-
bundle pár měsíců starých her
http://www.bundlestars.com/all-bundles/killer-bundle-5/
jsou tam dvě starší, ale jinak zajímavý mix -
myslis pc packokillera? *5*
-
Současná verze Star Wars Battlefront běží na PS4 v rozlišení 900p, na Xbox One v rozlišení 720p.
OMG to je zase debakl. Je sice pravda, že všechny Battlefieldy takhle jedou na konzoli, ale tak mohli se trochu snažit to optimalizovat na standart. Zase kolik je sakra rozdíl v FPS mezi 900p a 1080? 5FPS?
Ještě že jsem na multiplatformovky postavil PC killera :) -
hmm, co hraješ za hry? já si už asi rok bez problémů vystačím s i5 2550K, 8 GB pamětí a Radeonem 7950
-
Jako kdyby těch 900p byla nějaká výhra. Před 5 lety by to bylo možná fajn.
-
Zapomněl jsi zmínit velkou cenovku *1*
-
Současná verze Star Wars Battlefront běží na PS4 v rozlišení 900p, na Xbox One v rozlišení 720p.
Sorry ale to je dost ubohý, nechápu že někdo může v dnešní době takovou hru hrát v 720p... -
Hraní na ntb, to mě vždycky pobaví. Malý display, malá klávesnice, malý výkon.
-
Jenomže musíš brát v úvahu, že ta konzole stojí 2x míň než to tvé PC. Za 10 000 aspoň všechno rozjedeš, ovšem v slabší grafice. Já mám 2 měsíce nové PC za 23 000 a už mi to zase kulhá. Takže 10k vs. 20k je celkem solidní rozdíl.
-
hej, preto na celom svete je vypredana(fury)
-
4K televize je k ničemu, rozdíl z pár metrů nepoznáš a pochybuji, že ti někdo nutí 4K televize. Právě že je ticho okolo 4K televizí.
-
Docela fail, hlavně že obchodníci na nás tlačí 4k televize a konzole nezvládnou ani základní full HD... :D
-
presne proto mam mnohem vykonejsi PC *1* -
Hele tohle už fakt není vtipný jako. -
a Fury X, Fury, a R9 NANO
-
dokonca,ked si precitas guru3D, tak na minimalny zazitok potrebujes 40fps a na neruseny 60fps
We say 40 FPS for any game should be your minimum threshold, while 60 FPS (frames per second) or higher can be considered optimal
http://www.guru3d.com/articles_pages/star_wars_battlefront_beta_vga_graphics_performance_benchmarks,5.html
takze gtx960 pri full detailoch to dava ltt na full hd
tj, znamena to znizovanie detailov
a je to v kombinacii uber i7 procesorom
tato karta uz je za zenitom -
g-police?