-
Dark Souls je emo sheet, akurat pre 17rocnych podobancov, ktori rozmyslaju o tej tlustej emacke odvedla
ale vsetci sme boli mladi -
Tak Destiny stala 500 milionu, za takovou castku uz si koupis vsecky
:-D -
tak se podívej na žebříček PC gameru
Jinak Symphony of the Night tam samozřejmě je. -
Magazín EDGE vytvořil žebříček sta nejlepších videoher.
Tak to fakt tvořil někdo, kdo hrál asi tolik her jako Jack. Kde je Warcraft III, Morrowind, Baldurs Gate, Dragon’s Dogma, Battlefield 2 Bad company, Age of Empire II, Batman: Arkham City, The Secret of Monkey Island, Hotline Miami, Doom, Fallout: New Vegas, Mass Effect, Red Alert či Tiberiun Sun, DEUS EX, System Shock, SoulCalibur, Perfect Dark, Worms Armageddon, Halo: Combat Evolved, Devil May Cry 3: Dante’s Awakening, God of War, Metal Gear Solid 3: Snake Eater, Rayman Legends, Grim Fandango,Beyond Good and Evil, Xenogears, Max Payne, Castlevania: Symphony of the Night, Psychonauts, Final Fantasy VI, Silent Hill 2, Prince of Persia: Warrior Within atd.?
To je prostě zase další z řady pseudoseznamů her, co prostě "autor" vzal a náhodně sesbíral nějaké hry. To, že ten žebříček psal nějaký zahraniční Jack vypovídá, že jsou tak skvosty jako BF4, Dota 2 (i když ji mám rád, tak prostě je to jenom remake), LoL, The Sims 3, Batman: Arkham Knight (přitom jak Assylum, tak City jsou považovány jak recenzenty, tak hráči za lepší), Far Cry 4 (FC III v Himalájích...), Destiny a nejvíc to zabili 10. místem pro Minecraft. -
Jeden z těch lepších žebříčku, i když některé hry jsou tam jako pěst na oko, ale rozhodně plus, že nezapoměli na Okami, ICO, SotC, Symphony of the Night, Bayonettu.
Ovšem dát tam MGSV a ne trojku nebo jedničku je nesmysl.
Dark Souls samozřejmě může být první kdykoliv a kdekoliv, to jak všichni dobře víme, je klenot *3* -
http://www.extremetech.com/extreme/213519-asynchronous-shading-amd-nvidia-and-dx12-what-we-know-so-far
*1* -
Kde jsou AMD kids ? Z diskuze na PCtuning.cz
teraz tu o krarkulke... ja nemusim hovorit co kde pisali a odvolavat sa na web, ja som fury x v cf mal tak ako 980 ti v sli (referecne,acx 2.0,msi gaming,evga hybrid) a nikdy som nemal tak dobry pocit ked som tie fury x vratil, jedna vec su fps a vec druha fps drop tu jednoznacne patri prvenstvo amd,aby fury x na 4930k@4.5GHz a 5960x@4.5GHz a to este v ich "teritoriu" 4k mali take dropy nie dakujem, fury x v cf mala mozno o par fps viac ako referecne 980ti no pocit z hrania mali katastrofalny a skor ako nieco povies si to zadovas a otestuj. -
funny
"We could include only a single entry from any series that features straight-up sequels" 34 - Legend of Zelda: Majora's Mask 31 - Legend of Zelda: A Link to the Past 27 - Legend of Zelda: Wind Waker 8 - Legend of Zelda: Ocarina of Time -
tak tak
There are many more iconic games that do not figure in this list. Just a quick few Final Fantasy VII The original Gran Turismo The orginal SNES Mariokart Streetfighter II arcade The orginal BBC Micro Elite Sensible Soccer Super Mario BrosThere are many more iconic games that do not figure in this list. Just a quick few Final Fantasy VII The original Gran Turismo The orginal SNES Mariokart Streetfighter II arcade The orginal BBC Micro Elite Sensible Soccer Super Mario Bros -
nějsou tám ani žadny homam nebo warcraft 3 případně red alert/tiberian ........ to dělali nějaky děcka
-
staci tam to destiny a je jasny, ze za tim vezi radnej matros *5*
brutal doom tomu natrhne kakac kdykoliv a to je 20 let od vydani -
Vidím tam Destiny, Battlefield 4.... a Dark souls je první? Je to skvělá hra ale nejlepší? Není tam třeba DOOM, který v podstatě definoval celý žánr... Kolik lidí ten žebříček vlastně dělalo? Tyhle žebříčky jsou strašně subjektivní. -
Ses mimo Jakoubku
-
Samozřejmě, ty zábavné klidné mezihry, kde jde jen o charaktery a dialogy, jsou na každém velkém RPG jedna z nejlepších věcí. Ale Lukass tu občas prostě musí napsat, jak ho ten Zaklínač štve, i když ho teda hraje, to je takhle už od vydání. :-) Nevím jestli bych dokázal hrát hru, na které by mě skoro všechno štvalo.
-
Treba tomu kradeni koni sem se snazil vyhnout jak mohl ale neslo to, vetsina tech ukolu splnit clovek musi. A hromada dalsich, zbytecny chozeni, tahani carodejek z vezeni ,me uz to proste prislo navic.
Pripada me ze hra mela skoncit na Kaer Morhen,coz ej paradni pasaz u ketere sem nezavrel hubu :-) dal uz je to natahovana nuda, byt par svetlech okamziku se tam nande, (cestovani do jinech svetu). -
No vidíš. Já jsem plus mínus na stejným místě a zrovna tohle se mi líbilo hodně, stejně jako jinej "klid před bouří", chlastačka na Kaer Morhen. Jsem na takový věci zatíženej. Navíc jsem rád, že jsem měl možnost před závěrečnou sekanicí ještě vyupgradovat Vlčí set.
Different strokes..., ale nezastírám, že už si od W3 taky rád oddechnu, je to přece jenom kurevsky dlouhá hra *5* -
Ale vždyť to byly naprosto volitelné úkoly, ne?
Mě např. bavily, mohl jsem si tak doplnit mezery v přestavě jak Ciri v Novigradu hledala Geralta a Yen, navíc ty pasáže kde si člověk mohl vybrat hodný / zlý taťka mi přišli doslova kouzelné, stejně jako skoro každý střet Geralta s Ciri *2* -
Counter-Strike: Global Offensive
1,157 hodin celkem
Counter-Strike
417 hodin celkem
Wowko taky nejakej ten tisic *3* -
Zaklinac 3 SPOILER
PRISPEVEK OBSAHUJE SPOILERY!!!
Tak su pred finalni bitvou a nemuzu si pomoct ale hra upada do prumeru, tolik zbytecnech questu a tak natahovana nuda to si Zaklinac 3 nezaslouzil. Verim ze finalni bitva me vyrazi dech ale predchazi ji neskutecne nuda a az otravna pasaz. Nepocitam vylet do jinech svetu ,ten byl paradni. Ale chodit z Ciri dekovat kazdymu druhymu ve meste, no to me malem trefilo.
No fakt su zvedave na ten uplne konec ,zachvilku du na to, a doufam ze nebudu zklamane tak jako z posledni casti hry. -
Cyber-šikana není prdel, ale nejsem si jist, jestli zrovna ona je případ oběti (a dostatečně mentálně střízlivá, aby o něčem podobném seriózně mluvila).