-
Trend přece neudávají recenzenti, ale samotní platící zákazníci. Vždy je jednoduché přenést zodpovědnost na někoho jiného...
-
sw battlefront
Hra me fakt bavi oproti betam nfs a r6, ale ty spawny? V modu se zimni mapou jsem se takhle kvuli spawnum jeste nenavztekal - pulka smrti jenom kvuli spawnkillum...a prijde mi to dost nevyvazeny. Za tech 15 her cca jsem nezazil ani jenu vyhru rebelu. Wtf -
MGS fanatici, co cekas?
-
http://www.nerfnow.com/img/1662/2669.png
-
Dobře, pro toho šťourala nade mnou dlc NEROVNÁ SE datadisk. Myšleno bylo klasické rozšíření hry a ne třeba jen zbraň, kterou spíše považuji za mikrotransakci *7*
-
Proč to porovnáš s COD? To je snad jediná FPS současnosti? Proč teda z minulosti nevytáhneš taky nějakou sraačku třeba Daikatanu?
-
ok. díky *3*
"I přesto, že má Dark Souls 2 hodně chyb, tak si ho zahraji radši než cokoli jiného"
S tím se 100% ztotožňuji. -
Reaguješ na něco, co jsem vůbec nenapsal. Já jsem napsal, že "DLC" a "datadisk" nejsou synonyma. Což jsi sám svým příspěvkem potvrdil. Toť vše.
-
Naprostý souhlas.
I proto jsem se např. přestal dívat na místní Fight Club, to co tam místní redakce někdy obhajuje a naopak odsuzuje, to se nedá poslouchat a recenze už roky nečtu a vždy počkám na echo od známých pařanů. Dost možná budou naše příspěvky demokraticky smazány :) -
Neplať, nehraj a hlavně už neotravuj *5*
-
Tak vzhledem k tomu, že Matthewmatosis je kritik který kritikou roznese i hry, které miluje(Stačí se podívat na jeho recenze, kde prakticky recenzuje jenom hry, které má rád, ale i tak je naprosto zkritizuje), si myslím , že Dark Souls a Demon's Souls z toho vyšlo velmi dobře. A i přesto že udělal kritiku na Dark Souls 2 ,tak první slova toho videa jsou něco typu " I přesto, že má Dark Souls 2 hodně chyb, tak si ho zahraji radši než cokoli jiného"
-
Je! A taky je mi smutno z donebevolající pasivity herní novinářské obce, která mohla řadu těch věcí zarazit v samém počátku (natvrdo strhávat procenta za day 1 DLC a podobná svinstva), ale vykašlala se na to a teď se vůči nám snaží tvářit, že jsme vlastně na stejné lodi a nedá se s tím dohromady nic dělat. Dalo se s tím dělat. Stejně jako PR oddělení masírovala spotřebitele, že DLC je druhá nejlepší věc po vynálezu krájenýho chleba, tak herní novináři mohli - a měli - dohlédnout, že je to zhůvěřilost a vyslat naším jménem vydavatelům signál, že tohle teda rozhodně ne! Vyslali p*d a my teď platíme jak mourovatý za rozbitý a nekompletní hry.
-
Úvodní malá mise v kině v Duke Nukem je sofistikovanější, kdy tam máš víc cest kudy jít a je tam víc nápadů a místností, než za celou polovinu hraní novodobého CoD.
-
ano samozřejmě změní to hratelnost na hratelnost nostalgickou a hned se zapomíná, že level-desing je mizerný, grafika příšerné, textury se nedočítají ale jsou tam lékárničky.
Ročník jsem 89. A ty? -
Zřejmě jsi mladší ročník, který nepochopil pointu. Víš, kdyby jsi v té době hry hrál, tak by jsi možná věděl, že taková drobnost jako lékárničky naprosto změní hratelnost (viz nový Wofenstein např.). Člověk se do postavy a samotného hraní více vžije, má to uplně jiný smysl a hraní probíhá jiným stylem, než "vletím tam a držím tlačítko střelby než všechno nepostřílím" jak s godmodem a pocitem nesmrtelnosti. To je tak trošku senseless, ale chápu, že to někdo nechápe. Ovšem nechápu proč se k tomu potom vyjadřuje.
-
jo je, večer si ve vaně přeřežu žíly, jelikož hledaní lékárniček je základ dobrého gameplaye...
-
Herní scéna
Víte co je smutné, v dřívějších dobách jsme řešili, jakou má ta nová hra skvělou grafiku (a jakou kartu zase upgradujeme), jaká je tam promakanější AI, fyzika, kam se to zase posunulo, řešili jsme samotný obsah, kdo se kam dostal, co tam je, jak je ta hra těžká, byla to zábava a zároveň výzva, bylo to super, pořád se herní scéna někam posouvala. Zkráta pure gaming a radost.
Dnes? Člověk všude vidí co kde nejde, co kdo zase doprasil, v jakém stavu hra vychází, učíme se co to jsou zlodějská DLC, kroutíme hlavama na mikrostransakcema, nechápeme proč je tady ta hra zamčena na 30fps, proč tady v té superpecce za 100 milionů nejde rozstřelit sklo, nemůžeme najít lékárničky, nechápeme proč máme mačkat tři písmena místo hraní a čumět na nějaké skriptované animace pořád dokola.....
Není vám z toho smutno trochu? :( -
Zajímavý herní projekt
https://www.youtube.com/watch?v=p747PrxmZJ4