-
Ať si to kupují, ať vydělávají, co je na tom špatného proboha? Jsou to firmy, chtějí zisky, pokud jim to lidi platí, tak ať s tím pokračují, to je naprosto logické, pokud to lidí chtějí, tak je logické, že se budou přidávat další.
-
Racionální lidé? Kdyby byli racionální lidé ve většině, tak neutrží Ubisoft těžké prachy za mikrotransakce v Unity, CoD nepatří mezi nejprodávanější série či nevyjde zabugovaná Heroes VII, která má i přes mizerné recenze dobrou prodejnost.
Mikrotransakce je svinstvo i když to obhájíš jakkoliv. Prostě ta možnost tam je i když nemusí ovlivňovat hratelnost. Ale pokud studia uvidí, že se najde dostatek idiotů, co to koupí, tak je jenom otázkou času, kdy se to stane u herních studií ala Ubisoft standardem u všech jejich her. Začne to kosmetickými úpravami a skončí to dokupováním zbraní za těžké prachy, aby jsi lépe zabíjel. -
kartičky mě nevadí, každý si racionální člověk může vyhodnotit, jestli to chce nebo ne.
U Metal Gearu jsem blízko platinovce a vůbec nemám potřeby řešit mikrotransakce. Hra samozřejmě obsahuje dvě hry. Je tam Single hra s mp a pak samostatný Metal Gear Online, takže to zase není tak špatná nabídka za 1500kč. -
Mě fascinuje, jak tu někteří obhajují mikrotransakce v MGS V. Dříve se podobné hlupoty dostávaly zadarmo jako odměny za hraní atd. Teď jsou za to těžké prachy a ještě kecy, že to nijak neovlivňuje hratelnost. Nechcete obhajovat i ty herní karty v novém TR? Protože to přece nic není, pár kartiček, co ovlivňují hratelnost, nikomu to neublíží. Hra, co stojí přes litr a obsahuje mikrotransakce je největší svinstvo, co může být. A je jedno, jestli je to pitomý obleček za dollar, herní karta pro TR nebo nový meč pro Assasína. Pokud se najdou s prominutím pitomci, co to obhajují a nedejbože kupují tyhle blbosti, tak to bude čím dál častější prvek. Takže nejenom stupidní, krátké a předražené DLC ale navíc ještě mikrotransakce.
-
Vyborne Jacku konecne si vytvoril slovo ktere te opravdu vystihuje *3*
-
Project Cars
Novy auto zdarma, vypada krasne *4*
https://imgur.com/U8DVDDs -
Witcher to jistí. nebo fallout. Ten vžy strhne dav.
-
Prej ze tam budou jen oblecky :D
-
Popravdě já s tím problém nemám, je to volitelný prvek a když strávím hromadu času budováním základny tak mi to ve výsledku ušetří čas, víc mě štve že třeba v CS:GO dostanu "za odměnu" bednu ale musím si koupit klíč na její otevření.
-
No byvala mela stejnou grafiku a Torchlight tam jelo v rozliseni 800/600 asi 25 FPS *1*
-
a co to má přesně společného s hrou roku?
-
že to stresuje nejvíc ty, kteři nejsou vlastnící hry. Dyť to je naprosto logické, že Konami na tom bude rejžovat, je to možná jejich poslední AAA hra, ta co jste sakra čekali? Navíc to je úplně jedno, to jsou takové zbytečnosti, že to nějak hratelnost neovlivnuje. Osobně jsem čekal spíše nějaké poplatky v Metal Gear Online....
-
To je fakt masakr, vymyslí online prvek proti kterýmu se pak můžete za reálný peníze pojistit *7*
EDIT: Hru samozřejmě legálně vlastním. -
A bude to asi hra roku *9* .
-
http://www.eurogamer.net/articles/2015-10-06-metal-gear-solid-5-just-got-one-of-the-craziest-microtransactions-yet
Nyní se v MGS V můžete pojistit proti infiltraci vašich základen. Za skutečné peníze. Kdyby to nebylo na bl*tí, tak bych se snad i zasmál. -
To že to je zakomplexovaný retardoidiot už víme nic nového, bloknul tě pravděpodobně silou své patetické mysli. *3*
-
http://videocardbenchmark.net/mid_range_gpus.html
-
no lol. prochazim twitter a rikam si ze uz sem dlouho nevidel zadnou sracku od toho debila z eg, takze sem si ho vyhledal a ma me zablokovanyho. strasna paranoia borec. chudak musi vsechny blokovat vsude i kdyz jsem na nej v zivote jakkoliv nereagoval ani nepsal- demence fakt
-
Natahování herní doby normální vysírka, umělotina na ntou ale nevím no za dohrání to možná i stálo a zvhlem k tomu že je sucho a bude sucho (DO F4 doba celkem dlouhá)... i docela dobrá záplata. Podotknout je třeba i to že i poměrně dlouhá.