Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Aby pak nedopadli jak Splinter cell... ( i když no Snake už vlastně mwel jinej vzhled v 5tce, myslel jsem to hratelnostně).
  • Ježiš, tohlecto na hráčích nesnáším. Hodnocení her je subjektivní a to, že nějcí vocasi z nějakýho časáku nebo odkaď udělají žebříček sta nejlepších her PODLE NICH, nijak nezhoršuje hodnocení her PODLE TEBE. Prostě jde o to, že ty s výběrem nesouhlasíš a tak jseš na ně zbytečně nas*anej.

EDIT. A to věř, že pár her z toho Tvýho seznamu bych tam do top 100 taky zařadil spíš, než nějakej Minecraft apod., ale jelikož jsem si vědom subjektivnosti takovýchto žebříčků, nebudu tady v diskuzích zbytečně nadávat.
  • Já bych byl naopak optimista a sérii by klidně nová krev mohla i prospět.
  • Nerozumím řeči tvého kmene.
  • Konami: Metal Gear Solid může pokračovat i bez Hideo Kojimy.

Nope.
  • Jack1947
    Jsem unavený se s tebou hádat, všichni můžou svobodně chodit a jen já ne? já dostanu ban ? ty nejapný trotlíku. Taky, aha... dál už se s tebou nehodlám bavit. *6* *6* *12*

Tak dobrou a už se nevracej... Prdolo. *3*
  • Já jsem debill a ty dostaneš ban. :D Co si stěžuješ, když jde o ALFU?? Debill budeš tudíš nejspíš ty. Chápeš na co ALFA asi tak slouží? Právě na reportování takových chyb, tak drž mordu ušáku. :D Stal jsi se dobrovolně alfa testerem a teď se divíš, že něco ve hře nefunguje. Ty budeš fakt retardér. *7*
  • Golden Axe je japonský, mudrlante.
  • *13*
  • Rhulad
    A já také. Nejsi vtipný ale trapný
  • stojim si za tym, japonsky Golden Axe je hra pre emakov
  • Chim
    Tak ono FMko pokud jdeš do hloubky je dost složité. Jenom kompletní manuál má pár set stran takže jenom jen přečíst ti zabere spoustu času. A v tabulkách s jednotlivými hráči se můžeš taky hrabat hodiny (spíš dny a týdny). A třeba sestavu a strategii na novou sezonu já třeba dělám i týden s tím, že něco si první den načmárám na papír, pak to pár dní nosím v hlavě, no a pak to celé ještě několikrát překopu... a tak pořád dokola :).

Jinak RTSka prakticky nehraju, nebaví mě. Budovatelské hry mám rád, ale přijde mi že poslední dobou nic moc nevychází. Z poslední doby se mi docela líbí Prison Architect, ale to určitě taky nebude hra, u které bych trávil 100 a víc hodin.
  • Jack1947
    Tak to dělají jako na Androidu ne, mají spoustu falešných účtů...
  • elwiscomeback
    Proto vždycky od žebříčků se slovy "nejlepší" rychle pryč.
    Takový Dungeon fighter online může přece číňanům přijít jako nejlepší, jinak by tam nebylo přes 400 mil účtů
  • Jack1947
    Nelze reagovat tak asi ten Archeblade už nevím kolik hodin ale asi necelé 200...

COD MW2 102hodin... některé hry chybně započítávají čas, i když hra neběží.
  • Jack1947
    Právěže s ním /bez něj bez rozdílu.
  • Jack1947
    Tak si úplnej debill, jestli bereš kradení už jako instalaci Legální Alfa verze hry na které mi přišel klíč *7* Chtěl jsem tuhle srandu zkusit a ve finále mně budou chtít leda vykopnout a nadávat v voicechatu (navíc jsem ukradl hru která ještě nevyšla a není nikde ke stažení). Trotle.
  • Rhulad
    Vtipný příspěvek z východu? Příště tam napiš do závorky smát se teď.
  • Jack1947
    Nevím v tvém případě něco poněkud více komplikovanějšího, konstruktivního člověk jako ty je ochoten utopit spoustu hodin bud v nějaké rts - nebo budovatelské nebo nevím tím FM si mi vzal doslova vítr z plachet se dá říct. *12*

Fair enough ok.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit