Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Chápu, že tvá inteligence tě nutí čumět 50% herního času do herního menu, ono když neumíš pomalu ani číst, tak se nedivím. Načítací obrazovky trvací cca 1 minutu maximálně, v menu jsem nestrávil ani 1% z toho herního času. Mám za sebou 15 bitev+4 obranné bitvy+budování+diplomacie. Četl jsem předchozí výtky a zdá se, že je to opravené. Takže maxi, chápu, že zdejší cenzor tě pořád trpí. Ale na blbosti už tady je Jack. Pominuli fakt, že ty jsi ani hru nehrál.
  • jak mužeš doporučovat hru jako TW po trech hodinach hrani lol z toho si jiste polovinu čumel do menu
  • Veskoslav
    A co jako? Super, znáš můj Steam účet. Gratuluji Maxi, projevil jsi známky inteligence.
  • steam ukazuje odehráno 3 hodiny, ty jsi komik.
  • Veskoslav

TW: Rome II

Tak jsem se k tomu konečně dostal. Ke kompletní imperiální edici této hry plně počeštěné. A nemůžu si stěžovat. Nevím v jakém stavu byla hra, když vyšla, ale teď je skvělá. Baví mě mnohem více než perfektní Shogun 2. Ono to bude i tím, že mi antické období přirostli k srdci. Ale v současné chvíli mohu za sebe vřele doporučit, obzvlášť, když je v Humble skoro celá série za krásných 15 dollarů.
  • chelsea *11*
  • Pro Evo 16 / Master League / Team Spirit

Cau, hrajete nekdo karieru v novem pesu? ja to hraji na nejtezsi obtiznost a diky novince team spirit, kterou mam na vysoke hodnote, se zda byti obtiznost spis tak na regular ci amater, kdyz porazim s chelsea sevillu 4:0 a hlavne se ani extra nesnazim...

Da se ocekavat patch, ktery to opravi? mate podobny problem ? neda se tato featura vypnout ?
  • elwiscomeback
    jo, takových kecálků bylo, když vyšly WT GF...a od launche nikdy už neměli tak velký počet hráčů *1*
    Jinak zmiňovat přehnanou náročnost na grind a pak indikovat že ve WT je to lepší, tak to jsi hodně mimo (alespoň ve wot nemusíš odemykat spotřebáky nebo jet vedlejší linie protože jiank se ti neodemkne vyšší rank). WT jsem úplně přestal hrát taky proto, že Gaijin se prejevil jako neskutečný p2w vychcánek a s balancováním je na tom mnohem, mnohem hůř než Wargaming.

To AW na to šlo mnohem líp, narozdíl od Gaijinu nevvmýšlely zbytečně komplikované blbosti a prostě zkopírovali wot na jiný engine a upravili/odstranily/předělali některé mechanizmy. Kdybych neměl ve wot tak výbornou partu, tak už bych to snad ani nehrál.
  • Jack1947
    P2W nic?
  • Armored Warfare

Tak parto, vyzkoušel jsem ten Armored Warfare a musím říct, že paráda. Chce to trochu zvyku, ze začátku to na mě působilo trochu umělohmotně, ale po krátkém čase už jsem se vezl na parádní vlně zábavy. Ano, WOT byla první svého druhu, klobouk dolů, úcta a všechno, ale kapsy si už namazali dost a bojím se, že AW + WT jim hodně vezme vítr z plachet. Pravda WOT je z těchto her nejkomplexnější, ale taky nejstarší a vzhledem k přehnané náročnosti na grinding a mnoha dalších všem dobře známým problémům pokud nepřehodnotí přístup, budou mít zřejmě velký problém. Už teď se v AW chatu často mihnou příspěvky ve stylu WOT sh*t apod. AW všem fanouškům podobných her vřele doporučuji alespoň zkusit.
  • Jacku protože mám dnes dobrou náladu, tak posílám momentku speciálně pro tebe a pana xXx. *1*
    http://oi62.tinypic.com/or8dtu.jpg
  • Jack1947
    Skoro by se dalo říct že si mnou až posedlý... fakt bundle? aneb hry co nikdy nebudu hrát to je teda výhra. *5*
  • Jack1947
    Aspon něco.
  • Jack1947
    Nevoní no, souhlas s xXx , ramena umí dělat každej... na netu.

To už snad ani za reakci nestojí... si kokoz *7*
  • Vogon

Twitch projel Dark Souls

Diváci z Twitch.tv projeli Dark Souls.
    Zde final boss: https://www.youtube.com/watch?v=YTX0HFeYPHU
  • MickeyMutant
    Peníze vydělávají sobě, což není zavrženíhodný přístup, ale jinak je to nezajímá. Na ambicióznější vyblbnutí mají třeba Level, tady to outsourcujou, jak to jde a sekaj jako Baťa cvičky. Úroveň těch překládaných textů je občas naprosto děsivá a každému je to šumák, jen když se splní penzum x článků za den. Zkušenější bardi na to totálně kašlou a noví autoři, čest výjimkám, píšou přinejlepším průměrně. Je smutné sledovat, jak se v podcastech třeba smějí tomu tragédovi džejdýmu, ale vůbec jim nedojde, že články na "jejich" stránkách se s jeho výrony často můžou směle měřit.

Když jsem pře dvěma dny kritizoval naprosto strašidelný report Honzy Konfršta o datadisku Cities Skyline (tady se můžete pokochat, abyste viděli, jak se nemá psát), tak se to prostě smázne, protože pruzení se nehodí a nespokojená reakce nikoho nezajímá. Jo, takhle se "buduje návštěvnost".
  • nekromant33
    jojo, z AC Syndicate jí cuká oko
  • Jack je mozna asocialni magor ale aspon si nehraje na neco co neni jako ty, ty nejspis uklizis tady u nas za 50 na hodinu a pak si chodis lecit mindracek sem *1*
  • Můžu se zeptat o co jde, prosím?
    Jenom ze zvědavosti. Poukázal jsi na nějakou nekalou praktiku a za to jsi tady dostal ban?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit