Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lukass
    Jj takhle nejak sem si to precetl. Ciri me prezila , ikdyz sem si fakt prvne myslel ze umrela a mrzelo me to. Su rad ze se nestala cisarovnou.
    Co me na koncu mrzelo byla nulove vysvetlena situace Triss a dalsich carodejek i dalsich postav a to i ve finalni bitve.
  • Veskoslav
    Až na to Jacku, že toto mělo Wildstar prakticky od spuštění, kdy přidali možnost ochrany účtu, kdy o nějakém F2P nebylo ani slechu....Takže prvně si zjisti fakta, pak začni ze sebe dělat blbečka, jak to máš ve zvyku.
  • Veskoslav
    No většina MMO či her, kde máš dvoufázové ověření účtu, tak dostáváš nějaký bonus nebo dárky. GW 2 dostaneš peta, ve Starcraftu atd. jsem dostal portréty, vlajky atd., ve Star Wars ToR dostáváš 100 cartel coins/měsíc atd.

Zabezpečený účet=menší riziko krádeže=méně starostí pro podporu. A podle mě toto je ideální podpora hráčů, aby si účet zabezpečili. Netrvá to ani 10 sekund napsat kód z telefonu a hrát. Nijak to neomezuje, tak proč neodměnit chování zodpovědných hráčů.:)
  • Veskoslav
    Pleteš si trolla a placeného diskutéra....Placený diskutér (dle BIS například ruské i americké velvyslanectví si platí diskutéry v diskuzích) to dělá za peníze, troll je "koníček". Mimoto šaška už máš přece ty v repertoáru. Ale nepiš si to prosím Tě do životopisu v sekci počítačové znalosti.
  • jakubc
    Je tam spousta variant, musíš si to najít někde rozepsané. V zásadě ale Počet "otcovských skutků" rozhoduje o tom, jestli Ciri přežije, nebo ne, zatímco návštěva/nenávštěva Emhyra se Ciri rozhoduje o tom, jestli se přeživší Ciri stane "Zaklínačkou" nebo Císařovnou. Zabití Radovida a Diekstry zase zapříčiní vítězství Emhyra, který si dokáže udržet císařství a zničí své nepřátele. Pak záleží na tvých rozhodnutích ve Skellige - styl vlády podle panovníka - a koho jsi "romancoval".
  • kennyB
    Já myslím, že troll to dělá pro své vlastní potěšení, ale kdyby byl formou šaška, který si ve své době mohl dělat šprťouchlata i ze samotného krále, tak by byl asi slušně placenej...
  • Lukass
    Tak Zaklinac 3 prave ted dohrane :-) Paradni dobrodruzstvi :-)
    Nevite nekdo kolik ma hra koncu, a jestli finalni rozhodnuti hodne ovlivnuji konec hry?
    Tak sem neco malo procetl ,a mel sem jeden z nejlepsich koncu jake ve hre je ,parada :-)
  • Jack1947

Kolik by mohl mít úspěšný Troll... ale rozumí se fakt asi hoodně promyšlený troll...

To je spíš takové zamyšlení, kdyby fakt troll bylo regulérní zaměstnání kolik si myslíte že by mohl mízt příjem i když je to spíše pro některé koníček a ne trvalá šíchta ale jako bokovka hlavně kdo by takovéhleho jedince platil... nejspíše fanoušci tzv. By zastával formu šaška... já nevím, prostě mně to tak nějak napadlo... zčista jasna. Nehněvejte se hned lidi. PLS. *3*
  • Jack1947
    To řžekl místni trotl co se snaží lidem "vštěpovat" svá moudra to sedí chlapče to fakt sedí *7*
  • Jack1947
    No víš kompenzace za očekávatelně projetej start z přechodu na F2p.
  • Zajímalo by mě, proč dávají ten bonus.

(jako fakt zajímalo)
  • Draken69CZ

NPD průzkum: 63% dětí ve věku od 2 do 17 let preferuje hraní na mobilních zařízení, pouze 45% hraje na počítači.

Jasná budoucnost hraní, to a F2P v Číně už to vědí až zemřou dinosauři tak takto bude hrát celý svět.
  • myslím že jo, reagovali jinak a důkladnější v Ground Zeroes.
  • Tak tady máš zase adaptivní Ai, časem už si na tebe netroufnou sami a jsou opatrnější. Ale nevim jestli na Hard byla AI lepší.
  • Fakt? Se divím, Ground Zeroes mělo na hard dokonce lepší A.I
  • Veskoslav

Wildstar

Doporučuji všem novým hráčům nastavit si dvoufázové ověření účtu (při zaškrtnutí 7 denního zapamatování příhlašení z IP, pak není nutné znova při přihlášení autorizovat. Stačí jednou za 7 dní). Získáte malý bonus 5% na reputaci a XP a často se dostávaly malé drobnosti jako dárky v případě takto zabezpečených účtů:)
  • To by v jeho případě vyšlo nastejno.
  • homeles8
    + Enchanced Divinity: OS, na to čekám a těším se na to.
  • Mám dohráno a žádný Hard mód není, maximálně opakuješ pár misí bez vybavení nebo tě nesmí spotnout ale není to jako v ground zeroes. K původní otázce- můžeš opakovat mise, takže můžeš zkusit jinej styl.
  • no, nebral som konkretne teba(kedze ako vravis, mas dceru), skor ako posledny prispevok k tej teme

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit