-
Battlefront PS4 vs PC
https://www.youtube.com/watch?v=1gF4kgOvrUg
Jako nic proti, ale obzvlášť u vykreslení prostředí či vzdálenějších objektů je PS4 mizérie. -
19:00
-
mam stejnou hlasku :-/ zatim zaparim titan fall :D
-
touche :D
-
U mě pořád nic, píše to, že hra nebyla zpřístupněna a i na redditu píší to samé.
-
battle front
Ahoj jede vam to uz? -
Souboj Vadera s Lukem radši neukážou. Lightsaber souboje byli vždycky hrozné v Battlefrontu.
-
Prý jednoduchost použití *1* Já zapoměl, že na PC potřebujes aspoň doktorát, protože je to strášně složité *1*
-
lol a novinky to nebaví *1* *16* http://www.novinky.cz/internet-a-pc/hry-a-herni-systemy/382851-star-wars-battlefront-pusobi-jak-navrat-do-minulosti-prvni-dojmy-vyvolavaji-obavy.html
-
Jednoduchost použití.
-
Tohle jsem uz vypisoval tolikrat a stejne to nema smysl. Budes tvrdit porad to svoje coz je pochopitelne protoze ti pc vice vyhovuje. Me zase konzole. Jen zkus pochopit, ze kazdemu vyhovuje neco jineho. Neni to zas tak tezke :-)
-
treba ze sem si moh v poho zahrat batmana
-
Povidej jaky.
30FPS, lag, nemoznost si cokoliv nastavit, drazsi hry. Myslis tyhle vyhody? -
Jmenuj jednu oproti PC. Blbosti o zhrbenosti u PC neberu. Stačí jedna jediná přednost.
-
Ty jsi vazne blb. Konzole ma i jine vyhody a ty jsou pro me prednejsi nez vyssi rozliseni.
-
Mě strašně vyhovuje nízké rozlišení, ti co říkaj že čím vyšší tím lepší jsou hlupáci.
-
A uvedomujes si vubec, ze kazdy ma preference nekde jinde? Co vyhovuje tobe nemusi me a naopak. Ale na tohle by uz to chtelo zapojit mozek co?
-
Každý kdo dá mínus tak se stydí za krutou pravdu.
-
Hrat v dnesni dobe v rozliseni ktery letelo pred 10 rokama a jeste si myslet jak sem sti vydrbnal a jedou me vsechny hry, ktery stejne stoji min. o 500 kc vic to je fakt pecka.
Ty konzole to uz neni ani k smichu, tady uz se chce fakt brecet.
nedokazu si ani predstavit jak ta hra musi vypadat v tom rozliseni hnusne, jeste ze si to predstavovat nemusim, hraju totiz Full HD -
Přesně tak, nikdo se nedívá na 55" TV ze vzdálenosti jako v práci na 24" monitor.
Mám velkou 4K TV a z půl metru si můžu u 720p filmu nebo na PS3 s pixelama podat ruku, z gaučové vzdálenosti je to nerozeznatelné od fotky ve 4K.
720p film s dostatečným bitratem je stejný jako originální bluray, záleží na vzdálenosti, ze které se díváte.