-
Pořád je to arenovka
-
neber meno boha nadarmo
I7 ti je na hry tak na jednu vec ..na kosostvorec *1* -
Vývoj Star Wars Battlefront málem nedostal zelenou, důvodem byla vytíženost studia EA DICE.
To je škoda, mohlo to dopadnout tak, že by vyvíjeli hru o kterou dokonce někdo stojí. -
Ty to máš nainstalované? Tak to si zahraj a uvidíš, jaká je to teď paráda. *3*
-
Tak si k tomu vem gamepad, třeba budeš mít normální ping *1*
-
Všechna stvoření ve hře Horizon budou se skládají z 550 tisíc polygonů.
Tady asi pán bleskař nepochopil tweet.
To, že každé stvoření bude stejně detailní jako Thunderjwa, který se skládá z 550k polygonů, neznamená, že každé stvoření bude mít 550k polygonů. Logicky, když to bude něco malého, tak to bude mít asi polygonů méně, jde jen o to, že to bude hodně detailní. (např. něco, co by mělo v jiné hře 20k, bude mít tady 100k) -
Jak Giants, tak MDK patří mezi jedny z mých nejoblíbenějších her vůbec a za jejich regulérní pokračování bych dal ledvinu. Ale tenhle projekt mě nejak velice neoslovil. Snaha o vytvoření následovníka je chvályhodná, ale celé mi to přijde tak nějak ..nedopečené. Každopádně jim přeju, aby to vyšlo a pokud se z toho vyklube dobrá hra, tak tím líp.
-
Pro fanoušky leteckých simulátorů připomenu, že je na cestě verze 1.5 slavného Digital Combat Simulatoru.
http://forums.eagle.ru/showthread.php?p=2487386#post2487386 -
i kdyz vlastne ani ne, moc komplikovany pro vetsinu
-
tak to se divim, dokud neprisly moby, tak to bylo videt i na progamingu, ze tahnou
-
ne on to bral i z hlediska multiplayeru...jinak ja si je uzival i v singlu, ale je pravda ze diky multiplayeru byl herni zazitek na jine urovni :-) a navic se dal match dojet za 5 minut pokud si ostatni hrace rushnul *1*
-
Quake Live - cca 650 h
Na původní komentář už nejde reagovat :D -
rts jsou jak fps, dojizdi na absenci ai (byt pro multiplayer jsou to idealni zanry)
pokud mluvil o singlu, tak ano, jsou na prd -
Level - článek o RTS
Ahoj, zrovna sem docetl clanek o RTS od Loukoty a braly me mrakoty....proc jsou ty jeho prace jak kdybych cetl bakalarku nebo horsi dimplomovou praci? Clovek to cte ale vlastne se nic nedozvedel. Jak jsem videl RTS tak sem zajasal, ale brzo me to preslo, jeste kdyz jsem si precetl kdo ten clanek psal....
Cist par stran otom jak jsou vlasnte RTS na prd byla totalni strata casu! To jsme si uz mohl cist blesk nebo Aha! nebo jinou s****u -
Tak to mě zajmá... Co jsi čekal?
-
tak ako? myslite si, ze to daju? 9 dni a 30K
https://www.kickstarter.com/projects/kingartgames/the-dwarves-a-new-storydriven-fantasy-rpg?ref=nav_search -
tak zitra by melo konečne vyjít nove might and magic... sice se kvuli praci k tomu dostanu až koncem tydne ale i tak se teším alespon na videa *3*
-
http://i.imgur.com/PqwDGNi.png
Zadna z postav nema pres 100k dps, kazdy upgrade by stal 20 mega na aukci. Vsechny zluty padaly s jednim statem a par resistama. Echo padlo jedno bez diry, mempo taky jedno, bez critu. -
To jako vážně Fotbal manažer 15 ? čekal bych v tvém případě něco hoodně jiného... zklámání. ( Když tě fotbal manažerovar baví ok...)