-
pokud to máš nakoukané, bylo by fajn se podělit o jeho názory....
-
Detailní pohled video herního designera/writera na Dark Souls
https://www.youtube.com/watch?v=EV16ROaHVfo
Jinak zde je jeho pohled na Demon's Souls : https://www.youtube.com/watch?v=LLItPEpkK7A
A zde je jeho kritika Dark Souls 2 : https://www.youtube.com/watch?v=UScsme8didI -
nefabuluj prosím tebe. Artorias of the Abyss = DLC rovné menšímu datadisku. Pod DLC se totiž skrývá downloadable content, tam může narvat jak datadisk, tak obleček či hrobku. Samozřejmě nikdo ani já nebo Kenny nepovažuje bonusovou hrobku za datadisk.
-
Bez poptávky není nabídka.
-
Ne, DLC není jen jiné označení datadisků. Datadisk ~ expansion. DLC za prvé vůbec nemusí být nová část hry, ale třeba jen zbraň nebo jiný vzhled postavy. Za druhé, nazývat například bonusovou hrobku do Tomb Raidera datadiskem si netroufne ani ten nejdrzejší PR panák. Alespoň zatím. Věřím, že by moc rád, kdyby mu to prošlo.
-
Nejlepší na mikrotransakcích v MGSV je, že jsem si po 50 hodinách ani nevšiml, že tam jsou.
-
Hype byl minimální, když to srovnám s Witcherem nebo Watch Dogs. Nehrál jsi to, jelikož není stále funkční crack, věřím, že kdyby se to válelo na kat.cr, tak už to máš dojeté.
Tady ty nostalgické kecy nikoho nezajímájí, pár jedinců brečících na forech možná, ale zrovna Metal Gear přinesl zajímavé řešení misí v sandboxu, možností jsou tam mraky, jak vyřešit misi, což jsem do teď v open-world hře neviděl. -
Dlc je jen jiné označení datadisků, za které se platilo i dříve a k mikratransakcím se už vyjadřovat nebudu, je to tu jak ve školce...
-
Nemel hype? to teda nevim ale o hre se psalo hodne. Kvalitu hry nemuzu spoudit, nehral sem a hrat nebudu, kdo cpe do her mikrotransakce odeme neuvidi ani korunu.
No hry proste na miste stoji
, grafika se nikam neposouva, vsechno se zjednodusuje, a fyzika a veci kolem ni sou horsi nez pred 10 lety, to je proste fakt -
Metal Gear neměl ani nějaký velký hype. Hype přišel po vydaní od recenzentů a ani s němi nesouhlasím. Možná je to hra roku, ale rozhodně jeden z nejslabších Metal Gearů.
Jinak Pivo také bylo lepší za komunistů, brambory bramborovější atd... -
A presto byli hry lepsi, fakt si myslim ze hry tedka neuveritelne stagnujou, preslapujou na miste.
To ze tvurci narvou 50 mega do marketingu me fakt nezajima, to je jejich problem.
Mikrotraskce za cokoliv sou proste zlo, jedina vyjimka sou freetoplay hry. -
dřív nestály hry 80 milionů dolarů. Takže ohlížet se na minulost je zcestné...
-
Ja bych si podobnou hru nikdy nekoupil, driv byvalo vsechno zadara.
Hry v den vydani vychazi nedodelany, sou dost drahy a jeste si mam platit za dodatecne obsah, at jdou nekam.
DLC a ted tohle sou nejvetsi podvody na hrace, zkusil to trapne Assasin a ted uz to pojedou vsichni, nelibi se me to, a bude jenom hur. -
Stačí sledovat jiné lidi, kteří jsou podle mistra bakaní (např. @Hernexpert), mistr na Tebe pohlédne svým moudrým okem a zabanuje Tě. Úplně mi to zkazilo den, když jsem to zjistila; Twitter už nikdy nebude jako dříve.
-
MSG V jsem nehrála, tak tento konkrétní případ nemůžu posoudit. Obecně mi ale ve hře nevadí mikrotransakce, které nijak neovlivní hratelnost. Když někdo neví, co s přebytečnými penězi, ať si klidně koupí vzhledový armor na koně. Vývojáři aspoň zajdou na pivo a borec může balit ženské na to, že má ve hře krutého, fialově puntíkovaného koně. Zkrátka win-win situace.
Něco jiného samozřejmě je, pokud Tě hra agresivně upozorňuje na obchod s mikrotransakcemi, nebo se dají nedejbože kupovat věci, které mění hratelnost hry. Potom není o čem diskutovat, to ve hře, která není F2P, nemá co dělat. (I z F2P her by to mohlo vymizet, ale i vývojáři něco musí jíst...)
Určitě je z pohledu hráče příjemnější, pokud danou věc dostaneš zadarmo a nemusíš za ni platit - v tomhle se s Tebou nedá nesouhlasit. V případě kosmetických věcí mi to zkrátka nevadí, ale chápu, že to někdo může mít jinak. -
Ano, na pojištění něčeho, co je nejnenáviděnější obsah hry. Už jsem o tom psal níž. A ve hře je spousta oblečků a po jistém postupu hrou se stejně používá jen jeden, možná dva a ty se nekupují.
-
Taky by tam ty oblečky nemuseli být vůbec, koukáš na to pouze z toho svého pohledu což nemusí být pokaždé ten správný.
-
Pokud vím, tak MGS V obsahuje mikrotransakce jak na pojištění, tak na nákup oblečků. Kdysi dávno předávno by ty oblečky byly součástí odměn za hraní či rovnou součástí hry. A obhajuje to tady anonym Tom, stačí si přečíst, co píše.
-
Tady ale nikdo mitrotransakce neobhajuje Vesko. Je to sice svinstvo, ale nepovinné. většinou tu nadávají ti, kdo danou hru možná ani nehráli a nemají ponětí, oč se vlastně jedná. Kdyby někdo něco obhajoval, psalo by se o tom, jak moc je koupená věcička cool. A tady se s tím nic nezmůže. Komu to vadí, doporučuji tento problém směřovat vývojářům. Já nic nekupuji, tudíž mi to žíly netrhá.