-
Na PS2 vyšla nejlepší TH Pro Skater 2, ne?:) -
Konec sucha - očekávané pecičky (slandáá ovšem).
Samurai Warriors 4 II
Arcana Heart 3 LOVE MAX
To horní moc nemusím tyhlety arény kdy vybijíte 1000 vojáků, to dolní 2,5d bojovka... bude to zase port a pojem port je docela ošemetná věc v dnešní době nicméně... se to koupí aby ne že.
Netušil jsem ani o jedné... hmm.. divná to doba. -
RIP TH... *9*
-
Kua co to je?? Jste se všichni vyhulili nebo jak? *11* *11* *11*
-
Jaký člověk si tohle dobrovolně koupí?
Jo, kdyby na mě mířili bouchačkou...Tak bych asi podlehl, ale dobrovolně kupovat tuhle šílenost? Je to hnusné, asi určitě to bude blbé a ještě to stojí hodně. -
Vypadá to jak na PS2, navíc se to prý příšerně ovládá. Někde jsem četl že Activision má licenci do konce tohohle roku, tak z toho chtěli ještě něco vytřískat. Škoda že to takhle dopadlo, těšil jsem se.
-
Tony Hawk 5.
https://www.youtube.com/watch?v=JIXkRXYbKaI
To bude otřesná hra v otřesné grafice. Maximální pr*ser. Na to, že to vychází 2.10 a cena je naprosto přestřelená (konzole cca 1400-1700...Navíc je to na zastaralou generaci a na pc se rovnou vysrali. Strašně mi to připomíná Goat Simulátor. Taky ho měli dávat za 1500. Nejlepší je že "one Day patch" má více GB než základní hra a přesto dle novinářů chyby neopravil, přidal další (většinou totiž přidal sociální kraviny atd.)
Může mi ten "chytrák", co vymyslel ten ban list zakázaných slov, co je na slově PRŮ*ER HROZNÉHO!!!? To jste si asi najali nějakého studentíka ze ZŠ, co všechna slova, která začínají na p od po*na po prů*er zakázal? -
Jsem si jisty ze velke procento deti ve veku od 2 - 3 let preferuje dudlik pred lzici, to neznamena ze az tu nebudu, tak budou vsichni cucat dudlik.
-
Lehce nad 20 hodin čistého času. S těma Freaks vedlejšíma misema i dýl. Ale strávit se u toho dá i násobně víc. A pak tam jsou módy, online...
-
Zaklínač má naprosto tupý combat, mizernou hratelnost ale stěžovat si na grafiku? Dyť to na mém PC vypadá naprosto fantasticky a je to nejhezčí sandbox, co jsem hrál. Škoda že je dobrá jen ta grafika *15*
By mě zajímalo jakou grafiku bys potřeboval, abys byl spokojen. Fotorealistickou? -
LV to jsi mi neodpověděl na otázku.
-
34hodin asi hlavní příběh a zbytek když plníš fakt všechno a sbíráš tak dalších třeba +40 si přičti.
http://howlongtobeat.com/game.php?id=4064 Výborná stránka aby ses příště zas neptal... *3* -
To je docela, nářez když se začnou dohadovat dva exoti - jeden hry krade, druhý hry bere kde se mu zamane a nehraje. *5*
Predátor, by si určitě dobrou hru koupil vždyt si koupil The Crew *3* , takže by si koupi i Witchera3 kdyby nedostal ke kartě. -
HOTS má nějakou ochranu proti krádeži taky a nemá žádnou odměnu, ale na druhou protože Blizzard... nojo tak aspon ten grind nebude tak nudný když ti něco daj zdarma, v již už F2p hře.
Dobrý uznávám hádat s s někým jako ty zas a znovu nechci. Já myslel že to fakt byla kompenzace... ok. Jinak bude kompenzace? když si tedy tak zkušený a znalý a já jsem tak hloupý/neznalý ale když si dám 2 a 2 dohromady něco by z toho kápnout mělo přeci jenom ta čekací dobu v Queue byla trochu nadrámec. -
Až na to, že Daily reward a toto jsou dvě zcela rozdílné věci...Navíc Wildstar má jak odměny za dvoufázové, tak denní odměny. Proč se ksakru neustále vyjadřuješ k něčemu o čem víš absolutní ho*no.
-
Komik/troll? myslím že nejsme ani jedno a hoodně dobrej troll je taky fuška a někdo být ani tak dobrej nemůže i když ho někteří tak obdivují. *4*
-
Něco co jinde je Daily reward ale ok... aby ses náhodou nepopo...
-
A traged je nekdo kdo dela chytryho a sam prizna ze tomu nerozumi. *5*
-
Tak je to jen taková myšlenka z nudy " aneb kudy z nudy" ...
-
Ono není náhodou že opravdu dobrý komici jsou vcelku dost inteligentní, ty raději zůstaň u toho trolla.