Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lukass

Doba temna

Najde se jeste nekdo kdo veri v nezaujatost a objektivitu recenzentu a hernich novinaru, je me uz z toho dost smutno. Recenze uz dneska ztratili svuj vyznam, uz je vetsino uani nectu, misto toho ctu recenze na Steamu.( kecy ze je recenze subjektivni si nechte, sou veci ktery se proste prehlizet uz nedaji)
    Jak jinak si vysvetlit vyborny hodnoceni Heroes, na konkurenci hra dostala dokonce 4/5, podle me je to nedodelane polotovar v osklive grafice, jak si vysvetlit prehlizeni obrovskech technickech chyb u Zaklinace, je toho plne net a herni novinari nic nevidi, kdepak vec se ma tak ze chcou zustat u vydavatelu oblibeni a ti je pak zvou na akce, davaji hry zdarma atd. smutny.
    Co ja bych jenom dal za ceske herni web ktere se neboj napsat pravdu, dava hodnoceni jaky si hra zaslouzi, a stupnice u neho funguje skutecne od 0-10 a ne ze si najdem obetniho beranka Hatred a toho znicime.
    Je to fakt smutny, ale krasne to vsechno do sebe zapada, podle me nas cekaji jenom horsi a horsi casy, coz pro me jako hrace ktere zacinal v roce 1996 a zazil vsechen ten boom okolo 3D atd je strasne smutny.
  • Lukass

Project Cars

Chtel by si nekdo zajezdit sampionat s hraci z Ceske Republiky, pokud jo tak se ozvete.
  • Je tam z drivejska update pro win 7, ktery posila telemetrii MS a zaroven umi i tohle, nepamatuju si ho presny nazev, ale kdyz ho odstranis tak ti to nic samo stahovat nebude. Jinak pred instalaci se te to stejne zepta.
  • Včerejší livestream o generování povrchu planet v Elite Dangerous

https://www.youtube.com/watch?v=-Et5Ivi_yIg

a tady čištý záznam prezentovaných videí, protože se jim stream při vysílání kousal

https://www.youtube.com/watch?v=8jIrUQnUM0M
  • V tvém případě by bylo asi také vhodné zmínit, v jakém slovním spojení a kontextu bylo slovo "konzolista" užito...
  • ja tu jednu dobu dostaval bany i za uzivani slova konzolista, ale packovac/packovatel je zrejme politicky korektni
  • Veskoslav mění IP dle nějakého prográmku viz jeho naklikávaní nebo platí redakci, takže ho nebanují.
  • Lukass
    Zdarec tak me skoncil 5 dni ban, ani buh nevi za co sem ho dostal , asi za slovo pako.
    Ale k veci , budu sem psat slusne, bez urazek k tematu ale prosim at me mistni makaci vysvetli jak to vlastne je.
    Ja totiz fakt nevim, mam ban furt ale nevim za co, Veskoslav ma v kazdym prispevku sprosty slovo a vesele si tady pise dal, nechapu to!!!
  • kostejnesmrtelny
    Věru doufám, že to je BFG a nic jinýho nebude zabírat na monitoru tolik místa. Jinak to ale vypadá poměrně úžasně, hlavně ten cyberdemon je prostě *14*
  • Lukyz
    To vypadá na BFG *14*
  • Doom - nové screeny

http://wccftech.com/bethesda-id-software-reveal-first-details-of-dooms-closed-alpha/
  • Metal Gear Solid V: The Phantom Pain vydělal za první den prodeje 179 milionů dolarů.

Takze me radeji smazou nez by opravili nadpis??? Ty vole ta uroven zurnalistiky jde do ... asi to soudruh redaktor pochytil z novinek.cz kde hadam, ze profesne vyrustal
  • Ano to je to o čem píšu, že hodně lidí si toho nevšimne, ale místní mudrcové jsou asi chytřejší. :)
  • Já mám Win10 už půl roku narozdíl od vás křováků co se bráníte pokroku. :D Mluvil jsem o userech lamách, něco jako jsi ty.
  • ringmancz
    bež se učit nebo něco hrát...
  • Veskoslav

The Crew -Wild run beta

UCRUK728W7ZZ
    RAQMMWHZG62V
    P9UCIYBT2AUV

Vypněte si Capslock (Příspěvek obsahuje příliš mnoho velkých písmen (vypněte si CAPSLOCK)) Jo takové hovadiny se tady řeší.....
  • Hele šel jsem spát ve 2 ráno a dal jsem vypnout s aktualizací, pak jsem ráno v 8 vstával a pořád se něco aktualizovalo tak jsem to na tvrdo vypnul(co by se mi jako mělo aktualizovat 6 hodin) tak oni to byly W10
  • Morraw
    Jojo už se o tom někde psalo. Když si nevšimneš, tak ti to stáhne před-update pro W10. Má to myslím kolem 2GB. Ale systém ti to neupdatuje na W10 bez tvého vědomí. Já si jen udělal upgrade kvůli licenci a jsem zpátky na 8.1. Z pohledu hráče zatím nemá smysl přecházet.
  • Také mám sedmičky, také se mi v noci stahovaly aktualizace a Windows mi to vážně neupgradovalo. Můžeš být v klidu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit