Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Je to hnusné , fuj... a začiná se to čím dál tím více rozmáhat zachvíly se bude odemykat jednotlivé části hry jak zaplatíte. *7*
  • The Force can't stop Luke Skywalker getting pubstomped into paste

http://www.pcgamer.com/the-force-cant-stop-luke-skywalker-getting-pubstomped-into-paste/?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=pcgfb
  • cumpi3

Zavzpomínejte na staré dobré Age of Empires v kouzelném hraném videu.

úžasný video *4*
  • LV proč zakladaš vlakna ve kterých se bavíš sam se sebou? tady hw nikoho nezajima *7*
  • risa2000
    Mrkni sem:
    http://gpu.userbenchmark.com/Compare/Nvidia-GeForce-6600-vs-Intel-HD-4400-Desktop-115-GHz/m8606vsm8064
    Můžeš si tam vyzkoušet i ty další grafárny. Jestli jsem to dobře zadal (byť ta Nvidia 6600, co mají v databázi má 256 MB), tak to ukazuje, že Intel HD 4400 je zhruba 64x výkonější *4*
  • Ty evidentně netušíš která bije, nevadí, třeba časem.
  • Z extrému do extrému. Když ti nevyšel argument že Witchera 3 1080p na integrované grafice je bída (FAKT?), tak použiješ opačný extrém Quake 2... *1*.
  • Tak na Quake 2 bys toho moc nepoznal.
  • Pěkný:o). Ne tak pro něj není problém aby si koupil grafárnu třeba za 10k, ale VŮBEC nehraje, ještě mi to zdůrazňoval. Ale jak mě překvapila ta grafika tak mě začalo zajímat co až zvládnou ty grafiky v procáku... A je to slušná záležitost. A JASNĚ že dávat jako příklad nejnovější náročné hry jako Witcher 3 je blbina že jo... Ale něco to vypoví zase to jo. *4*
  • Závěrečné shrnutí. Na integrované grafice "Intel HD 4600" (která je v procesorech už od ceny 3800,-) se zahraje třeba F1 2012 v 38 fps. Nebo Mafia II, či BF 3. Skyrim už třeba v 18 fps ale. Takže na 2D hry v klidu, nesmí jít o náročné hry. Ale golf pro více hráčů, nebo adventury či Indie hry v pohodě... Každopádně hodně dobrá záležitost... The End... :o)
  • ta v procesoru je lepsi
  • Intel HD 4400 (integrovaná grafika v procesoru)

Sestavoval jsem bratrovi nové PC. Nehraje hry, a tak jsem mu koupil procesor i3-4170 (2 jádra + 2 vlákna) + desku, která podporuje integrované grafiky. GRAFICKOU kartu tedy ne. A PŘEKVAPILO mě jak Intel HD 4400 (grafika součást procesoru) je výkonná. Win 10 pohoda, Full HD filmy plynule atd. a teď POINTA. Nevíte (nehledal to někdo v nedávné době) kde bych našel jaké externí grafické kartě tak odpovídá ta integrovaná grafika s čipem "Intel HD 4400" nebo "Intel HD 4600", či snad nejnovější, který se dává do Skylake procesorům "Intel HD 530"? Protože ve starém PC má grafárnu 9 let starou NVIDIA GeForce 6600 SILENCER (pasivní chladič) - vypadá perfektně, ale má 128 MB VRAM. Jde mi o to jestli i tato grafárna není silnější než ten čip v procesoru. Tipuju že na 99 % je silnější ten grafický čip, páč 128 MB VRAM je tragédie... Ale rád bych někde viděl tabulku jaký externím grafikám odpovídají integrované grafické čipy... A opakuji překvapilo mě jak jsou výkonné... Ještě zkusím jak to utáhne nějakou středně náročnou hru abych si udělal představu.
  • tak to abych si šel dát sprchu :)
  • Draken69CZ
    To je ten ze seriálu Dallas?
  • Datové soubory Star Wars Battlefront prozrazují, že se ve hře kromě Luka Skywalkera, Dartha Vadera a Boby Fetta dočkáme také Han Sola, princezny Lei a císaře.

Tak budou i nějaký Boby?
  • Lukyz
    Teď jsem to zkoušel a žádnej FPS lock tam není, akorát jsem musel nainstalovat znovu DLC a vypnout módy, jinak za mě bez viditelných bugů.
  • Veskoslav
    Stejně tak, že SC II nefunguje na Win 10 a nejde nastavit větší rozlišení než 1024*768. Fóra klidně mohou být plná, nic nemění na tom, že slovíčko prý se používá tehdy, když je to neověřená informace. Navíc fakt by mě zajímalo v kterých bažinách je ten lock na 30 fps.
  • Lukass
    Tak sou toho plny fora, pane lofas *5*
  • Veskoslav
    Miluji slovo pry. Dá se tím obhájit jakákoliv píčovina, co se napíše.
  • Lukass
    Tak ja mam verzi 1.06 a na cely DLC a dalsi patche jim zvysoka prdim *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit