-
Divim se ze te porad bavi tu ze sebe delat nejvetsiho tluchubu a sulinka mistnich diskuzi. Povez mi, ty vseznalku, jak jste mi dokazali ze Diablo 3 nemam? To ze usmrkancum jako jsi ty rodice neco nekoupi neznamena, ze nemuzu jit na dve hodiny do prace a ten litr si vydelat.
Btw, uz nekolikrat jsem ti tu dokazal, ze mas malyho ptaka. A to z jednoho prosteho duvodu, muzu ti sem postnout jakykoliv D3 profil a ty si vymyslis nejakou detskou vymluvu proc nemam pravdu. Nemas totiz argumenty, jen meles hubou. *3* -
Dobrá diskuze bohužel sem to myslel vážně omg, si koupíte (třeba) hru a pak zjistíte že vám nejde ovládat. *7*
-
Fetuješ? Asi ano. A znova zaplatit? Neplatíš nic znova šášulo. Zaplatíš si akorát datadisk, který i samotný Blizzard prodával za 15 dollarů. A pokud ani to nejsi ochoten nebo spíše schopen obětovat, tak tu pak nefňukej jak malé děcko. Diablo III před patchem 2.0 a současné Diablo III nejsou ty samé hry. Takže pokud chceš rozebírat více jak rok a půl starou záležitost a dělat ze sebe pitomce, tak s tím zvesela pokračuj. Mimoto LoL už ti někdo předtím dokázal, že jsi ani Diablo III nehrál, takže se o ten trapný pokus nepokoušej znova. Jo a pokud jsi ho skutečně hrál, tak není nic snazšího než sem postnout tvůj Diablo účet. Pak zavřeš všem kritikům pusu. I když se obávám, že žádný nemáš nebo budeš mlet něco o tom, že jsi všechny postavy smazal. A pokud ne, tak jde zcela jednoduše ověřit počet hodin, ono to totiž odpovídá +- počtu zabitých monster. A jelikož dle tvého tvrzení máš 650 hodin ještě před zrušením aukcí a patchem 2.0 (já mám teď od spuštění až do současné chvíle 512 hodin a z nich je ještě mých 335 hodin, zbylé jsou bratra), tak ti naprosto nevěřím, že ti nic nepadlo. To padlo každému a za ten čas ti 100% něco padlo.
-
Proti některým z vás jsem fakt žabař *1* Z toho co počítá Steam:
TF2: 284 hodin
pCARS: 135 hodin
Rocksmith: 79 hodin -
Naprosto přesně jsi to napsal... To je úplně o něčem jiném a každé cestování je nádhera... A ty věrohodné noci! Tma jak v pytli, ale zároveň je vše potřebné vidět. Nebo ten obrovský obzor (hra je stará až 10 let když vezmem v úvahu začátek vývoje), a tak po letech a lepším hardwaru je nádherný dosah očí. Na 2 km vidíš podrobně jelena, nebo boj draka s obrem... Stovky příkladů bych mohl uvést Paráda...
-
Skoro 2000 hodin u Age of Conan a další tisíce hodin nebo snad desítky? od vydání do doby než sem to začal hrát přes steam *14*
-
Aha, takze tys to hral az po odstraneni aukci, kdy to byla uplne jina hra?
Takze jsi hral neco co bylo uplne jinyho nez to co kritizuju, ale vis ze lzu? Miluju kokutky, co se ke svoji demenci jeste priznaji. *15* -
Co bys musel platit? Myslíš datadisk? K tomu tě nikdo nenutí, i když jestli jsi původní hře věnoval tolik času, tak bys za těch pár stovek mohl dostat hodně zábavy.
Vůbec nechápu lidi, co do toho šli, když to byla taková mizérie a ještě u toho vydrželi tak dlouho... Po odstranění aukcí se z toho stala zcela jiná hra a teprve potom jsem si ji taky koupil. -
Muzes nejak dokazat ze lzu? Nebo jenom hloupe placas? WW barb, MP 6-8, kazdou herni sessionu jsem nafarmil cca 1000 zlutych itemu, vsechno slo rozbit, vesmes sra*ky pro vendora. Vsechno co jsem chtel pouzivat jsem musel koupit na aukci.
To co pada ted me absolutne nezajima, hlavne proto, ze bych musel znovu zaplatit. To se mi fakt nechce. Uz jsem hru zaplatil.
Takze nejdriv si poradne precti co pisu, pak si poradne promysli aspon nejaky argument a pak reaguj. Diky. *3* -
Nepatřím k lidem, kteří dokáží hrát hru s přestávkami celý rok nebo déle, ikdyž mě baví sebevíc. Na Steamu momentálně vede Divinity OS - 168h. Více už mám jen u některých online her, ale to je napříč roky. Např. GW2 - 400h+, APB Reloaded - cca 150h+ a kdysi WoW - 300-400.
-
Ty seš tak ulhanej až to bolí. *3* Nebo si to zahraj teď a uvidíš, jak to padá.
-
vacsinu hier,co popisujes ma problem v tom, ze v hre nieje moznost si tie tlacitka nakonfigurovat(vyrobca tam taku moznost nedal) a defaultne nastavenie klaves je robene podla vsetkeho sposobom tiposu(sazky) - programatori vytahovali z osudia nahodne karticky s nazvami klaves a nahodne pridelovali jednotlive akcie, ktore tie tlacitka robit budu
dalsia alternativa je dead souls 2, tam bolo nielen sprasene ovladanie, a nemoznost konfiguracie, ale este aj brutalna odozva k+m, popripade niektore pohyby dokonca na k+m nebolo mozne vykonat(parirovanie)
japonci tymto ziskali odomna hodnotenie troll desatrocia
(jeden chlapik napisal skript, ktory to opravil do 2?dni) -
Ty jsi zase ten, co tu stále dává hodiny autoškoly, těší mě *3* Programovatelná tlačítka jsou sice fajn, ale potom nechápu ty zdejší komenty o tom, jak je ta či ona hra na k+m nehratelná a přirovnává se ke zpackanému konzolovému portu a přitom je doporučeno ke hraní použít jak ty říkáš "ovladač pro děti". Už se chápem, pane učiteli???
-
Ty jsi ten místní Mustafa co tu dotčeně reaguje na konzolky? To není o tom, jestli s tím gamepadem umíš, představ si, že s ním umí kdejaké malé dítě, protože to defakto je ovladač pro děti. Ale jde o to, že gamepad ti už ze své podstaty nemůže umožnit to co KLM, pochopíš to konečně? To je jako chtít po Fabii HTP aby jela 300kmh, to prostě není v jejich technických možnostech, stejně jako v technických možnostech analogových páček není to, aby se pohybovaly rychle a přesně jako laserová či optická myš. A stejně tak není možné, aby jsi na gamepadu měl programovatelná tlačítka jako na klávesnici a další věci *3*
-
650h v Diablu 3. Nikdy nepadl dobrej item co by se dal pouzit.
#aukceftw
#kvalitnihra -
DOTA 0,25 h
CS:GO po dnešku už 3 h -
6850 hodin ve Fallout 3 a nev wegas
-
Dota 2
712 h -
baldurs gate 2, kazdorocne 2x to davam, odkedy to vyslo
warhammer online: komunita ho stale dava dokopy
Total War hry, celkovo kazdorocne od TW: Shogun(okrem empire a rome2) -
Mount & Blade Warband- 1291 hodin od vydání.