-
Jo panáčkovi uklízení za 1300e nevoní. A kdo myslíš že dobrovolně zaměstná asociálního magora na normální pracovní pozici? Ztráta času, nazdar.
-
A zamyslel jsi se ty sám nad sebou???
-
Super, tak za bránění spotřebitelských práv už se tady vesele banuje. Držet hubu a krok, sledovat reklamu a hlavně kupovat předražené rozbité hry jako o život. A nejlíp s předobjednávkou. Paráda, ne? Kéž by se aspoň jeden redaktor zamyslel nad tím, jakým způsobem a komu takhle vydělává peníze.
-
divinity:os2 + chris avelone
http://bonusweb.idnes.cz/chris-avellone-divinity-original-sin-2-dxw-/kratke-zpravy.aspx?c=A150925_165407_bw-kratke-zpravy_oz
tak ted uz to nejde nekoupit *5* -
Takže jen vejtaha co... ani neřekneš kam si odfrčel... tak radši táhni takové rozumbrady tu nepotřebujeme... *3*
Uklízet to jako fakt? tak to už by si rovnou mohl sednout za kasu a vyšlo by to pomalu na stejno. *4* -
Ale houby krize ty vejmluvo. :) Svět se točí dál.. nebo ty máš u vás na vesnici uprchlíky? Musíš míň číst noviny a nečumět na bednu. :) Jazyky neumíš, to je mi jasný, no nevadí, takovejch jako ty tu je plno, 1300 éček čistýho za měsíc za uklízení pokojů, jazyk nepotřebuješ. Tak zvedni zadek a udělej něco! Rakousko, Německo ať to máš blízko. Já mám přes 4000 éček, ale narozdíl od tebe něco umím.
-
a má z toho PTSD?
-
Díky za komentář. Radši bych to vzal postupně. Po odehrání PP stejně plánuju podívat se na MGS1-2 a finálně zakončit MGS4. Ten skok zpátky do PP by mě možná ještě popletl, vzhledem k tomu, že některé události se můžou v nových a starých hrách rozcházet.
O Patriots jsem si přečetl na wiki až ke Ground Zeroes, takže jsem relativně v obraze. GZ jsem teď dohrál a fakticky tam toho moc není. Ale jinak si myslím, že jsem dostatečně připraven si PP užít. -
Kdyby to byli vypatlaní muži tak to bude nemlich to samé...
-
Ale zato militantní machismus nevadí, že jo. Dej si facku ty kriple. Je to tady samej šovinista vylízanej, stačí jen aby se zmínil termín "žena" a už se tady rojí tuna kokotin na jejich adresu. Když se ale někdo strefí do těch vašich malejch penisů, tak jste z toho najednou celí rozhořčení.
-
Ještě než začnu, tak ti musím doporučit aby ses ještě podíval na MGS1(I přes zastaralou grafiku je to stále velmi koukatelné/hratelné hlavně díky výbornému soundtracku a vynikajícím hereckým výkonům), MGS2 a MGS4, protože PP na ně hodně odkazuje(Z otázky " Co to je za zrzka?" se stane "Ty vole, on byl zrzek!" ), a protože PP je přechod mezi nadpřirozenem a "nanomachines, son".
Myslím, že Les Enfants Terrible proběhlo mezi událostmi Ground Zeroes a Phantom Pain, po dohrání Ground Zeroes si budeš moct domyslet proč to nikde není zobrazeno. Taky to bylo zahaleno tajemstvím, aby to kdyžtak zaručilo další pokračování( Vsadím, se že v dalším díle zjístíme, že přežil ještě další klon jménem Three Meters Long Pink Penetrator).
A Patrioti byli vždy zahaleni v tajemství(protože ilumináti), a když se to tajemství snaží Kojima poodhalit(MGS4), tak z toho vyleze vždycky jenom špatná patlanina, která sérii tak moc znehodnotila, že se to MGS PP, snaží napravit, sice to svým způsobem napraví, ale provedení toho napravení není moc dobré a promyšlené. -
A já mám z toho pak mínusy, a mínuskáři mají celodenní erekci...
-
xXx
Takovych reci zas jenom kvuli tomu, že se WhysoSad musel pochlubit jakej neni velkej kluk co ma zenskou a uz nezije s maminkou *1*. Takovych uz bylo ...
Zivot neni jen prace a hrani radsi travi cas s partnerkou kdyz uz se mu podari urvat ve svem nabitem programu par minut pro sebe. ALE PRESTO TLACHA O HOVNECH NA HERNIM SERVERU. -
Kde žiješ ty rado! to by mně fakt zajímalo? *7*
V Evropě kde je problém s uprchlickou krizí, takže si moc nepolepšíš maximálně tak v lepším a bohatším státě kterého jeho obyvatelé ještě trochu zajímají a vláda není jen rozkradená až ouvej. -
Tak zvedni p r d e l a odjeť ty vejmluvo! Já v tom banánistánu už taky nežiju a mám se jak prase v žitě!
-
Tady v tomhle státě bohužel... nemáš moc možností...
-
Já nevím proč tady řešit něčí budoucnost ale, z prací to nevidím protože - nevím jestli se v české republice člověk jako já může uchytit, zároven nechci dělat nějakou práci u které bych zkejsl na celá život v čr nemá člověk moc možností... Všechno je to bud ze známosti nebo, s praxí nebo nevím
Ještě rok... a něco aby mi bylo 26.
Jasně výmluvy, + mám některé ty vady co mi moc nepřispívají, nejsem pro manuální práci atp, Mám talent mám tedy při nejhorším si vzít tužku a papír a jít někam kreslit s tím že možná si vydělám na další den... Hmm...
Jinak t s tou ženou dobré ale to stává max tak ve filmech v reálu to funguje trochu jinak, + já se ženit určitě nechci. Nikdy. -
No teda ITU se zabyva takovou sra*kou a pritom tahle cast ma planovat rozvoj zaostalych zemi v oblasti telekomunikaci. Aspon ze to je jen nejaky report pro jednu z workgroup, ale stale prevlada pocit zklamani. Jako nereknu jeste kdyby to byla obecna studie, ale proste jen pro jedno pohlavi je to fakt smesne.
-
Pracák a socka to jistí. Co jinýho taky. V Džekýnově případě to bohužel ani na Kolbenku nejni.