Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mount and Blade Warband : 1862h
    Dota 2 : 1639h
  • kennyB
    Tak je jasný, že pro někoho, kdo viděl gamepad jenom na obrázku s ním bude levej jak turecká šavle do prava...
  • Digital Combat Simulator : 328h
    Red Orchestra 2 Rising Storm : 438h

Mám teda ještě co dohánět
  • Inquisitor
    Určitě nejvíc hodin jsem strávil ve Stalkerovi a Europa Universalis :)
  • Já to mám podobně s Warcraftem 3 :) Od doby co to vyšlo odhaduju tak 3k hodin.
  • Jeste bych dodal, ze asi uplne nejvic mam u Red Alert 2, ale to je pocitove to nemam spocitany ale hraju to od ty doby co to byslo :D
  • A teď si vem, že někteří chudáci takto (s gamepadem) musí hrát každou hru :)
  • Soilwork
    jednoznačně u WoWka tam by se to nepočítalo na stovky hodin ale na stovky dnů a jinak na steamu 139h Skyrim
  • oktavius66
    Budu za No Lifera, ale nestydím se za to. Já mám na Counter Strike: Global Offensive 2364 hodin... S kamarády se u toho strašně nasmějeme a zabavíme. *4*
  • cca 360 hodin u X3: albion prelude
  • Kokoz co si žije v zálivu středozemního moře. :D Tak ahoj Džekýno a nezhnij tam doma!
  • jakubc
    Buď Blockout nebo Diablo 2, ale počet hodin ani u jedné nevím, budou to vyšší stovky. Ze zdokumentovaných to bude Diablo 3 kolem 200h.
  • Chim
    U jaké hry máte největší počet odehraných hodin? Já mám na steamu na jedné hře odehráno 837 hodin.
  • Jack1947

Rainbow six -Siege

Jsem to zkusil a hle , absoluntně se to nedá hrát alespon pro mně - prostě dlouhé zpozdění a myš ani nereagovala... pohyb se zpozděním... *7*

Neměl jsem šanci chodit ani se hýbat natož něco trefit... četl jsem ofiko forum a tam lidi s myší problémy měli nemluvě o docela vysokém pingu.

Pro místní imbecily -Alfa verze!!! ( četl jsem o nových driverech na grafiku tak zkusím s nima no).
  • Já si Skyrim s mody nemůžu vynachválit. Obvzlášť ty různý flora overhaul mody jsou povedený a toulání se tou nádhernou přírodou je pak úplně o něčem jiným.
  • Exotická zbraň Black Spindle má ve hře Destiny špatně nastaven atribut poškození na hodnotě 310, v připravovaném updatu dojde ke snížení o 20 bodů.

to je teda bleskovka
    *7*
  • Jack1947
    Přesně, je to trochu jiné ale neznamená horší... jsem na to zvědavý i když to chce pak najít rychle nějaký klan a kamarády... aby člověk tolik netrpěl ale uvidíme SMITE bylo celkem, stravitelné ze začátku a než se zkazilo... ted už se to jen snažím "hrát".

Není to TPS, takže srovnatelné s Overwatchem je to maximálně tak že to je podobné graficky mnohem více mi to připominá např Archeblade... tam sem taky utopil sdocela dost hodin.
  • Spousta lidí říká, že je to jak Overwatch. Taky mi to tak připadá ale nechci soudit předčasně. Ten systém karet kdy je člověk nucen rozhodnout se co obětuje teď aby později dostal něco lepšího je zajímavý koncept a šanci tomu asi dám. Nakonec, žádná hra od Hi-Rez není nějaká katastrofa, takže by to mohla být i celkem slušná hra.
  • Jo mě se to také líbí. Nedávno jsem poukazoval jak dokáže ENB (+ desítky módů) změnit vzhled Skyrimu. Naprosto fenomenální... http://enbseries.enbdev.com/forum/viewtopic.php?f=14&t=17&start=20610 . Dalo by se říci, že takto vypadá Skyrim po 10 letech vývoje, s BEST "vývojáři", kteří se vlastně vytříbili ze stovek a stovek moderů - když si vybereš vždy to nejlepší...
    A tohle je na sklonění se až k zemi... https://www.flickr.com/photos/131371015@N04/with/20850417433/
  • Soilwork
    ono je sice pěkný tomu říkat fotorealismus ale v tom v videu okolí sice má asi vysoký rozlišení textur ale stíny a vyhlazování a další post-processing je někde na úrovní san andreas

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit