-
No u hry za 60€ se to jeste da pochopit, ale u hry za 4 kila se fakt nebudu obtezovat se stahovanim 30GB, jen abych zjistil, jestli maji recenze pravdu :D
-
Nic proti, ale tomuhle prostě nevěřím. Nevěřím tomu, že když i stáhneš hru a ta ti funguje v pořádku a je to převážně singleplayerová hra tak, že si pak čestně koupíš kopii. Ne tohle je fakt blbost.
-
Já to takto bohužel taky musím dělat. Recenzím se už dnes nedá moc věřit.
-
To ještě někdo zkouší vyprávět tuhle báchorku a vyzkoušení warez verze a pak případné koupi? :-D
-
Dohrál. Nepřistupoval jsem k tomu od začátku s nadšením, ale Mad Max si mě získal.
Za vizuální stránku, atmosféru MM světa, bouře, výbuchy a celkově tu mapu dávám 10/10. Chápu, že svět v postapo hře nemůže být "hezký", ale MM je úplně první taková hra, kterou jsem díky vizuálu hltal od začátku do konce a ještě se tam plánuji sem tam vrátit.
Herně to je akční jednohubka. To nejdůležitější se ale povedlo - auto a souboje v něm. Příznám se, že na začátku mě mapa ohromila a trochu jsem se vyčerpal, že jsem se hned tu první snažil vysbírat od všech značek. Avšak marně. Pak už jsem se na to vykašlal a dělal jen ty zajímavější věci. Konvoje paráda. Harpunování všeho možného, když jedete kolem. Vybíjení kempů, ničení benzínek. Nejotravnější bylo odstraňování min. Možná někdy objedu i tyto ostatní značky a sesbíram všechen šrot, minimálně kvůli tomu, že někdy se dostanete na zajímavá místa.
Žádný kemp nebyl stejný, takže to nebyla nuda. Zajímavá možnost byla dostat se dovnitř více způsoby, ale já volil vždy tu nejvíc přímočarou - hlavní bránou.
Stejně jako mě loni příjemně překvapil SoM, tak i letos mě Maxův svět na kolech pobavil. Za mě 8/10, ptže jsem se u hry bavil, ikdyž po herní stránce to jede na stejném konceptu jako Mordor nebo Batman. I tak mi sedí více, že WB vybírá zajímavější projekty než právě Ubi s AC. Jsem zvědav čeho se dočkáme příštího rok. Rád bych viděl něco podobného s Warhammer nálepkou. -
Recenze na Steamu, na MT a od recenzentů nic neznamenají. Nulová vypovídající hodnota, jaká hra je. Nejlepší je vlastní názor, proto je nejlepší Warez a pak nákup.
-
Mad Max
Dohrali jste nekdo? Me to prestalo bavit po misi, kde pro dalsi progress musim snizit threat level v oblastech, abych unlockl dily na auto... to je fakt otrava, porad dokola. Lituju aj tech 4 stovek co me to stalo, asi jsem se nechal unest temi pozitivnimi recenzemi na Steamu prvni den, ktere byly ale spis za optimalizaci.. :@ -
Děkuji oběma za odpověď.
-
Další vývojář a betatester, pošli jim životopis ať jim s W4 pomůžeš aby to vyšlo hned 100%. Jinak ono je lepší stahovat celej soubor než v něm složitě měnit část kódu *3*
-
Omezené ani ne, ale tak nějak to kolísalo, jak píše Morální dozor. Ale je fakt, že po posledním patchi na Plejsta jsem ještě nic nestahoval, tak doufám, že se to zlepšilo.
-
Steam má ten patch řešený jinak. Proto je menší.
GOG to má také jinak. DLC tam není. Preload na DLC také není. Je to jen patch. -
do teďka bylo a hodně to kolísalo narozdíl od Steamu, teď po patchi 3.0 to stahuje v pohodě teda aspoň u mě.
-
The Witcher 3 v brzké době obdrží masivní patch (v1.10), který na konzolích dosáhne velikosti 15 GB.
Edit:
Stáhnuto a jen upozornění.Po updatu vypněte všechny mody jinak hru nespustíte.Neudělal jsem to a nespustil *4* -
heh 17GB ? Me steam taha 6,4GB, to bude asi tim ze nemam to dlc co ?
-
Je nějak PSN omezené? Myslím tím rychlost stahování.
-
To se z PSN bude stahovat pěkně dlouho, sakryš *9*
-
Vsak v poho, ale velikost toho patche spis vypada na to ze vychazi Witcher 4, nemohli ti lofasi pockat jeste pul roku a vydat hru skutecne takovou jakou chteli.
-
Jen oznamuju.Nic víc.
-
Nevidim jedine duvod proc bych ho mel stahovat, mam verzi 1.06
-
The Witcher 3 v brzké době obdrží masivní patch (v1.10), který na konzolích dosáhne velikosti 15 GB.
Tak patch už je ke stažení a je to macek.17 GB(na PC)