-
SOMA Gamesplay
Vy teda nakonec SOMU opravdu nedáte? Podíval bych se na záznam z hraní na Hrej.cz, ale tu tamější nesympatickou sebranku nemůžu vystát, proto jsem se těšil na gameplay ve vašem podání, škoda. -
Dik
-
Rs-Siege
Měl by někdo zájem o 2 klíče? Pokud jo necht zanechá mail. ( důvod toho proč to sem nebudu postovat, psát už nebudu).
Jestli někdo zájem nemá at si prosím nechá své kecy jo? o tom to tady není.
Tak doufám že se ještě někdo ozve... jinak nevím to budu muset udat jinde. -
Předobjednávek bude teda ještě více. *3*
-
Drobná oprava - datum vydání se naopak srovnává pro všechny na původní termín a hlavně ty bonusy nebudou jen k předobjednávkám, ale i pro ty, kteří si normálně koupí tu lepší "Day 1" edici.
Zkusili to, nevyšlo to, nevadí. I takováhle reklama se počítá*4* -
Staci procitat fora kolik lidi ma predobjednany a tesi se na sberatelku ,atd. A pak me stejne clovek v diskuzi napise ze neni ovce, ale fanousek :-DDD
-
Super, Q2DM1 navždy! *14* *5*
-
3týden? ha? že o tom nevím samozřejmně mám z dob minulých spousty originálek - některé fakt za tu koupi asi nestáli.
To se událo před Steamem a fotit to nehodlám... jinak většina her je z Levelu, na Steamu. Které jsem ještě ani např nehrál. Koupených mám jen pár... co je mám Titanfall na originu nahraných 22hodi nebo kolik , COD MW2,MW1( bohužel no steam) AW ( ... )CS:S (důvod pořízení tohohle balastu).
No tak jo víceméně za koupi a skutečně za koupi by stály tituly s dlouhotrvajicí hratelností nebo MP. -
Zlo *16* Cheaty jsou stále jen jsou to převážně zásahy do systému trainery jinak souhlas jsou to zmrdi!
-
Quake 2 a Wolf na GoGu
Tak GoG dál válí s hrama od Bethesdy. Přibyl Quake 2 a 3 a Wolf, včetně RTCW. -
Witcher 3= kravina pro děcka a pro nesmočelé
Dohrál jsem to dneska a zklámání jako prase. Místo trapných sexualních scén by se mělí příště věnovat hratelnosti -
Děkuji, ale raději si dám do počítače nějaký virus, než cokoliv od Ubisoftu.
-
Deus Ex: Mankind Divided – Augment your Pre-Order
Square Enix a Eidos dnes vydali oznámení o zrušení jejich akce "Augment your Pre-Order" kde jste si k předobjednávce mohli vybrat typ bonusu, který ke hře dostanete. Převážně šlo o bonusy typu skin 1, 2 nebo 3, popř. artbook nebo soundtrack ke stažení a další přídavky se měli přidávat podle počtu předobjednávek.
Jsem rád, že se u nich někdo chytil za nos a uznal, že to nebylo zrovna nejšťastnější řešení a tudíž k předobjednávce dostanete "komplet" balík - skiny, soundtrack, artbook,misi navíc, komiks, novelu z DX universa a možnost hrát o 4 dny před datem vydání. -
Díky. Vzal jsem si ten poslední.
-
Ubisoft prodloužil uzavřenou betaverzi Rainbow Six: Siege do 4. října
aj ja pridám 4:
U7C7-W6EB-UQMK-XHLV
PVCD-HCC6-FEAM-67AL
9WYC-LPAA-4JK9-XDL9
4L8W-ADEK-AULJ-FMMM
inak mi to nejde postnúť vraj mám vypnúť capslock:D -
Video: Grafické srovnání PS4 verze Uncharted: The Nathan Drake Collection s původním PS3 originálem.
Sakra! Pěkně si s tím vyhráli, moc pěkná grafika na PS4. Docela bych si to zahrál někdy... -
Ubisoft prodloužil uzavřenou betaverzi Rainbow Six: Siege do 4. října
Čtyři keye:
7M3C-JRUM-YA6R-EBUM
LR6L-ML6L-J4MA-9WN6
W4QP-U6AR-X7HM-AAPX
AKKL-WNCL-MQYP-X8VR
Kdo dřív přijde, ten dřív bere. :D -
Chci si koupit to jak je teď na steamu v akci
-
*15* Co to sakra...
-
Druhý díl. (Tomb Raider II: Starring Lara Croft)
Vždy mi osobně připadalo, že je to v podstatě to, co chtěli vývojáři udělat už od začátku, ale u jedničky jim prostě chyběl čas a zkušenosti, tak to plně zúročili ve druhém dílu.
Když si navíc na EPSXE emulátoru nastavíš vyhlazování (pro PSX verzi) nebo si na PC seženeš HD textury z iOS remaku (http://www.core-design.com/community_tr2iostexturesmod.html), tak to bude vypadat i na dnešní dobu jako obstojná budgetovka.