planujes tu hru prodat, neni nic snazsiho nez zalozit pro ni novej ucet na steamu
krabice je uz naprosto historicka zoufalost, viz mgs v -
n: fašoidní praktiky mají domov na PC. Díky Steamu. Všechno on-line aktivovat, nemožnost legálně přeprodat krabicovku, stále nefunkční možnost vypnout si automatické aktualizace, nutnost Steamu jako takového... Jo, na PC se máme o hodně líp než na konzolích.
-
Je to dost individuální. Existuje dost lidí, kterým to nejede, i když mají silné pc. Což není špatné vědět, pokud někdo uvažuje o koupi.
-
jj, chudej operacni system zustane, vymeni jen hw, proste jako ostatni pc, kde vas ale nikdo neomezuje fasoidnima praktikama
-
Prý! Já to hrál a v coopu je to bomba s kámošema. Takový L4D s akčními rpg prvky. A bugy? Jsou tam ,ale nic co by ti kazilo herní zážitek s přateli nebo v singlu! *3*
-
Koukni na kanál Worth a Buy na youtube. Před koupí opravdu doporučuju zhlédnout. Prý je to horší L4D klon, s ohromným množstvím bugů a příšernou komunitou.
-
https://www.youtube.com/watch?v=iVBIDGy-o-U
-
Warhammer Vermintide
Od pátku je venku a jsem upřímně překvapen kladným hodnocením na Steamu - 88%. Zatím jsem "nezkoušel", ale asi to bude fajn L4D klon.
Mrzí mě spíše zase nevyužitý potenciál. Hra mohla obsahovat nějakou větší kampaň s širším zaměřením než jen na skaveny. Takhle si myslím, že se mi to brzy ohraje.
Takže, hrál už někdo? Názory, komentáře ? -
Pokud udělají vylepšenou verzi PS4 tak to rozhodně nebude mít vliv na hry.
-
urcite ne. tohle by se resilo patchem. ty hry by musely byt 100% kompatibilní a proste by hra jela na obou verzich.
-
otevrel by se novy trh pro remaster edice
-
Mně by třeba vyloženě nenaštvali. Spíš by mě zajímalo, jak to chtějí řešit u her. Jakože by vývojáři dělali dvoje nastavení? No jako proč ne.