Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • braveman
    nene :) Na tvůj popud jsem vyzkoušel několik překladačů a žádný mi to takhle krásně nedokázal přeložit *4*

Každopádně se nechávám podat - co není jasné ?
  • braveman
    Je to tak - na americkém trhu vyjde na 50$, na evropském pak 50€.*16*
    Nicméně - díky za postřeh, v samotné bleskovce přepsáno na nám bližší éčka.
  • Jack1947

Rise of Incarnates

Které jsem hrál asi 2x a přišlo mi to jako blbost... skončí 15.prosince ( asi se tam vrátím, abych zkusil všechny postavy/předměty. Ámen on to už předtím skoro nikdo nehrál a to je co říct. Přitom téma zajímavé hratelnost divná.
  • Jack1947

Age of decadence?

Nikoho nezajímá co... ( né že by mě ano ale...)
  • Jack1947
    Za ty "staré" konzole mají plus i když to asi bude notně ořezávané...
  • Capcom se chystá vydávat velkou novou hru vždy po dvou a půl letech. Z podpory této společnosti se i nadále může těšit X360 a PS3.

Ještě jste mohly zmínit Humble, když jste u toho Capcomu
  • V pohodě, prý to patch č.17 spraví za půl roku, kdo to bude chtít dřív, tak za 3 eura patch č.17 za 3 měsíce.
  • Glitch Witcher

https://www.youtube.com/watch?v=asyD6vfhoeg

Hmm *1*
  • solomon.short
    presne tak
  • Lukyz
    Jestli si dobře pamatuju tak neměl, nejdřív si musel kapitolu odehrát a pak jsi s k ní mohl vrátit.
  • Nemel to takhle nejak udelany i Half Life 2?
  • Jack1947
    Jak musíme ještě klsnout... lol aby se hry vůbec nehráli *7*
  • solomon.short
    tak se divam ze Lukyz me predbehnul o den :D Mea Culpa :)
  • solomon.short

DeusEx: Revision

zdarma pro majitele puvodni hry na Steamu: http://store.steampowered.com/app/397550
  • Kdo by nebral?
  • solomon.short
    ne. bude to dle vseho opravdu tak, ze budes mit od zacatku pristupny seznam misi a muzes si vybrat, kterou budes hrat. Vcetne finalni
  • a pak se na Streamu divý že české směnárny šidí lidi když i v USA často berou kurz EUR/USD 1
  • cumpi3

?

jak to tu je s tou cenzurou? Prirovnani games k bonuswebu berete jako urazku, ze to mazete?
  • není to zase jen pro Evropu v eurech a pro Ameriku v dolarech, jak se to dneska běžně dělá?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit