-
Do 12 by měla být, zabírá 11 GB na pc:) -
Do kdy to ma bezet?
-
Počkám na platební model. Pokud jako BF3/4, tak čekám na Premium verzi. Samozřejmě po recenzích a ohlasech hráčů.
-
je ti jasné, že ten patch 15 gigovej je primárně pro konzole, kde se řeší výkon. Do teďka to jede v 18 FPS. Neoptimalizované až na kost. Nezapomínejme, že slibovali doslova magickou optimalizaci na PS4 a XO.
-
No mě to třeba vůbec nepřipomíná battlefield, ale naopak právě starší battlefront. Já si určitě počkám na recenze hráčů a kolik bude obsahu dostupného v základní hře. Obávám se ale, že většina bude dodána až formou DLC a celkově to bude na začátku chudé.
-
Bože to je jak s uslintaným deb1lem, by si o těch bugách ani nevěděl kdyby to nezveřejnili, HW guru vývojář a betatester + 1001 odborník, nebyl si i poradce u letu na měsíc? *15* *15* *15*
-
Tak me se v bete libilo i The Crew :-D
-
Je to beta. Beta se 3 mapami....To chceš hrát 200000 hodin, aby jsi to mohl hodnotit? Chápu, že jsi tupý, ale aby jsi byl až tak tupý, to je i na tebe příliš.
EDIT: Maxi, to že si ty svoje sra*ky proklikáš z nich neudělá menší sra*ky -
Sám jsi řekl hned první týden, co hra vyšla, že si ji stáhneš a nebudeš je podporovat. Takže buď lžeš teď nebo jsi lhal předtím. A prosím, nekecej zase o tom, že jsi to dostal ke grafice.
P.S: Furt to nemění nic na tom, že jsi ze sebe udělal pako na entou, když kritizuješ za patchování hry. Raději jsi zase "radit", u toho se člověk i zasměje. -
a opet nam tady nekdo hodnoti hru po dvou hodinach hrani
-
To jsou zase hov*a. Jedna z mála her, které se tak věnují, vydávají záplaty atd. ale stejně se najdou trosky jako Nvidi LV a špatný dětský hrdina, co budou pičovat. Hra jela skvěle už v první verzi. Kdyby se měl takový Skyrim a celá série řídit tvou radou, tak možná včera vyšel Oblivion....
MImochodem dle LV logiky by asi nevyšla absolutně žádná hra. Chudák Starcraft II, včera vyšel patch 3.0. Dle jeho logiky by měl tedy Starcraft II vyjít v říjnu 2015:) Ale to je klasický LV, stejně mimo ve hrách jako v technice. -
Star Wars Battlefront
Po dvou hodinách harpunování AT-AT, bránění pozic pomocí energetických štítů a různých srand mě to neskonale bavilo. Myslel jsem si, že 20 na 20 bude těžce prázdná mapa. Ale nebyla. Pořád jsem někoho potkával. A ta hudba a zvuky, skvostné. A když poprvé imperiální vojáci vstoupí do bunkru, tak na Vás dýchne filmová atmosféra a to nejenom v takovým prkotinách jako otřesy uvnitř polorozpadlých chodeb. Jako teď to na mě působí fakt skvěle:) A ti, co tvrdí něco o přeskinovaném BF4, tak ať se nenechají vysmát. Jestliže bude taková celá hra, tak si myslím, že nikdo nebude nic namítat. Výhrady jsou jako to, že bez výbavy a s prvním levelem si neškrtenete, systém karet mi zadím nesedl. Campící bestie budou šíleně nadávat, že klasická odstřelovačka je pouze jako výbava a nabíjí se, nelze s ní střílet nepřetržitě, že stoje nejsou na zemi, ale v podobě sebratelných bonusů atd. Ale já mám příjemný pocit. Jakoby se Dice chytlo za kritiku a udělalo pořádnou hru. Nechce se mi tomu věřit. Možné je i to, že ostatní mapy budou k ničemu a soustředili se na ty, co budou v betě:-D Doporučuji vyzkoušet, už kvůli ozvučení a s tím, jak si vyhráli s modely stíhaček. -
http://foto.games.tiscali.cz/rise-of-the-tomb-raider-16555/473575
-
V Xbox One Store si můžete zakoupit balíčky karet pro Rise of the Tomb Raider, které mají dopad na hratelnost. Rovněž byl oficiálně odhalen Season Pass obsahující nové oblečky, zbraně, mód Endurance, průzkum hrobky Baba Yaga: The Temple of the Witch
Baba Yaga? Takže tohle tohle bude Ivan. -
Tak bylo by lepší to vydat více opravené najedou. Bohužel asi nestíhali nebo co.
Tedy je zde stav jaký je. Co s tím? Borci na tom makají. Některé firmy by se na to vykašlaly. Tedy dopadlo to dobře i když ne ideálně. Navíc hra šla hrát ok po vydání. -
The Witcher 3: Wild Hunt - Hearts of Stone Review
http://www.gamespot.com/reviews/the-witcher-3-wild-hunt-hearts-of-stone-review/1900-6416268/ -
To můžeš říct o drtivé většině her. Důležité je kolik těch chyb za hru potkáš a jak moc omezují hraní.
-
taková esej. TVL desatý patch a pořád to není dodělané. Ta hra měla být ještě tak rok na testech...
-
Dal jsem si jednu bitvu Walker Assault. Pěkná řežba, chaos a atmosféra. Ale jinak to na mě nepůsobí, že by to měli ještě letos vydat. Na první pohled mi to přijde nějaké chudé, ale uvidím zítra, kdy budu mít více času to otestovat.
-
Wticher 3 Patch 1.10 Changelog
http://wpc.4d7d.edgecastcdn.net/004D7D/media/THE%20WITCHER%203/Pdf/patch_1_10_changelog_en.pdf